Kokovartalopolitikointia pääministeritasolla

28012011350

Keskon pääjohtaja astui feministimiinaan ja pakotti minut pohtimaan suhdettani politiikkaan ja julkisuuteen uudelta pohjalta. Olen kirjoittanut Jutta Urpilaisen jakkupuvuista ja kampauksesta. Telkkarissa mainitun taksimiehen mukaan Jutta on „kuuma pakkaus“. Presidentti haloskan lippis ja käsilaukut ovat innoittaneet lukuisiin kommentteihin johtavilta tyylikonsulteilta. Tästä kaikesta on päästävä eroon.

Tärkeintä ei ole, mitä muijilla on hameen alla tai äijillä housuissaan. Pääministerin valinnassa keskittyisin nimenomaan siihen, mitä kampauksen alla hyrrittää; ettei tyhjyyttään humisevaa autiomaata.

Visioin mielessäni sopivuuden rajoihin asettuvan transgender-pääministeri-ehdokkaan, jolla on Facebook-karismaa ja mahdollisuus voitokkaaseen kampanjointiin ilman kehittyvien maakuntien vaalirahoitusta.

PS: Ilkka Kanerva joutuu tuomiolla lahjuksen vastaanottamisesta  ja vetäytynee salaisten puutarhojen hoitajaksi? Kadun aurinkoista laitaa kulkeva Päivi Räsäsen uudelleenvalinta sai potkua anti-seksistisistä kannanotoista telkkarin homoillassa. Vaalit ovat vajaan kolmen kuukauden kuluttua ja nyt on aika tarttua liehuviin liekinheittimiin. Silmä tarkkana, ettei totuus unohtuisi.

 

4 Kommentare zu „Kokovartalopolitikointia pääministeritasolla

 1. Hyväksytäänkö ammattiliitolta tulleilla rahoilla valittu?
  Niillähän on paljon rahaa ja rahahan sen ratkaisee, vaikka kuinka muuta haluamme uskoa.

 2. Pallo, en osaa sanoa tuohon mitään uutta tiedossani olevaa. Uskoisin, että avoimuuden lisääminen on hyväksi suomalaiselle demokratialle. Vanha valta joutaa roskakoriin, mutta en tiedä miltä se uusi näyttää. Egyptin tavoin toivon, että tämä nyt näköpiriissämme oleva korruptoitunut järjestelmä hajoaa ja sen jälkeen katsotaan, onko uutta tarjolla.

 3. Ike on panomies ja uskomattoman viriili ukko, mutta se ei ole naisten mielestä hyvä asia.
  Jos taas Ike olisi nuhruinen impotentti nahjuke hän ei kelpaiisi kenellekään mihinkään hommaan.
  Jutta taas ei ole jostain syystä saavuttanut kuin taksikuskien suosion.Yksikään pääjohtaja ei ole sanonut Jutasta yhtään mitään ja siksi mediassa syntyi myrsky.Miksei Jutta keplaa Keskolle?
  Olen muuten sitämieltä, että koko synttärijuhlaraha Ikelle on ihan ok.Jos yritys haluaa sponsoroida jotain aatetta, seuraa tai tapahtumaa se saa sen tehdä.Saa lisäksi poistaa summan kirjanpidostaan markkinointikuluna.
  Jos näin ei ole, niin voimme lopettaa kaiken urheilun.YLE muuten sponsoroi kaiken maailman kisoja meidän yhteisillä rahoilla.
  Vankilaan siis koko yhtiö.Joku noita kiekkoilijoitakin tukee ja ne on helppo jäljittää kun ovat tolvanat panneet omat logonsakin pelaajien persuksiin.Kaikki raha kaikilta pois, koska koska koska koska….
  Avoimuutta peliin…Sponsilogot kansanedustajien rintapieliin ja paitoihin.Pitkäaikaiset sponssit saa vaikka tatuoida.

 4. Tobe, Ike on miespuolinen kokovartalopoliitikko. 80-luvlla puhttiin „tukka hyvin, kaikki hyvin“, nyt on koko body oltava kondiksessa. Kuvassa olevaa karikatyyriä ei vielä ole tarjolla, jollei ole piiloutuneena Timo Soinin pulskaan olemukseen. Mitäs luulet, onko tuleva kisa äjien vai muijien rytmittämä?

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s