KMS, Kanerva, Nova-Group, Suomi-Soffa, Tiura ja nykyhallitus

Tätä edeltäneen eduskunnan kokoonpano saatiin aikaiseksi Kehittyvien Maakuntien Suomi -yhdistyksen hyväntahtoisella rahoituksella. Tämän kevään vaaleissa edustaja Tiura tipahti eduskunnasta. Nyt apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske passittaa lehtitietojen mukaan Ilkka Kanervan pariksi vuodeksi vankilaan, panee entisen ulkoministerin viralta ja riistää lisäksi mieheltä sotilasarvon.

Runsas kannattajajoukko juhli muutama vuosi takaperin Ilkka Kanervan 60-vuotisjuhlia Turun Caribiassa.  Helsingin käräjäoikeus aloittaa Ilkka Kanervaan liittyvän pääkäsittelyn marraskussa 2011. Juhlat on juhlittu, Kanervaa uhataan vähintään kahden vuoden pituisella linnareissulla. Elämä on julmaa: erottavatko edustajatoverit Kanervan eduskunnastakin?

Nova-Groupin nokkamiehet (Tapani Yli-Santamäki ja Arto Merisalo), Kyösti Kakkonen (Tokkmanni)  ja Toivo Sukari (Masku ja Ideapark) ovat syytteessä törkeästä lahjuksen antamisesta. 

Menneen hallinnon hellimiä ideaparkkeja ei ole syntynyt joka niemeen ja notkelmaan, Pekkarisen taulukaupoista ja ELY-avustuksista huolimatta Suomi-Soffan tehdasta Kajaaanissa ja kansallista myymäläketjua uhkaa konkurssi.

Ilkka Kanervan kannatusyhdistyksen lahjatililtä „Nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn varatut“ 7 000 euroa ovat hävinneet kuin uimarin pissa Caribiaan.

Väki vähnee, poliisi kuulustelee rahoittajia ja kohta ei ole lahjan ottajia eikä antajia.

Uutta halitustakin on vaikea kasata. Valta ei enää maistu makealta. Vaalivoittajankin on helmpompi hymyillä oppositiosta.

Olemme siirtyneet uusavuttomuuden ja saamattomuuden aikakauteen. Liikemiehet eivät enää järjestä sankareilleen kemuja, sohvakalustoja, vapaalippuja, hotellimaijoitusta, lentolippuja tai pesukoneita.

Tämä tietää huonoja aikoja ravintoloille ja majataloille. Pyytäisin paheellisuuden, syntisyyden ja epäoikeudenmukaisuuden paluuta, koska muuten ei ole blogaajillakaan, mistä kirjoittaa.

 

 

4 Kommentare zu „KMS, Kanerva, Nova-Group, Suomi-Soffa, Tiura ja nykyhallitus

 1. Samat toiveet täällä, takaisin normaaliin päiväjärjestykseen vähäisine ylilyönteineenkin. Kanervasta ollaan tekemässä koko menneen kulttuurin sijaiskärsijä (aiheesta toki mutta silti).

 2. Helge ja Esa

  Siitä huolimatta, että Kanerva taatusti ansaitsee ainakin syytteensä, kannattaa panna merkille, kuka tämän sirkuksen, ainakin poliittisten puolueitten osalta, kehitti. Kyseessä oli ilmeisesti kepun puoluesihteerin Jarmo Korhosen tai hänen „esikuntansa“ hengentuote? Eikä yritysten antamassa vaalirahoituksessa ole mitään rikosta. Päin vastoin. Kannatettavaa demokratian toimivuutta edistävää toimintaa.

  Rikos asiasta syntyi vasta, kun kaikki(?) vaalirahoitusta saaneet jättivät sen ilmoittamatta, erittelemättä. Lain vastaisesti. Ja myöhemmin yrittivät asiasta itsensä irti kiemurrella. Osa uskottavammin osa ei. Ja nykytulkinnan mukaan kyseessä ei ollut ilmeisesti edes rike?

  Ja helge, kyllä T. Soini varmasti mielellään maatamme johtaisi. Ongelma lienee se, että vähintään 80% meistä ei pidä hänen osoittamastaan suunnasta?

  PS.

  Median merkitys? Sylikoira sanoo vuf, vuf kun isäntä käskee?

 3. Hakki, uskon ajatukseesi Soininkin hallintahaluista. Uutta uljaassa Suomenmaassa on kuitenkin se, että mitä pienemmiksi puolueet pirstaloituvat, sitä paremmin yhteistyön pitäisi sujua. Mutta nyt kaikki paaluttavat reviirinsä entistä tarkemmin.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s