Nobelisti laukoo outoja Bond-juttuja telkussa

Suomalaisille on myönnetty vain muutama Nobelin-palkinto. Yksi heistä kehitti keinon varastoida lehmänruokaa. Toinen kirjoitti hämäläisistä pitkäveteisiä jaarituksia. Oletko lukenut? Tämä kolmas on mielestään kokenut James Bondiakin kovempaa kohtelua: Presidentti Ahtisaaren puheluja ovat salakuunnelleet vähintään kolmen valtakunnan salaiset palvelut.

Eikö niillä ole muuta tekemistä?

Tanskassa joku finskiproffa on joutunut luovuttamaan muistinpanonsa tiedusteluviranomaisille. Hänelläkin on kryptisen puhumisen taito. Värväsikö “arvostettu tutkija” vakoilijoita venäläisille? Laulaja Anna Eriksson maalailee laulussaan “piruja seinille”. Minä en usko siihen, että suomalaisilla voisi olla mitään merkittävää tietoa maailmapolitiikan kiemuroista. Siksi peukutan tänään Annaa, jolla on uudet pöksyt ja saappaat.

Timo Kivimäen arkaluontoiset muistiinpanot ja nauhoitukset ovat nyt tanskalaisen tiedustelupalvelun käytössä. Hurjaa! Mitähän niistä paljastuu? Oletettavasti ei yhtään mitään. Mutta Persuille tiedoksi, Dragsvikin varuskunta on tarpeen, jos hyökkäys tulee Juutinmaan suunnalta.

Venäjällä suomalainen ympäristötutkija unohti passinsa hotelliinsa Pientarissa ja siitähän neukkumiliisit saivat tekosyyn vangita epäilyttävän ympäristöaktivistin, jolla oli kuvia huippuarvoja tuottavasta tehtaasta. Huimaa.

Rajavartijat ottivat tutkijalta tietsikan veke. Suomi on suurpolitiikan valokeilassa. Herrat pitävät vaaleaveriköistä ja siksi  äänestän toistamiseen Anna Erikssonia. Ahtisaarelle laittaisin laastarin otsaan. Nämä muut jutut osoittavat, ettei Suomessa tapahdu mitään julkaisemisenarvoista, kun holtittomasti kerrotaan „ei mistään“.

Onneksi Espanja kuitenkin kohta säväyttää uutisilla, jotka saattavat herättää Persut horroksestaan. Käsinauhojen käyttökonttaaminen on viime viikkojen piristävin uutiskommentti. Mistä näitä teräspalleja löytyy?

Surullisinta suomalaisten kannalta on, ettei Herra Elop ole saanut porauslautan tulipaloa sammutetuksi. CEO Stephen Elopin ansioksi lukisin sen, että Nokian Keilaniemen pääkonttorin voidaan kohta muuntaa espoolaisten vanhainkodiksi. 

Mitä tekee Sauli Niinistö? Pitäisikö armeijan ylipäällikölle lähettää tekstareita, että nyt eletään uusia vaaran vuosia. Rautaa rajalle.

Todistettavasti yksi alle tonnin hintainen tietokone on tullissa kanissa.

2 Kommentare zu „Nobelisti laukoo outoja Bond-juttuja telkussa

 1. Aikamoisia aikoja eletään.
  Ahtisaari onkin ihminen ja erityisen vähän asiaa sisältävä kommentointi ei edistänyt a)rauhan asiaa ja b) Ahtisaaren omaa asiaa, mikä sitten onkaan?
  Samaan aikaan se toinen Ahtisaari ei saa aikaiseksi muuta kuin kuvansa Option kanteen jossa kertoo näppäävänsä tablettia kaksi tuntia päivässä.Pillereitä tässä nyt tarvitaankin.Elopin liekehtivä torni kauhistuttaa jo kaikkia Suomessa.Toisaalta hyvää siinä on se, että jälkeenpäin voidaan syyttää kanadalaista Nokian tuhosta.

  Pörssi liukuu alamäkeen ja usko eurooppaan on aikaa sitten mennyt.Mikään raha ei tule riittäämään kun kaikki poliittiset lupaukset pitäisi täyttää.Espanjan miljoonat nuoret tulevat vapaan liikkuvuuden antamin mahdollisuuksin pohjolan työmarkkinoille.Harmaat työmarkkinat syntyvät nopeasti.Moni rikastuu, mutta useampi köyhtyy oikein kunnolla.
  Inflaatio alkaa laukata ja korkotaso nousee.Itsepetos jatkuu ja julkisen alan palkkoja nostetaan rajusti.

  Lakkosuma kaataa Kataisen hallituksen.
  Kansa ei jaksa äänestää ja vain ikuisesti aktiiviset Kokoomuksen+Keskustan kannattajat menevät uurnille.
  Syntyy menneisyyden hallitus hoitamaan tulevaisuuden ongelmia.

  Parasta bisnestä on kohta turvabisnes kun aitoja ja lukkoja todella tarvitaan.Jytkyjä tulee kautta euroopan.Osa niistä on sosialistien tuomia jytkyjä joissa Ranskassa luvataan verovaroin satatuhatta uutta työpaikkaa julkiselle sektorille…näinhän se Ranskan F.Hollande lupailee.Toki ranskalaisilla on tuota ajatusmallia ollut Napoleonista alkaen.Käskemällä talous tottelee logiikkaa on toki myös naapurissamme Venemaalla.Tyypillistä kommunismin perintöä tuo taitaa olla.
  Maksajiksi Hollande kaavailee yrityksiä joille tulee sankat sanktiot jos ajavat tehtaansa alas.Nyt on kiire pois Ranskasta ja UPM ehti ennenkuin raippamies pääsi valtaan.Eurooppa ei yhdisty vaan syntyy taas kerran iso nippu Unkarin tyyppisiä sisäänpäin kääntyneitä kansallistunteeseen vetoavia valtioita.Kurjuutta on mukavampi kestää kun joku kertoo syylliset.Niitä vihaamalla saa hiukan palellakin ja jaksaa taas eteenpäin.

  Valta otetaan siis olemalla kova, koska kansa rakastaa kovaa johtamista koska kasvottomia markkinavoimia vastaan haetaan taas kerran Fyyreriä. Sarkozy aloitti pelin ja sanoi miehelle joka ei suostunut poikaa kättelemään:“Häivy, köyhä typerys!“
  Siinä olisi mallia meidän poliitikoille.PS:n plokitekstit ovat kevyttä kamaa.
  Gå bort sano ruotsalainen kuolemalle!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s