Pääministeri Mari Kiviniemi haluaa hyssytellä Nokia-ahdinkoa

august31_2010 023 Pääministeri Mari Kiviniemen mielestä nokialaisten ahdingolla ei saa tehdä politiikkaa. Hän suosittelee malttia ja anelee muilta poliitikoilta “turpa tukkoon” Lex Nokia-asennetta. Nokia on tunnetusti Kepun valtapiiriin kuulunut yritys. Esko Aho istuu visusti Nokian johdossa kännykkäisi-taidoillaan. Jorma Ollilalla on kepulaiset juuret. Eihän siinä mitään pahaa ole.

Jyrki Katainen ilmaisi oitis, että Nokiasta saa puhua, jos mieli tekee. Etelän metia ei ole tänään tuottanut isoja otsikoita Nokiasta.

HILJAA hyvää tekee politikointi on maan tapa. Rikosepäilyistä vapautunut Matti Vanhanen (nuorisosäätiö rikos vanhentunut) pääsi tänään pannasta ja voi keskittyä perheyrittäjyyden johtamiseen ja kehittämiseen.  Vanhasen mielestä keskeneräisistä asioista ei saanut puuhua. Parasta vaikenemista edusti kepulaisten ulkoministeri Karjlainen, joka vastasi kaikkeen: „No comments!“

Mitä tähän sanoo Wikileaks “So What” Lipponen, joka ennusti 10 000 työpaikan menetystä? Urpilainen on ollut aiheesta hiljaa.

Stephen Elop kierteli eilen maakuntia ja “maksimaalisen avoimuuden” tuloksena oli tuppisuiden ilmaantuminen TV-kameroiden eteen. Suomi on suossa, valtio velkaantuu ja ratkaisuksi ehdotetaan vaikenemista.

Papit lupaavat henkiseen ahdinkoon joutuneille spirituaalista tukea. Meneeköhän tämä nyt ihan piirustusten mukaisesti? Missä ovat kriisihallinnon psykologit ja asiantuntijat? Pitääkö Nokian ongelmavyyhti rankata uutisankaksi?

Tshemppiä!

4 Kommentare zu „Pääministeri Mari Kiviniemi haluaa hyssytellä Nokia-ahdinkoa

  1. Ei Nokiasta saa puhua, ei Turun telakasta, ei metsäteollisuuden irtisanomisista. Myös vaalirahoitus on kiellettyjen listalla. Kun internet suljetaan Egyptin tapaan 2 kuukaudeksi, niin eiköhän tässä Marikin vielä pääse eduskuntaan.

  2. Juha, Pohjoinen ulottuvuus ja Pohjois-Afriikka asettuvat kätevästi diktatuurien perinteeseen. Kekkosen perilliset ovat opettaneet vaikenemisen taitoa. Pohjois-Koreassa on samasta meiningistä ikioma versionsa. Uskon, että Mari tahtoo nöyristellä aidosti. Rumaa sanaa ei saa sanoa, koska se ei sovi valkosen jakkupuvun tyyliin. IMAGO ja BRRÄNDI ovat edelleen päällimmäisenä huolena. Nokiasta ei saa tarttua paskaa takkiin. Pystyykö pääministerin tamineissa menemään perinteisen maatalon navettaan tai sikalaan? Epäilen.

  3. Kake, ymmärtääkseni kaikki vaaleissa esillä olevat puolueet tarjoavat Suomen velkaantumisen ratkaisuksi taloudellista kasvua. Miten tästä nykytilanteesta voisi selvitä muuten? Taloudelliset realiteetit eivät tarjoa suuria mahdollisuuksia. Kerron, miten voisimme edetä toista tietä.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s