Vaihtaisinko E71 Nokian E7?

e7b

Poikkesin Gigantissa hipelöimässä Nokian E7 ja harkitsen viimeisen Symbian-kommunikaattorin hankkimista neljästä syystä: näppäimistä, kamera, video ja riittävän iso näyttö.  Kauppalehdessäkin oli aiheesta artikkeli, mutta minulla ei tule paperilehteä.

Vaihtoehtona on Applen iPhone 4, mutta siinä ei ole näppäimistöä. Tai Samsung Android?

Symbianin poistuminen markkinoilta ei mieltäni paina, koska odotan mielenkiinnolla Nokian Microsoft puhelimien tuloa parin vuoden kuluttua. En ole vielä kokonaan heittänyt uskoani yhteenliittymän läpimurtoon.

Onko kukaan KL-blogaajista käyttänyt E7 ja miltä se tuntuu? Olen tyytyväinen E71 nimenomaan näppäimistön takia ja olen oppinut käyttämään laitetta vuosien valikkoharjoittelujen jälkeen.

Haluan vielä uskoa OVI-kehitykseen. Nokian laitetta käyttämällä motivoidun seuraamaan kännyjättimme menestystä, joka ei ole viime vuosina ollut häävi.  Joku koiranleuka lupasi tankata Nokiaa heti, kun se menee alle 4 euroa per osake. Viitoseen alkavalle luvulle ei ole enää pitkää matkaa. Nostetta ei juurikaan ole tälle vuodelle tiedossa, joten syksyllä madonluvut ovat mahdollisia.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s