Valebloggaajien lääkitys ei ole kohdallaan

2011-11-03 13.43.47

Olen todennäköisin syin tutkinut valbloggaajien käyttäytymistä sosiaalisissa medioissa ja päätynyt arveluttavaan tulokseen: useimmilla digikynäiljöillä ei ole Apteekin kautta reseptoituja virallisia puudutuksia.

Valtaosa tukeutuu tietääkseni A-kerhon mainostamaan lähilääkitykseen. yleishavaintona totean lisäksi, että “tutkimattomia ovat herrojen ja rouvien tiet… söpöliinejä, neitejä ja peräkamarin poikia unohtamatta”.

Tämän yhteiskunnallisesti vähäpätöiseen ongelmaan poistamiseksi virkavallan ja väkivaltakoneiston voimavarat eivät yllä. Tehtävän menestykselliseen suorittamiseen vaadittava pätemättömyyden taso nousee vuosi vuodelta entistä sietämttömämmäksi.

Pietarin-diplomit olisivat tuiki tarpeellisia, jollei Brysselistä saada osuvia direktiivejä.

Suurin osa kansalaisjournalisteista vääntää blogeihin, FB, Twitteriin, Qaikuun, G+ ja jopa KL sanoinkuvaamatonta tekstiä, josta täysjärkisimmätkään ei saa selvää. Siksi kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Valtion budjetista ei löydy rivin riviä tai euron euroa tämän yhteiskunnallisen syövän ja saastan poistamiseen. Minä kaipaan Kekkosen aikaa, kun Suomessa kumarrettiin ja niiattiin Moskovan suuntaan. Menneisyyden vankien persuusarvot on saatava kunniaan, koska muuten elomme Euroopan laidalla redusoituu Berlusconin mauttomien suomalaisten lähiruoka-annosten maksusuunnitelmaksi.

Lähde: 2010-luvun ajopuuteorian ja poliisiopiston ABC-asemien sijainnit näyttävä GPS-ohjelmisto.

15 Kommentare zu „Valebloggaajien lääkitys ei ole kohdallaan

 1. Minä puolestani pidän sosialistista mediaa erittäin hyvin lääketiedettä tuntevana. Vakiokommentteja keskustelupalstoilla on: „muista lääkitys“, „tarkista lääkitys“. jne.

 2. Juha, valeammattilaisen Valiumit ilmaisjakeluna terveyskeskuksen poliklinikalta. Nyt vasta honasin, että pitää tukeutua tukiryhmän vertaisneuvontaan 😉 Ei oppi ojaan kaada, mutta verkosta ostettu tohtorinrvonimi lisäisi toki sepustustemme arvokkuutta. Sisällöstä viis, jos vain titteli on kohdallaan.

  Kunnioittaen,

  Copy-paste tieteitten desantti

  Helge V. Keitel

 3. Parikin „asiaa“

  1) Pitäisi saada Voxin kommentti siihen, onko pirunpaska vielä kuranttia tavaraa eli lääketieteen terävintä kärkeä. Turussahan ovat lääkärit, apteekit ja apteekkarit yhtä vanhoja kuin kaupungin elinkeinostrategia.

  2) Minä olen ihan piruutani harkinnut tohtorin tittelin ostoa, jotta voisi „kavereille“ yo:lla sanoa, että yhtä vähän käyttöä kuin oikeilla papereilla, mutta ei tarvinnut nuolla proffan alapäätä. Se vasta työtä on, ei suinkaan tekstin copy pastaaminen „lähteestä“ „synteesiin“.

 4. Juha, sinulla on Ilkka siellä ja täällä Sotkamossa meillä on Paulan jäljiltä laumoittain ympäristörikollisia mummoja ja vaareja, jotka eivät ole laittaneet paskakaivojaan kuntoon. Et voi arvata, miten paljon minua ja CEO Pekka Perää ottaa pattiin, oikeesti. Rikollinen on rikoillinen, vaikka ei ois oikeudessa tuomittukaan. Miksievät samattomat ELY-asiantuntijat saa eläkeläisten päästöjä hallintaan? Paskaavat meidä järvet, kalavedet niin ettei pontikan keittoon ja löylyvedeksi kelpaa.

  http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=201111103105

 5. Tuon viimeisen kommenttisi voisi lähettää kepuun arvioitavaksi nimimerkillä „äänestin UKK:ta jo -56“. Jos niillä vaikka on joku kritiikkipalaveri siitä, mitä olisi voinut tehdä paremmin. No, tuskin on sentään…

