Nokian kokoinen firma tuottaa heikkoja signaaleja

2011-08-30 10.57.31

Minua ihmetyttää, miten vähän Nokian kokoinen firma tuottaa uutisia. Viime aikoina on kohistu siitä, milloin nokialandian ainut ihme siirtyy Microsoftin omistukseen. Miten tämä vaikutta meidän persuussuomalaisten itsetuntoon, kun jäljelle jää vain Aallon maljakko, Iittalan lasi, Fiskarsin sakset ja Marimekon navettatakit?

Onneksi on Early Bird, joka syö ensimmäisen kohdalleen osuvan madon. Angry Birdiä en ole vielä SGS2 asentanut, mutta pakko kai sitä on kohta kokeilla, kun en pääse Lapset Oy:n leikkipuistoon leikkimään. Nykyään puistojen leikkipaikoissa on valvontakamerat ja tämän ikäinen heppu joutuisi oitis nettipoliisin haaviin.

Myydäänkö Nokia mikkisoftalle? Asiasta voi vain spekuloida. Kun muitakaan high-tech-alan uutisia ei ole tarjolla, on mediaväen pakko keksiä edes jotain Euron romahtamisen vastapainoksi. Presidenttikisa ei herätä kuolleita haudasta. Matti Nykänen on turvasäilössä. Jyrki Järvilehto joutuu linnaan. Belgialaisen paikallisterroristin joulutoriaktivismikaan ei mieltä lämmitä.

Ainut toivo on, miten Putin pärjää tulevissa pressavaaleissa. Meidän tulevalta kotipressalta menee varmaan pupu pöksyyn, kun KGB-kenraali astuu eka kertaan viranhaltijamme mustan auton takapenkille. Toivottavasti venäläiset eivät translitteroi ehdokkaittamme uhoa venäjäksi, jotta rauhanomainen rinnakkaiselo vielä jatkusi.

12 Kommentare zu „Nokian kokoinen firma tuottaa heikkoja signaaleja

 1. jäljelle jää vain Aallon maljakko, Iittalan lasi, Fiskarsin sakset ja Marimekon navettatakit“

  Ei PST-puolue tuommoisista tiedä, mutta Suomeen sauna ja viina. Lisäksi vielä sauna ja viina. Mainitsinko jo saunan ja viinan?

 2. Juha, kiitos muistutuksesta. Kävin tänään saunassa, mutta VIINA… en muistanut käydä kaupassa. Dementiaanko unohdus viittaa? Kerron vielä vanhan vitsin toistamiseen: naapurin mies kertoi Viirilä kylänraitilla, että vaimo meni ostamaan viimeisillä rahoilla lapsille ruokaa tietoisena siitä, ettei talossa ollut tippaakaan viinaa. Guseniinalle cc. tämäkin joulutervehdys.

 3. Juha, juustoista minulle juolahtaa Ranska-kokemusteni pohjalta mieleen, että punaviinipullo on jäänyt ostamatta. Poikke kellarissa? Ovatko vuosikerrat siellä ojennuksessa, vanhikset pölyn peittäminä ja kalleimpia peittävät hämähäkinseitit koskemattomina?

 4. Voi olla, että Eurolla joudumme pyyhkimään..

  Mutta.

  Ostakaa energiansäästölamput mökkiinne vasta kun ne tehdään Suomessa ja Kajaanissa. Ja vasta sitten kun niiden vienti kotitalouksien sähkönkulutusmittalaitteiden kanssa Venäjälle on alkanut.

 5. Oijoi

  „Eurolla pyyhkimään…“
  No, kissalla on pöytää tähän asti pyyhitty. Mihinkä virkaan katti laitetaan? Eihän täällä sähkön säästämistä tarvita, kun Areva joskus saa tulevat voimalat valmiiksi, sitten pidetään joulunajan pihavalot päällä läpi kesän.

 6. Kl. keskustelupalstan traumatisoitunut osakesäästäjä antaa vinkkejä uuteen vuoteen joulun 2011 alla.

  „Jätämme joululahjat ostamatta, vessan vetämättä, kädet pesemättä ja auton talliin. Liikumme sisätiloissa luonnonvalossa (=pimeässä) ja tee-veden keitämme käsillä mukia hieroen. Vuodevaatteet vaihdamme seuraavan kerran kun dax 6200 pisteessä. Kurssin käyn viikottain tarkistamassa kirjaston päätteeltä. Muun ajan vietän vällyjen välissä..“

  Kyllä, otan osaa, enkä osta ipattia.

 7. Oijoi, saatat olla oikeassa. Meidän nuorilla aikuisilla on melko edulliset perusälypuhelimet, vaimo pitää kiinni ikivanhasta samsungistaan ja minulla on Samsung Galaxy S2, Nokian E71 jälkeen. Joten meikäläinen tässä käyttäytyy laitehulluna ikiteininä. Toisaalta perustelen, että ajan rattailla pysyminen on osa duunia. Nuoret pysyvät hyvin kyydissä puhelinmallista riippumatta.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s