Helge

Siirsin 21.9.2013 Kauppalehti-blogini WordPressille.  Kerron tarkemmin siirron syistä ja taustoista 16.10.2013 mennessä.

Suomi on runsaslukuisten lehtien ja yhdistysten maa. Joukko nuoria tekniikan toimittajia ja tiedottajia perusti Tekniikan journalistit Presstek ry:n syksyllä 1978.

Presstek on kasvanut 34 vuodessa merkittäväksi vaikuttajaksi, jolle satelee entistä enemmän vierailukutsuja. Presstek vierailee yrityksissä ja laitoksissa noin kerran kuukaudessa.

Viikolla 38 vuorossa oli Kainuu: 18.9. – 19.9.2013 presstekiläiset vierailivat Sotkamossa ja Kajaanissa, tutustuen Talvivaran ja Sotkamo Silverin kaivostoimintaan.

Presstek-yhdistyksen tavoitteena on kohottaa kirjoittamisen ja tiedottamisen tasoa, verkostoitua ja pitää hauskaa yhdessä. Kollegojen tapaaminen antaa voimia arkiseen aherrukseen.

Verkostoituminen on media-alalla erityisen tärkeää. KK-Netille se tarkoittaa leipää ja sirkushuveja. Meillä on oma monimedia, jonka kautta välitämme uutisia ja oivalluksia maailmalle.

Presstek rahoittaa toimintaansa jäsenmaksuilla ja jäsenluettelonsa ilmoitustuloilla. Meidän ansaintalogiikka nojaa free- ja pätkätoimeksiantoihin.

3395634006_128df81c81.jpg
Bologna, Italia

 

PS: WordPress

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s