Ehdotin Kiinan Keisarille Noky-yhteydenottoa Paavo Lipposeen

april17_2011 078Tahdotko presidentiksi kamreeri-pankkiiri-unilukkari-kirjailijan vai kuopiolaisen vesipalloilijan? Suomi on kusessa, keskellä kaaosta ja sekasortoa. Lontoon mellakat siirtyvät Kaivopuistoon, Eiraan ja Krunikkaan, jos Paavo Lipposta ei valita presidentiksi.

Elämme vaikeita aikoja ja kiinalaiset kantavat huolta Euroopan velanmaksukyvystä. Pelastuksen evankelistaksi tarvitaan oikealta ohi pyyhältävä Paavo.

Pingasin piruuttani Facebookissa Kiinan Keisaria ja pyysin häneltä poliittista painostusta SDP:n suuntaan osana presidenttipeliä. Demareista pelottavin on saatava kansakunnan kaapin päälle ennen kuin hänen tila-auton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti vanhenee.

Pressavaalit ovat vajaan puolen vuoden päästä ja tilastosankari, rullaluistelija ja eduskunnan entinen puhemies saa korkeimman vallan valtakunnassamme, jos hänelle ei saada kunnon vastusta.

Miettikää: Sauli Niinistöstä tulee valtion ylin matkalaskujen tarkastaja ja yhtenäisen matkustuslipukkeen tilalle nousee Nato-kortti, joka oikeuttaa ilmaiseen Pasi-panssariautokyytiin kokoomuslaisille ja heistä oikealle oleville; kohta käytännössä kaikille (Persu-viittaus).

Oikeistodemari Lipponen on ainut valtiomiestason sosiaalista mediaa inhoava kolumnisti, joka pystyy päihittämään imagoaan pehmittäneen ketjupolttajan. Ensin Paavo listii keskustapuolueen ikiehdokkaan Paavo Väyrysen. Loppupeleissä “Paavo vastaan Sauli”, ehdokkaat laitetaan uima-altaaseen ja kun tilastojen ennakkosuosikki vetää vettä keuhkoihinsa, peli on pelattu.

Paavon seuraavana askeleena 12-vuoden presidenttikauden jälkeen on Euroopan pelastaminen. Ennakoin, että hän siirtyy silloin Rompoyn tilalle EU:n ylimmäksi vallanpitäjäksi. Sen jälkeen kreikkalaiset eivät enää lainaa pennin hyrrää maailmanpankeista.

Nahkurin orsilla tavataan!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s