Hauskaa Digitaalista Joulua Blogaajille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rakkaat lukijat,  tämä vuosi on viittävä vaille paketissa. Olen osaltani yrittänyt soteka maailmataloutta asiantuntemattomilla kirjoituksillani. Nokian heikko kurssikehitys ei ole kokonaan minun syytä.  Herra Stephen Elop on tehnyt parhaansa – ja tulos löytyy pörssikurssista. Euron muuttuminen vahvaan markkaan tuntuu epätodennäköiseltä, vaikka Soinin porukat ja presidenttiehdokas Paavo Väyrynen sitä kovasti haluavat.

Suomi selviää aina kuin koira veräjästä lamoista ja taantumista. Hyvinvointivaltion survivalista en ole yhtä varma. Suomi eli metsästä, kun uskoin toimialaan. Nyt se luottaa siihen, että „vihaiset linnut“ nostavat meidät maailmankaikkeuden menestyksekkäimmäksi kansantaloudeksi.

Steve Jobs istuu pilven reunalla, mutta kosketusnäyttö elää. Globaalitalous kulkee kriisistä toiseen ja Kiinasta on tullut talousmittareilla mitattuna ykkönen monilla aloilla.

Presidenttiehdokas Vladimir Putin voittaa varmuudella vaalit, mutta venäläiset ovat päässeet demokratian makuun. Putinilla ja Medvedevilla on hirmu homma vakuutta, ettei Stalin-setä nouse haudasta, vaikka vanha meno jatkuu.

Pohjois-Korean vallanvaihto ohittaa kotimaan presidenttivaalit 10 – 0, vaikka demareiden Paavo haluaisi, että olemme mukana kaiken maailman ytimissä.

Suomi on alle promillen arvoinen kansakunta. Meidät huomataan korkeintaan maissa, joissa rattijuopumuksen rajana on puoli promillea.

Hauskaa Joulua!

 

 

 

 

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s