Raha ratkaisee, poliisilta leikataan, AKT:ssä veikataan

2011-09-02 14.42.06Paatuneet rikolliset seuraavat silmä tarkkana aamutelkkarin lupausta poliisin määrärahojen leikkaamisesta. Lohdutukseksi iltapäivälehdessä kerrottiin, että kansanedustaja saa tulla juopuneena. Se ei mielestäni haittaa miljardileikkausten tekemistä. Edustaja Hakkarainen ehkä neuvottelee turvapalveluista moottoripyöräjengin kanssa.

Hilkka Ahde ei tule toimeen Timo Rädyn kanssa. AKT:ssä ei sallita sitä, että viestintäpäällikkö tulee töihin täydessä kännissä. Entisen puhemiehen vaimon potkuista on noussut valtava haloo. Nokia, Stora Enso, UPM ja moni muu ovat potkaisseet pellolle tuhansia ja tuhansia duunareita sekä kultakaulustyöntekijöitä. 

Media on hyväksynyt suuryritysten lomautukset ja irtisanomiset. Hilkan tapauksessa Suomen kaikista yliopistoista löytyy dosentteja, jotka tietävät, ettei ole menetelty oikein ja moraalisesti.

Timo Rätyä syytetään puhumattomuudesta, naama punaisena huutamisesta ja Management by Perkele soveltamisesta henkilöstöpolitiikassaan. Johan on helvetti, jollei Suomen merkityksellisimmän johtamismenetelmän soveltamista sallita ammattiyhdistysliikkeessä. AKT:n varapuheenjohtaja tuuppii mummoja kumoon humalapäissään, vetää äijiä turpaan ja painiin täydessä seilissä ravintolaillan jälkeen eri mieltä olevan kanssa. Kertooko tämä jotain läheisyyden ja rakkauden puutteesta?

Laulaja Virve Rostin lausunto taksitolpalla, ettei hän jumaloi Timo Rätyä, on kerrottu syyksi sille, että Puna-Hilkka joutui tarttumaan vetosalkkuunsa kahvaan ja lähtemään rakastamastaan duunista. Tiedotussodan tässä vaiheessa rouva Ahde pyörittää mediaa taidokkaasti.  Ammattitaidon puutteesta ei välttämättä ole kyse. Kemijärvi-liikkeen kannattaisi kääntyä Hilkan puoleen, kun siitä liimapalkin nyhräämisestä ei näytä tulevan pastaa eikä lastiakaan. Avustusta pukkaa TEM:istä ja Storan kassasta, silti koneita ei saada kunnolla pyörimään. Voittoisa strategiakin on hukassa pienpuumetsälöissä.

Paavo Lipposen tepastelu eduskuntatalon nurkilla olkalaukku kainalossa ja Stockan kassi kourassa on jäänyt Hilkan mediapelin varjoon. Harmi.

4 Kommentare zu „Raha ratkaisee, poliisilta leikataan, AKT:ssä veikataan

 1. Helge…olet varmaan seurannut uutisia.Tämä kahden keskinen kiusaaminen onkin ehkä osa laajempaa vyyhtiä ja valtapeliä.
  Minusta suurin uutinen olisi kertoa julki kaikki ne asuntoetuudet ja muut hommat mitkä noihin elättihommiin näyttää kuuluvan.
  Raskas on kansan taakka kun jopa duunarin puolustajat ovat ahneudessaan noin verrattomia.

  Räty ei ole varmaankaan ainoa konna ja lieneekö konna lainkaan? Heikot sosiaaliset taidot ovat aika normaalia suomalaista mallia.
  Johtaako AKT:ta puheenjohtaja vai tiedottaja?..Onko Hilkka agentti? Mikä oli Hilkan ja Timon läheisen suhteen mrkitys välirikolle.
  Parhaat toverit eivät puhu enää keskenään.Sylttytehtaalla haisee ja emme tiedä kuin yhden osan tätä näytelmää.

  Onneksi Räty ei pääse pakenemaan hoitoon….toisin kuin kansanedustaja Tokkurainen, jonka veli Hakkarainen istuu edelleen eduskunnassa ja nauttii sen suomista edullisista lounaista.

 2. Tobe, tämä prosessi tukee upeasti suomalaista herravihaa ja valtakunnan kaapin päällä hilluvien kännipäisten epäkunnioituksen leviämistä.

  Tämän päivän iltapäivälehdessä kerrottin, että rouva Ahdetta järkytti vihjailut kännipäisyydestä. Juristi oli samaa mieltä.

  Aina pitäisi olla puhallusvehje taskussa, ennen kuin ryhtyy blogeissaan toistelemaan mittaamattomia havaintoja.

 3. Herravihalla saa suuria aikaan.Guggenheim kaatuu samasta syystä.Onneksi toisaalta.
  Odotan jo lähiaikoina uutista vanhusten vaippojen tiheästä vaihtovälistä kiitos Guggissäästöjen.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s