News Of The World: Italia hakkeroitu

july25_2010 027 Mätäkuun journalistisena metodina on Lontoosta omittu ministereiden ja pankkiireiden puhelinvastaajien salakuuntelu, sekä viestien tyhjentäminen vastaajista, jotta tilaa jäisi uusille huonoille uutisille.

Valtionvarainministeri Jutta Urpilainen lähtee tänään Brysseliin valtionvarainministereiden kokoukseen. TV-moguli Berluskonilla on hankkimiemme tietojen mukaan uutta kerrottavaa Jutalle ja muille rahakirstujen valvojille. Kesähelteiden takia Italian talous on kuralla ja velkaa on riittävästi vaikka muille jakaa.

Pankkipiireistä saamani tiedon mukaan Silvio Berlusconi on valmis perumaan kymmenen vuoden takaisen väitteen suomalaisen ruoan huonoudesta oitis, kun uusi valtionvarainministerimme lupaa kirjoittaa nimensä katteettomaan shekkiin, jolla Italian velat kuitataan kertaheitoilla veronmaksajien maksettavaksi, ettei vuositolkulla tarvitse tiedotusvälineissä rummuttaa Italian huonosta hallinnosta Kreikan tavoin.

Itse olen tykönäni fundeerannut, että Kreikan, Italian, Portugalin ja Espanjan kannattaisi siirtyä tuota pikaa sotilashallintoon osana pitkän tähtäyksen strategiaa EU:n pelastamiseksi. 

Suojelusenkeleitä tarvitaan: kohta rytisee. Yli vaikean virran mennään Sixpack-hallinnon viisaassa ohjauksessa.

5 Kommentare zu „News Of The World: Italia hakkeroitu

 1. Terve!

  Kataisen ilme hallitusneuvotteluissa paljasti, että tietoa oli mitä tuleman pitää. Toisaalta – voihan tämä olla Soinin pressavaalikampanjan avauskin:) siihen laariin sataa yli äyräiden sinä päivänä kun samalta esiintymiskurssilta valmistuneet Jyrki ja Jutta keinohymyn takaa vakuuttavat Italian tukemisen tärkeyttä. Pakkohan se on – on saatu tarjous josta ei voi kieltäytyä.

 2. Pankkipiireistä saamani tiedon mukaan Silvio Berlusconi on valmis perumaan kymmenen vuoden takaisen väitteen suomalaisen ruoan huonoudesta oitis, kun uusi valtionvarainministerimme lupaa kirjoittaa nimensä katteettomaan shekkiin, jolla Italian velat kuitataan kertaheitoilla veronmaksajien maksettavaksi, ettei vuositolkulla tarvitse tiedotusvälineissä rummuttaa Italian huonosta hallinnosta Kreikan tavoin.“

  Uusi lausunto kuuluu: voihan sitä oikein kovaan nälkään syödä, jos ei parempaakaan ole.

 3. Ilkeä palloiluyleisö saattaa huutaa jollekin huonolle pelaajalle; „tule pois kentältä, siellä on peli käynnissä“. Samoin tekisi mieli sanoa meidän poliittisille broilereille. Tulisivat pois Brysselistä, siellä on menossa kova peli.
  Valitettavasti Sotakorkeakoulussa ei opeteta taloussodan strategioita. Meneillään olevaa sotaa ei nimittäin voiteta perinteisin pyssyin. Suomi on yhtä avuton kuin talvisodan kynnyksellä. Nytkään ei uskota eikä ymmärretä mistä oikein on kysymys.
  Euroopan sisäinen ongelma ei ole ainoa, joka on laukeamassa käsiin. Ulkopuolinen ja globaali tuotannon kustannustasonpaine tulee piinaamaan senkin jälkeen kun/jos meneillään olevat budjetytivajeet on saatu hallintaan.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s