Huolissani Viivi Pumppasesta

20120810_170915-1

Totta kai olen huolissani 24-vuotiaan Viivi Pumppasen työtaakasta. Espanjassa 50 prosenttia alle 25-vuotiaista on työtä vailla ja ne jotka pääsevät jotain tekemään, saavat viisisataa euroa kuukaudessa.

Pumppasella töitä on likaa! Tasan eivät mene onnen lahjat rajattomassa Euroopassa.

Raha liikkuu vaivattomasti konkurssipesästä toiseen, mutta työpaikkoja on kymmeniä vuosia viety vain halpatyömaiden hikipajoihin.

Espanjasta tultuani olen tietenkin kantanut huolta valtionvarainministeri Urpilaiskankin työtaakasta. Budjetin kasaaminen tuottaa blondi-ministerille suuria vaikeuksia ja mustien aukkojen laastarointiin Suomi joutuu ottamaan 6,6 miljardia euroa lisää velkaa; velkaa velan päälle.

Viivi Pumppasen suorasukaisuudesta pidän. Muistan viimeiseen hengenvetoon hänen “tissit tiskiin” televisio-haastattelusta.

Jutta Urpilaisen verkkosukkakuvat ovat mielessäni joka ilta enne maatapanoa. Tutkin suurennuslasilla iltapäivälehtien etusivut ja pidän peukkua pystyssä aina, kun Viivi on tapetilla.

Turkulainen kirjoittajan Minttu Vettenperän tarina “Enkeli-Elisasta” on erityisen kiinnostava, vaikka en ole lukenut edes poliisin kuulustelupöytäkirjoja. Enkeleitä, onko heitä? Tietenkin, ilman suojelusenkeleitä, olisin monta kertaa tipahtanut sillalta alla virtaavaan “Troubled Water” –virtaan. 

Viimeisenä huolenaiheenani on Vuokattiin tuleva Angry Birds –teemapuisto. Miksi sellainen rakennetaan tyhjään teollisuushalliin ja teollisuusalueelle, joka tuskin vetää vertojaan Disneylandille tai muille kuttaperkkapuistoille.

8 Kommentare zu „Huolissani Viivi Pumppasesta

 1. Pumpanen on kohta säästänyt eläkkeensä.Hän on aikamme legenda ja ikäluokkansa työn sankari.
  Hänen tulonsa riittävät jokaviikoiseen greenfee maksuun kentällä kuin kentällä.Asianmukaiset juomat tarjoaa varmasti joku asiaankuuluva mies.
  Onneksi meillä on Viivi ja voimme luottaa siihen ettei kokonainen sukupolvi sentään syrjäydy.Tukekaamme Viivin jaksamista.
  Tuen voi osoittaa vaikka ostamalla Viivin kuvalla varustettuja magasiineja eli höpöhöpö lehtiä.

 2. ToBe, kesäterässä oleva pääni unohti tyystin naapurivaltiossa esiintyvän PUSSY RIOTIN. Ruotsalaisillakin on VITTULANJÄNKÄ. Meiltä tämän genreen yritykset puuttuvat tai ovat siirtyneet suoraveloitukseen netin kautta. Pitäisikö panostaa miesnergiaan ja käynnistää Agit-Prop tyylinen M-LKUT iskuryhmä, joka arvostelisi pressaa, parlamenttia ja puoluevaltaa?

 3. Kyllä Vittulanjänkhä on meän omaa ja kaukana ruattalaasista.
  Miten olemmekin me suomalaaset niin kovia janhuja , notha meän kulttuuri on pohjoisruottin valtakulduuria vahvempaa ja ainutlaatuista.

  Niin pussy riot…mitä piräis täällä tehrä jotta sais 7 vuoden tuomion….murhia ainakin yksi tappo tms.
  Putin ei voi antaa kakkua noin kauniille tytöille ja toisaalta ei voi vapauttaakaan.Putinilla on taas kerran ongelma.
  Meillä ei saa mitään kun kusee SDP:n puoluetoimiston oveen.Sitä tapahtuu harva se ilta kun Juttutupa tyhjenee.

