Velkaa velan päälle ja vikana konkkaan koko EU

rps20110906_231424

IMF, EKP, EU, Saksa, Ranska, Hollanti ja Suomi nostavat kätensä pystyyn viikon kuluttua. Outoja ehdottaneesta Paavo Väyrysestä tulee vähintään Luther-säätiön presidentti. Suomi joutuu siirtymään markkaan ja tarvittaessa devalvoimaan 50 – 90 %, jos toiveena on viennin lisääminen ohi Euroopan.

No hätä! Ulkomaanmatkailu notkahtaa, mutta Suomi täyttyy aasialaisista ja intialaisista turisteista. Saunoja ja kiukaita viedään maailman ääriin. Öljyn hinta nousee pilviin ja puukaasuttimet tulevat autonromuissamme pakollisiksi. Tulevina kesinä kaupunkien lapsia lähetetään maaseudulle lihotusleireille. Maatalouden osuus työllistäjänä nousee 70 prosenttiin, kun traktorit eivät jaksa puukaasuttimilla kyntää. Kepu nousee mahtipuoluueksi, jonka valtaa ei uhkaa kukaan.

IT-ammattilaiset muuntokoulutetaan lapio- ja sekatyömiehiksi. Naiset jäävät kotiin, kun ehkäisypillerit kielletään. Maaseutu kaipaa lisää työvoimaa: vuoden 2015 syntyvyystavoitteena on 150 000 uudisraivaaja. Tulevaisuuden lintukodossa vain suurperheet pärjäävät. Lapsityövoiman alarajaksi tulee viisi vuotta. Koulutusta vähennetään molemmista päistä: kansakoulu on kolmivuotinen, rippileiri kestää vuoden ja älykkäimmät lähetetään metsiin käpyjä ja sieniä keräämään. Suomi selviää, jos meillä on malttia vaurastua.

On lottovoitto syntyä suomalaiseksi ja ajautua ajopuun tavoin Brysseliin mallioppilaaksi.

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s