Tanssia lampaiden kanssa

2011-09-25 18.48.21 Presidentti Haloskan rasismilausunnosta kimpaantuneet eläinaktivistit kehittävät uutta eläimellistä televisioformaattia linnan juhlien korvikkeeksi, kunnes valta vaihtuu ja tanssin tapailu presidentinlinnassa kielletään lopullisesti (= Hakkeristien Endlösung).

Metsäteollisuuden ahdinko ei ole jättänyt suhdannesahureitakaan rauhaan: rakennemuutos koskettaa myös heitä. AMK:n ylimitoitetun muuntokoulutuksen seurauksena radio- ja televisio-ohjelmiin on tulvinut uusia hirtehishuumorilla ja puujalkavitseillä kansalaisia viihdyttäviä puupäitä.

Puisevien telkkariohjelmien heinäseipäänkärkeä edustaa “presidenttiehdokkaittein työhaastattelut”, joissa uppotukeista yritetään veistää polttoainetta politiikan energiavajeesta kärsiviin häkäpönttöihin.

TEM ja TVM haluavat edistää puurakentamista. Nämä mainitsemani poliittisten valuvikojen rakentajat ovat julkisuudessa betoni- ja kivirakentamisen mannekiineina varmistamassa, että kuluttajat saavat sähköisistä medioista tikkuja silmiin ja luopuvat punaisista tuvista persusmaista pilkkahinnalla.

Oletteko jo varanneet menoliput ruotsinlaivoille siltä varalta, että joku tarjolla olevista ehdokkaista voittaa presidentinvaalit?

5 Kommentare zu „Tanssia lampaiden kanssa

 1. Oletteko jo varanneet menoliput ruotsinlaivoille siltä varalta, että joku tarjolla olevista ehdokkaista voittaa presidentinvaalit?“

  Ei hetkauta, vaikka seuraava pressa olisi lammas.

  Olihan se kieltämättä rumasti sanottu. Lammas on nimittäin hyödyllinen otus eikä sen lausunnoista („määä“) kukaan loukkaannu, vaikka niistä heijastuu kaikille poliitikoille tyypillinen egoismi.

 2. Tulisihan siinä säpinää Linnan juhliin, kun kettutytöt päästäisivät ketut ja minkit vapaiksi suoraan tanssilattialle.
  Lampaathan meillä siellä jo ovat !

  Saataisiin elvytettyä vanhat kunnon Eläintarhan ajot.

 3. Vox Populi, olemme matkalla kohti eläinten vallankumousta. Linnan juhlissa ei sovi unohtaa joulumieltä nostattavia pikkupossuja. Sika on älykäs eläin ja kannan huolta siitä, onko Tarja kutsunut riittävästi sikailijoita paikan päälle? Kanalan kotkotuksesta päättelen, että pässinpäät ovat 2012 hyvin edustettuina.

 4. Helge V

  Totta ! Sikoja ei suinkaan pidä unohtaa.
  Näin tasa-arvon ollessa huippumuotia on erityisesti sikojen tarkkailu opettavaista.
  Ovathan juuri siat kaikkein tasa-arvoisimpia !

  Aiheeseen liittyen luen aina Viivi ja Wagner-stripit, kun lehdestä silmään sattuvat.
  Olen oppinut paljon elämäntaitoa !

  Eduskunnan lampaat ja hallituksen pässinpäät eivät Wagnerille vedä vertoja.
  Toki on kuitenkin feminismiliikkeen suosikit kanat ja lehmät aina kutsuttava !

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s