 4. Nämä fittulan jänkät sikseen. Son maa ollu Tsaarin voittoon saakka vanahaa Suomenkilistä Lappia Piteå jokhe saakka. Ruottit väärentää kaikki, nimet ja rajat. Mutta ensimmäisellä toisen vieraan kielen taidolla tämä „pillumellakka“ kuten se sanakirjan mukaan käännetään vaikuttaa näinä vaikeina aikoina olevan entisen Tsaarin eli Venäjän puolella rajaa lähinnä Venäjän äitien peitejärjestö.

  Kyllä kaiken maailman teiden valtiaana olisin huolissani virkapall(e)istani ja
  arvonimistäni.

  Vladi (valta) mir (maailma)Put(tie – keino kulkuväylä osv.)

 5. Tästä keskustelusta mieleeni tulee vain: Paremmaksi kaikki muuttuu, mutta hyväksi ei milloinkaan. Putin istuu tukevasti vallassa ja Medvedev on ilmoittanut kiinnostuksestaan Putinin jälkeen. Venäjällä valta säilyy pienen piirin hallinnassa. Suomi on niin omituinen, etten oikein jaksa uskoa, että se enää koskaan pystyisi päättämään omista asioistaan.

 6. Suomi on jostain syystä menettänyt otteen omaan elämäänsä.
  Suomi on kuin tuo Viivi P, joka liikkuu lööpistä lööppiin.Tyhjiä sanoja ilman toivoa.
  Olympialaiset jättivät pahan maun suuhun.Samankokoiset verrokkimaat olivat kaukana meitä edellä.
  Ruotsiin,Norjaan ja Tanskaan vertailu on ainoa oikea ryhmä meille.
  Häviämme niille kaikille niin stadioneille kuin talouselämässä.
  Mistä ihmeestä se johtuu? Jossain kohtaa jo olimme Ruotsin rinnalla, mutta ei se kauaa kestänyt.

  Minusta tuntuu, että meiltä puuttuu yksituumaisuus siitä mihin nyt pitää mennä.Mitä tehdä.
  Täällä eletään edelleen ikäänkuin kylmän sodan aikoja.Samat AY naamat puhuvat mediassa ja jutut ovat aivan samoja.
  Kolme prossaa meille lissää jne.Kukaan ei puhu kuka ne prossat maksaa ja siksi tämä maa ajautuu nyt taantumaan ilman köliä ja taitaa se ruorikin olla löysä.Vastatuuliosuudella valitsemme varmasti väärin ja jäämme kiukuttelemaan keskenämme kuntien lukumäärästä ja muusta turhasta.Kuntien määrä ei lisää tuottavaa työtä Suomessa.Niiden alasajo vähentää pitkällä tähtäimellä turhan työn tekemistä, mutta sekin on lillukanvarren kokoinen asia kun pittäis saaha rahhaa eli tehhä jothain jota muualla arvostetaan ja siitä maksetaan.Nyt olis jo hiukkasen kiire.

  Mitä tekee hallitus? Kepittää jostain kilometrikorvauksista.Oliko se työn tuottavuutta lisäävä idea? Huhhahhei!Työnantajan pitäisi kuulemma maksaa lisää palkkaa menetetyn korvauksen verran?Miksi ihmeessä? Eikö laki nimenomaan korosta ettei kilometrikorvaus ole osa palkkaa vaan luontaisetu.Ei kai niitä voi laillisesti palkaksi muuttaa ennen seuraavia tupoteattereita?
  Ja taas huhhahahei. Tyttöministerit terrorisoivat kansakuntaa sanon minä.
  Pumppanen on siis hallituksessa vaikka nimi on muutettu.

  Keskinäisen selänpesunkerho -Suomi ry.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s