Matti Vanhasen rikokset ovat Vanhanaikaisia

maaliskuu2010 132

Suomen eli kepustanian entistä pääministeriä Matti Vanahsta tuskin näemme valtakunnanoikeudessa. Poliisitutkinnan jälkeen tiedämme, että ex-pääministeriin Vanhaseen kohdistuneet syytökset ovat vanhentuneet. Pääministeri Mari Kiviniemi (keskusta) kiistää saaneensa tukea otsikoihin palanneelta Nuorisosäätiöltä. Kepulaiset Antti Kaikkonen ja Jukka Vihreälä ovat vielä liipaisimella, mutta kumpikaan ei myönnä tai tunnista syyllisyyttään – mihinkään.

Ilmeisesti johtavat poliitikkomme eivät joudu edesvastuuseen valtakunnan tai muissa oikeuksissa. Telkkari tarjoaa heille oivan mahdollisuuden maineen valkopesuun. Muistan kuulleeni, ettei Antti Kaikkonen koe tehneensä mitään väärää Nuorisosäätiössä. Laittomuuksia ei ole tapahtunut! Meidän on syytä uskoa, että kaikki tämä on TOTTA. Uskotko sinä? Vaaleissa on viimeinen mahdollisuus: haluammeko näitä vielä eduskuntaan

 

5 Kommentare zu „Matti Vanhasen rikokset ovat Vanhanaikaisia

 1. Kiistän kaiken. Minä en ole poliitikkoa lahjonut ja jos olenkin niin ihan vain isänmaan parhaaksi ja kohtuullisesti kaavoitustaksojen mukaan. Olen maakuntia koettanut epäitsekkäästi kehittää, etteivät kaikki peltihallit olisi saman näköisiä, vrt. http://vanhanaikainen.blogit.kauppalehti.fi/blog/4022/johtopaatosten-aika

  Lisäksi syytttömyyttäni tukee todisteiden hävittäminen, puolirikollinen asianajaja ja hallussani olevat pornokuvat KRP:n talousrikostutkijoista. Olivat syynänneet naapurin ilotalobisnestä vähän liiankin tarkkaan.

 2. Juha, arvoisa nuorisosäätiöläinen ja vanhanaikaisten kulttuuriperinteiden kunnioittaja, ehdotan valtiovallan luovuottamista kepulaisille, sosiopaattisille rikollisille ja valheita syöttäville puoluekoneistoille ja ostetaan menolippu Kuubaan, Pohjois-Koreaan tai Valkovenäjälle. Optiona blogaajan virka Tunisiassa tai Pohjois-Afrikassa. Olemme hukassa, oikeusvaltio pelastaa kaikki roistot ja kansalaisten ainoana mahdollisuutena on joukkopako. Riittäkö Finnairilla kapasiteettia?

 3. Joko tämäkin on muuttunut vihablogiksi?
  Leimaudunko kepuvihaajaksi ja saan kaikkien tupailtojen fatwan kontolleni.Seuraako minua traktori jossa uhkaava isäntämies odottaa paikkaa missä nistiä minut? Aurataanko mökkitietäni enää koskaan.Saako kaivoni olla rauhassa.Miten käy laiturin jatkossa.
  Tuleeko kirkonkylällä turpaan?En minä vihaa ketään.Armahtakaa.Armahtakaa Kepukot myös itsenne ja jättäkää puolue ennenkuin se jättää meidät kaikki etelän median armoille. Armoa!
  Matti on suuri..Matti on suuri…taitaa olla yli 195cm?Sen minkä kirjoitan voin myös peruuttaa jos se vain auttaa asiaa…peruutaaa….no nyt se lensi sosiaaliseen mediamyrskyyn!

 4. Tobe, emme vihaa mitään, tämän maan valta kuuluu niille, jotka keksivät toimivimman vaalirahoituksen. Matti on suuri perheyritysten liitossa. Verkostoja rakennellaan ja kohta me unohdamme kaiken; tämä on vain pahaa unta. Oletko huolissasi, pitäisikö löytää lievempiä räksytyksen kohteita?

 5. Helge…olet varmaan lukenut ja jos et ole niin lue:
  Markku Kuisma
  „Rosvoparoonien paluu“
  Kust.Siltala 2009
  Raha ja valta Suomen historiassa.
  Kirja kertoo loistavasti ja anaalyyttisesti maamme historian ja ns. maan tavan syntymisen.
  Onneksi olemme jo pitkällä sen tavan kitkemisessä verrattuna entisiin aikoihin.Suomi on ollut sisäpiirien ja ulkovaltojen temmellyskenttä.Pääomaaköyhänä kaikki raha on kelvannut ja sen alkuperää ei ole kyselty.Vasta N-liiton hajoaminen aloitti ns. puhtaan itsenäisyyden jossa voimme riisua nuo entiset perinteet pois.
  Minun vihapuheeni oli toki sarkasmia ja sille saa nauraa jos se naurattaa.Minua se nauratti.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s