Kuningas Kalle-Kustaa ja Dominique Strauss-Kahn

byecrise Iltapäivälehdet kertovat, että kuningas Kaarle Kustaan ympärillä muhiva seksiskandaali paisuu paisumistaan. Paikallinen pornoklubin omistaja Mille Markovic ilmoitti Ruotsin televisiossa, että hän aikoo julkaista juhlivasta kuninkaasta ottamansa arkaluontoiset kuvat.

Ranskalaisten mielestä IMF pääjohtaja Strauss-Kahn lankesi “seksiansaan” New Yorkissa ranskalaisten omistamassa luksushotellissa.

Suomalaisista poliitikoista tulevat mieleen Kekkonen ja turkulainen ulkoministeri, joista toinen selvisti seikkailuistaan ehjin nahoin ja toinen alennettiin kansanedustajaksi. Kuntatasolla esimerkkejä lienee pilvin pimein.

Dominique Strauss-Kahnista tuli hetken mielenhäiriön takia työtön pankinjohtaja. Älykkääksi väitetyn DSK:n uraputki Gallian presidentiksi taisi katketa saman tien, jollei hänestä pystytä loihtimaan marttyyriä, joka pikku-Kallen tavoin antoi pallien ohjata harkintaansa.

Vallan miehille vapaa lehdistö on kauhistus. Ranskassa kummastakaan ei olisi kirjoitettu riviäkään. On se niin väärin. Kalle-Kustaan apurit ovat neuvotelleet kuvien luovuttamisesta mafiosojen kanssa ja hotelli yritti painaa siivoojan väitteet villaisella. Kesti tunnin, ennen kuin tapahtumasta ilmoitettiin poliisille. Amerikkalaispoliiseille ökyranskalaisen nappaaminen lentokentältä saattoi olla mieluisa tehtävä. Irakin sodan vastustajia on kiva sulkea kaltereiden taa.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s