Lontoossa vihapuheista mellakkatekoihin

october26_2010 075

Lontoon köyhtyneet eivät enää viitsi kirjoittaa hommafoorumeihin. Läppärin näppäimistöt ovat vaihtuneet katukiviksi ja roskatynnyreiksi. Lontoossa on nyt sama meno kuin Pariisiin ulkomaalaiskortteleissa muutama vuosi takaperin.

Taloja poltetaan, poliisia heitellään ostoskärryillä, virkoavallaan ja nuorison väliset suhteet ovat pahasti tulehtuneet. Pääministeri joutui päättämään kesälomansa ja palaamaan kriisikokoukseen Italiasta Lontooseen.

Siirretään vain tehtaita muille maille vierahille. Nuoriso- ja pitkäaikaistyöttömyys kasvaa ja kroonistuu, kohta Eurooppa on valmis 1930-luvun laman jälkihoitoon. Joku Aatu saa tästä sekasotkusta kimmokkeen.

Kannattajista ei kohta enää ole pulaa. Äärioikealle on tunkua joka suunnasta. Vihan kohteet löytyvät tulevassa nujakassa todennäköisesti kansallisvaltioitten sisältä. Vihattavia valtioita ei enää ole, koska olemme kohta kaikki Natossa. Oslosta saimme esimakua tästä: eliitti voi joutua kuseen.

Yhdysvalloissa teekutsuliikkeen takahuoneesta löytyy varmasti joku isänmaallinen uskovainen, joka ottaa vallan Obamalta ja lähtee Bushin viitoittamalle tielle – jos kiinalaiset vielä suostuvat rahoittamaan tulevia sotaretkiä. Sota on kohta ainut ratkaisu, koska ns. kuluttajilla on kultakortit limiitissä ja koteihin ei enää pysty ostamaan lisää roinaa.

Kaikkihan toivoo, että tehtaiden pyörät pyörisivät täysillä.

 

11 Kommentare zu „Lontoossa vihapuheista mellakkatekoihin

 1. Se on tuo nykynuoriso sellaista äkkipikaista sorttia ! Kovin tummia nuo nuorison silhuettikuvat, ainakin meidän TV:ssä. Toki ymmärrtettävää, kun tulipalon loiste taustalla aiheuttaa TV-kameraan valaistussäätöongelman. Kun nyt yöllä pitää kuvata.

  Meidän uusi oikeusministerimmepä on jo oivan ratkaisun keksinyt. Kaikkiin ongelmiin.
  Munat pois.

  Turhaan on Anna-Majaa moitittu. Anna-Majan aivoista lähti viesti, joka ratkaisee toimettoman testosteronin aiheuttamat oheisvauriot raiskauksista mellakointiin ja kunniamurhiin.
  Ja mikä parasta, loppuu ylikansoitus ja sen aiheuttama ilmastonmuutos.

  Rauhanomaiset ja yhteisölliset Österbottenin asukkaat voisi toki säästää kastraatiolta. Pelastuisi kaupan päälle ruotsinkielen asema.

 2. Vox Populi, kannatan tuota „munat pois“ paitsi hurreilta. Edustan Kainuussa taatusti väehmmistöjen vähemmistöä itäuusmaalaisena kiintiöpakolaisena, joka on aikojen alusta eli vuosia saanut Kultrufondenilta Medborgarbladet-lehden postilaatikkoon. Enpäs polta RKP:n propaganda-aviisia, säästän siltä varalta, kun sisäministeriön kuohijat tulevat ovikelloa soittamaan. Vai, nuoriltako vain munat viedään?

 3. Helge V

  Kaiken ikäisiltä !
  Vanhakin testis on lisääntymisväline !

  Itäuusmaalaiset ovat kyllä vaaravyöhykkeessä. Sen verran Anna-Majakin on nurkkapatriootti, että katsoo Österbottenin etua ! 🙂
  Viimeiselle rannalle vielä hiilijalanjälkiä sopii talloa.
  Mutta voiskos sen propagandalehdykän osoitetarraa jotenkin manipuloida, tai peräti hakkeroida säätiön tietokone.

 4. huju ja mallipoisto, onko Suomessa vaaraa „sanoista vihatekoihin“ -porukoiden ilmaantumisesta kadulle? Vai istuuko porukat vain keskikaljakuppiloissa tai kotona kirjoittamassa hommajuttuja?

 5. Näissä englantilaistulipaloissa ei palokuntaa yleensä näy mailla eikä halmeilla.
  Vesi lienee kortilla, kun poliisikin vielä pohdiskelee uskaltaisiko ottaa vesitykit käyttöön mellakoitsijoita vastaan.
  Kokeilisivat edes tulipaloihin.

 6. Vox Populi, James Watt keksi ja kehitti aikoinaan hörykoneen veden pumppaamiseksi kaivoksista. Onkohan niiltä vanha patentti mennyt umpeen ja vesipumppuja ei enää osata tehdä. Toisaalta, antaahan tuo pääministeriä koventamaan otteita, kun yrittäjät ja keskiluokka lisäävät sosiaalista vihapääomaansa. Ehkä viranomaiset toivovat uusia lakeja, jotka mahdollistaisivat sisällissodassa dumdumeilla tykittämisen. Vastakkainasettelun aika kun ei vielä ole ohi, paitsi meillä. Mutta ei kauan, kun Lipponen ja Niinistö pannaan vastakkain. Pressavaaleissamme käytetään maataloudesta tuttuja pasktykkejä, oletan… ja vähän toivonkin, että saatais riitaisa vaalikiertue.

 7. Helge V

  Maltahan nyt. Paavo L on vasta luvannut ilmoittaa aikooko pyrkiä…

  Mutta se toinen Paavo, Presidentti Jumalan Armosta, osaa tuon p-tykin käytön !
  Olisipa todella mielenkiintoinen keskustelu, missä Lipponen, Niinistö ja Väyrynen ottaisivat yhteen.
  Erotuomarina Haavisto !

  Vielä Lontooseen ( „Lontoon skidit sanoo meil on tylsää…“ ).
  Poliisia ja palokuntaa ei näy, mutta videota kuvataan suoraan vierestä. Ja helikopterista aivan palavan talon yläpuolelta. Lieneekö vaarallistakin ?
  ( No, Norjassakin kuvattiin ampujaa helikopterista, ja siviilit kävivät noukkimassa pakouimareita omilla veneillään, samalla kun poliisi odotteli rannalla omaa venettä. Helikopteria kun ei kuulemma ollenkaan ollut !
  Eikäpä kenellekään tullut mieleen, että kun hallintokorttelissa räjähtää, olisi ehkä heti lähdettävä suojelemaan 30 km päässä olevia 560:a Stoltenberg-nuorta. )

  Englannin ulkopuolisissa ulkomaissa ( ei Norjassa ) lentokoneen alle pannaan jumalaton pussi, joka täynnä vettä, ja avataan sopivassa kohdassa. Tepsii metsäpalossa ja sitä pienemmissä entropiakeskittymissä !
  Videokuvaaja on toki helpompi lennätettävä !

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s