 6. Juha, Kainuussa kepulaista sielunmaisemaa sävyttää Veikko Huovisen sinisten ajatusten Sotkamo. Täällä kulttuuriterroristit yrittivät hiljattain sahata huovispatsaalta pään poikki rautasahlla. Tehtävä jää puolitiehen ja kylän paras hitsari on jo korjannut vaurion. UKK:n muistomerkki „Kekkosen linja“ on Kajaanissa, mutta siihen pronssipatsasterroristit eivät ole vielä iskeneet. En löytänyt patsaskuvaa, mutta 500 markan setelissä oli kuva Sotkamon Vuokinvaaralta. http://fi.wikipedia.org/wiki/Urho_Kekkonen

  Muutamissa tilaisuuksissa olen havainnut, että uusi valtaryhmittymä tekee tuloaan paikallispolitiikkaan: niin kutsutut persut ovat vallanneet korpikommunistien asemia. Tulevissa kunnallisvaaleissa PerusS on kandidaatteja jopa ylemmästä keskiluokasta.

  Urkki-raasu varmaan kiemurtelee haudassaan. „Kepu pettää aina“ on saamassa tasoisensa kilpailijan… valitettavasti.

 7. Muistan patsaan. Erittäin näköinen, kiero kuin mikä 😉

  Persujen varmaan jo muodosteilla olevat ruskeapaidat tosin tulevat hävittämään tuollaiset muistomerkit, eikä jää puolitiehen. http://kasitoita.wordpress.com/2011/03/04/taiteemme-tulevaisuus-perussuomalainen-realismi/ Joka kylään tulee sen sijaan Timo Soinen patsas, jonka luonnos on tuossa http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Dprk_pyongyang_mansu_kim_sculpture_05.jpg

  (Laihuus johtuu siitä, että kyseessä on nuoruudenkuva. Persunuoret ovat siinä juurella.)

 8. Tuo Kekkosen muistomerkki on taiteilijapiireissä haluttu unohtaa hiljaisella vaitiololla. Syynä oli, että teos oli kopioitu jo aikaisemmin tehdystä, alkuperäisestä taideteoksesta. Aikanaan siitä oli lehdistössä kuvia joissa ei havaittu muuta eroa kuin pystin koossa. Yleisesti kummajaista pidettiin ylösalaisin käännettynä ryyppylasina, joka taiteen keinoi kuvasi myös itse kohdetta.

  Monelle Kekkosen kätkyt ja hänen “ näköispatsas “ on pyhäinjäännöksiä. Yleensä pyhäinjäännökset ovat väärennettyjä, mutta tarkoituksenmukaisia. Metafysikaan perustuvissa ajatusmalleissa tarkoitus aina pyhittää keinot.

  Mikäli patsas olisi pystytetty Helsinkiin olisi se aiheuttanut ylenmäärin kiusallisia tilanteita. Kuuluen samaan sarjaa kuten Viipurista poistettu laatta jossa mainittiin paikan olevan vanha Venäläinen kaupunki tai kommunistisen Korean edesmenneen johtajan synnyinkoti, jonka pihalla puu puhkesi kukkaan ennen puun olemassaoloa.

 9. Juha, tuosta patsaasta kohistiin, kuten totesit, aikoinaan plagiaattinakin. Taiteilija oli vapaasti lainannut jotain lasitaiteilijaa, jos en väärin muista, mikä on täysin mahdollista (tarkistan lähteesi kommentoituani).

  Nykypolitikoista Paavo Väyrynen tarvitsisi jo eläessään samanlaisen Keminmaalle. Sieltä hän vain edelleen kiemurtelee politiikan kärkikaartiin, vaikka kansa hänet eduskuntavaaleissa hylkäsi. Paavoista suurin ei ole syntyperältään kuopioilainen.

  Väyrysen isä eli satavuotiaaksi. Paavo ehtii hämmästyttää sekä korpi-kepulaisia, että maalikylien asukkaita monen vuosikymmenen aikana.

 10. Helge!
  Tuo viimeinen lause oli huolestuttava.Kekkonen hallitsi 25 vuotta ja Paavo pystyy samaan jos tulee valituksi ja elää yhtä vanhaksi kuin isänsä….Kuka siis valitaan Suomen Paavoksi.Aikanaan pelkäsin että kuolen Kekkoslovakiassa ja nyt tiedän sen tapahtuvan.

 11. ToBe, Kisassa on tietääkseni mukana kolme Paavoa. Jos jokainen toimii 2 kautta, silloin saamme 12 x 3 = 36 vuotta — ja tässä valossa elämme 2012 + 36 = 2038 Toivon toki, että kasvattaisin koiranputkea ennen kuin tuo kauhukuva realisoituu. Jota geriatrian näkökulmasta homma etenisi parhain päin, pitäisi ensin valita Paavo L., seuraavaksi Paavo V. ja viimeisenä Paavo A. Mutta lopputulos on äänestäjien näpeissä.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s