Tehdäänkö Jyrkistä pääministeri?

18012011_katainenVaalikarja päättää, kenen johdolla menemme Natoon. Demarit haraavat vastaan, mutta kuka tietää, vaikka sosdemit olisivat kolmanneksi tai neljänneksi suurin puolue vaalien jälkeen. Jyrgi kavereineen näkisivät mielellään suomisoturit rynnäri kourassa etenemässä kohti afgaaniterroristeja ja muita vihollisia. Saisimmeko hänestä hyvän pääministerin?

Maanantai ei oo mittään, Venäjä ei oo mittään ja Euroopan vakausrahastoon panostetut sentit ja eurot eivät ole mittään, siihen verrattuna, että Euro-alueen bisnekset menisivät sekaisin ja pankit joutuisivat maksamaan omista hölmöilyistään.

Uusi Työväen Puolue sosialisoisi oitis pankkiirien velat veronmaksajien maksettaviksi. Jyrki Katainen kannustaa meitä ajattelemaan positiivisesti. Hyvinvointivaltio on vasemmiston vanha projekti. Katainen haluaa pelastaa Euroopan pahoinvointivaltiot, Saksan, Ranskan ja Britannian pankit sen vielä lisäksi.

Sauli Niinistö ja Jyrki Katainen eivät ole parhaita kavereita. Isänmurha onnistui Kokoomuksessa: Sauli pannaan vielä Linnaan. Jutta Urpilainen joutuu hänkin elämään pitkään Heinäluoman ja Tuomiojan kanssa samassa puolueessa. Mari Kiviniemen niskaan hengittävät Kepun körmyt.

Mihin Suomi joutuu Kataisen johdolla? Supo organisoitaisiin Kokoomuksen apupuolueeksi (vrt. SDP:n AY-liike ja KEPUn MTK). YLE:ssä uutisoitaisiin vain suurta johtajaa ylistäviä dokkareita ja raportteja. Uskon, että positiivisesti ajatteleva Jyrgi valloittaisi kansalaisten mielet ja sielun. Paasikivi soitteli toimituksiin ja Urkki kirjoitti myllykirjeitä, Jyrki järkkäisi potkuja paskanjauhajille. Kansalaismediat lakkautettaisiin heti vaalien jälkeen.

Valtionyritykset myydään pilkkahintaan yksityisille sijoittajille ja terveydenhoito ulkoistetaan briteille. Suomi tarvitsee uusliberalistisen Reaganin ja / tai miespuolisen Thatcerin: valitaan Jyrqi, hän hoitaa homman ja kohta me rikkaat rikastumme ja te köyhät noukitte murusia pöydän alta.

Vaaditaan Putinilta ja Medvedeniltä Karjala ja Petasmo takaisin. Rautaa raukoille rajoille. Olemme sotaisaa kansaa ja kohta Afganistanin ja Suur-Suomen rajat saattava olla yhtä. Hakkaa päälle Suomi-poika, ettei ryssä meitä voita. Kuka lähtee kokkareiden kaveriksi? RKP, Kepu ja Vihreät? Mitä tekee persujen Timo Soini? Onhan demareillakin oikeistosiipensä. Sisäministeriksi Paavo Lipponen: hipit linnaan!

Ja miten äänestäjät käyttäytyvät uurnilla huhtikuussa? Sitä ei tiedä vielä kukaan. Pekuloidaan 😉

2 Kommentare zu „Tehdäänkö Jyrkistä pääministeri?

  1. Oletko sinäkin mennyt tuohon samaan mantraan jossa pankkien velat jää veronmaksajien maksettavaksi.
    Puheessa haisee heinä ja luoma.Jos hiukan tarkemmin katsoo mistä tämäkin kriisi johtuu ja kuka sen maksaa ei se ole ollenkaan veronmaksaja…ei siis ensimmäisenä-eikä edes toisena.Maksajana oli jo samantien tottakai ne joilla oli sijoituksia.Arvot romahtivat ja pörssituotot jäivät saamatta.
    Siellä ne maksajat on tähän asti olleet.Se mihin nyt lainatukea haetaan johtuu liian suurista julkisista sektoreista ja löysistä lainaajista…eli pankit tottakai ja taas sen takana ne sijoittajat..siis me…eläkesäätiöiden kautta me itse.
    Jos veronmaksaja olisi se maksaja niin nythän pitäisi niitä veroja nostaa ja rajusti.Enpä usko palkkaveron nousuun.Pääomia kyllä verotetaan jatkossa lisää…eli taas ne sijoittajat maksaa.Jos taas leikataan turhia virkoja saamme terveemmän talouden ja keveämmän verotuksen.Ainakin kestämme sen nykyistä paremmin.Millä on laivamme lastattu kun se niin syvällä ui?Kuormaa pitää nyt purkaa.

  2. Tobe, kiitos kommentistä. Arjen saattelema agendani ei salli rahavirtojen ennakoivaa tulkintaa. Sen ymmärrän, että europankit (+ kansaiväliset) ovat lainanneet tahoille, jotka tarvitsevat lainaan lainan päälle. Ehkä tätä pakettia ei ole avattu riittävästi, jos the average man ei pysty hahmottamaan, mihin velanmaksukyvyttömyys ja vakuusrahaston kasvattaminen johtaa. Poliitikkojen tehtävänä olisi valaista meitä, jotka kuljemme kadun varjoisella puolella (infokatveessa).

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s