Neekeri-ukko kiellettyjen sanojen listalle

october26_2010 076 Poliittisesti korrektissa Finlandiassa on epäsopivaa näyttää telkkarissa edesmenneen Urho Kaleva Kekkosen kompurointia lentokentällä. Vastaavaa tv-kuvan rajausta toivotaan voittoisien Leijonien kotiinpaluuvideointiin. Porvoolaisen Brunbergin neekerisuukoista kohistiin aikoinaan mediassa ja tehtiinkö niistä eduskuntakyselykin? Fazerin lakritsipatukoista piti poistaa neekerisymbolit.

Suomessa ei saa puhua minareeteista mölisevistä muslimeista, ählämeistä, huivipäisistä naisista, mutta en rohkaisisi syrjä-Suomen edustajia tuijottamaan kansanedustajien hinkkejä hississä tai räppäämään kännykuvia journalistirouvien / –neitokaisten siroista sääristä. Kansanedustajaura voi katketa seuraavissa vaaleissa. Ilkka Kanverva on poikkeus, mutta hänen ominaislaatunsa on tekstaamisessa.

Kansanedustajien tulee käyttäytyä siivosti, tuulipukukansalaisille ehkä kansakoulun opit vielä sallitaan. Me lapsena laulettiin kurkku suorana “Aporna i Afrika hittade en telefon och pratade i luren…”. Tämän laulun tekstiä en enää löydy netistä: onko poistettu rasististen viittausten takia? Onko Nokian N8 symbolinen viittaus?

Kansanedustaja Veltto Virtanen intoutui esittämään perussuomalaisten laivaseminaarin karaokebaarissa laulun “hottentoteista”: henkilökunta katkaisi Virtasen kaiuttimista virran.

Viitasaarelainen sahuri on ajautunut vaikeuksiin puheenjohtaja Timo Soinin kanssa, joka keltaisen lehdistön mukaan on raivoissaan kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen neekeri-ukko- ja muhamettilaiskannanottojen takia.

Kansanomaisista lausunnoistaan muistan keihäänheittäjä Seppo Rädyn, joka letkautti muun muassa, että “Saksa on paska maa”. Mäkihyppääjälegenda Matti Nykänen tunnetaan myös hienoista sitaateistaan, aforismeistaan: niitä löytyy täältä: „Mä muutan Kööpenhaminaa ja haen Ruotsin kansalaisuuden.“ Ja „Tekemätöntä ei saa tekemättömäksi“.

Hesari kertoo tänään: “Perussuomalaiset on Suomen suosituin puolue. Sitä äänestäisi 21,2 prosenttia suomalaisista, jos eduskuntavaalit järjestettäisiin nyt. Huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen suosiotaan ovat nostaneet jonkin verran myös kokoomus ja vihreät.” » Lue uutinen

Luonnossa kuljetaan vielä vajaa kuukausi kohti valoa, mutta sitten Suomi jälleen pimenee.

10 Kommentare zu „Neekeri-ukko kiellettyjen sanojen listalle

 1. Perussuomalaiset on Suomen suosituin puolue. Sitä äänestäisi 21,2 prosenttia suomalaisista, jos eduskuntavaalit järjestettäisiin nyt.“

  Tulkinta:

  21,2 % haluaa, että heillä on hauskaa. Toisaalta edes yli 40 persua oppositiossa ei voisi muuta tehdäkään kuin naurattaa.

 2. Juha, kiitos Toivo Hakkaraisen pääsen minäkin purkamaan rasistista ja nyrjähtänyttä alitajuntaani, vaikka yritän olla niin lipilaaria. Suhdannesahuri Hakkaraisen merkitys on siinä, että hän tuo eduskuntaan „vittu haisee hyvälle“ miespuolisen korvikkeen, eikä siihen tarvita edes sitä, että hänellä olisi roiskeläppä yllään. Kyllä suomalainen tosimies on villeimmillään ja kaljoissaan parhaimmillaan. Leijonat tekee maaaaaaaaaaaaaaaalin 😉

  PS: tolkullinen kesäkeli Sotkamossa

 3. PS on mielenkiintoinen porukka. Se vetää perässään koko Suomea. Näyttää siltä, että siinä joukossa on huumorintajua ja älyllistä kapasiteettia. Olemmeko me muut niin juntteja, että nielemme jokaisen syötin, jonka PS:n edustajat meille heittää. Ps pyörittää koko mediaa. Halla-aho-ukko naulasi niin nasevat tasa-arvoteesit Suomi-pubin oveen, että yksinkertaisimmankin pitäisi siitä ymmärtää, ettei „keisarilla todellakaan ole edes kalsareita“. Jos Reino Helismaalla oli aikoinaan kanttia sanoittaa „ballaadin villistä lännestä“ niin, että kun ammuskelussa kuoli kolma niin „ihmisistä kuoli kuitenkin vain Brown ja Smith“. Ajat ovat muuttuneet. Nyt turkulaisetkin kieltävät kutsumasta itseään „turkulaisiksi“, etteivät joutuisi muitten silmisä huonoon valoon. Voi tätä pikkusielujen valtakuntaa, voi tätä hiljaisten pierujen periferiaa. Älä kutsu minua suomalaiseksi, sillä suomalaiset ovat rasisteja. Ho hoijaa, typeryys nostaa päätään niin monella tavalla.

 4. nimittelijä, minulla meni tovi ennen kuin tajusin, että persut eli PS olivat taitavia verkokäyttäjiä. Demograafisesti vihreät ja kokkarit olivat oivaltaneet sosiaalisen median parhaiten ja varhain. Mutta persujen homma- ja muut foorumit vetivät väkeä siinä missä Suomi24. Suomalaiset eivät pienuudestaan huolimatta muodosta yhtenäistä kansaa. Persut ovat löytäneet henkisen kultasuonen, joka nostaa arvoon arvaamattomaan 1900-luvun arvot ja asenteet. On lottovoittoa syntyä suomalaiseksi, mutta ei minusta vielä ole perussuomalaiseksi. Veteen piirretty viiva erottaa meidät. Heil!

  Keitel

 5. hakki, tulkitsitko „Heil!“ tervehdystäni niin, että olen ajanut persuista oikealta ohi ja lakannut kannattamasta rakastamaani „Kes-Kusta?“… vähän meni svengliksaksi.

 6. EU rautalankaa, olet oikeassa: Markus Mustajärvi näkee leikkauslistoissa itsepetoksen eli jos leikkaukset toteutetaan, silloin syrjä-Suomen valtionapuvetoisissa kunnissa jokainen voisi ampua itseään hirvikiväärillä jalkaan. TUKI-sukat pitävät yllä suonikohjuisia toimintoja, joihin ei ole varaa. Olemme ajautuneet tukiaisten viidakkoon, josta millään viidakkosapelilla ei pääse irti. Ei ihme, että valtiomme vaakunana on viidakon eläin: leijona.

 7. Syntyy äkkiä kolme maakuntaa, Ylä – Lappi, Rovaseutu ja Kemiseutu ja lakkautuu Kepu – Kommunistien Lapinliitto.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s