Dioksiinia saksalaisten munissa

tipuja Saksalaiset kana- ja sikafarmarit ovat syöttäneet dioksiinilla öljyttyä rehua sioille ja kanoille. Viranomaisten mielestä pitoisuudet ovat vaarattomia, mutta media höylää aiheesta hengenvaarallisia otsikoita.

Mitä hurjaa Suomessa tapahtuu? Rakkauden puolueen puoluesihteeri leikkaisi yritystuista puoli miljardia. Samanaikaisesti Nokia nousee Amerikassa vihatuimpien yritysten listalle (15 sija).

Kreikan ja Irlannin jälkeen Portugalia houkutellaan EU:n sosiaaliluukulle. Jotain uutta ja jännää on luvassa suomalaisille poliitikoille ennen kevään vaaleja.

Amerikassa Tee-kutsuliikkeen propaganda innostaa lännensankareita uuden tyyppiseen politiikan tekoa. Onneksi suomalaiset politikoivat kahvilla ja pullalla. Harva meistä innostuu vihreästä teestä.

4 Kommentare zu „Dioksiinia saksalaisten munissa

 1. Eikös ne Itämeren silakat sisältäneet dioksiinia ja elohopeaa ihan riittävästi, jotta kyseinen otus on kielletty ihmisravinnoksi muualla kuin meillä raukoilla rajoilla.Jaakko Kolmonen varmaan haluaisi meidän nauttivan noita hohtavia vedeneläviä päivittäin.
  Salaatteihin ja vihanneksiin ala Espana en koskisi sitäkään vertaa.Onko meillä edes olemassa pudasta ravintoa.Porotkin gesium lihoineen ja puolukat erilaisine laskeumahaittoineen jo menetetty?
  Suosittelen kaikille onnellisten ranskalaisten lintujen maksaa.Ulkona luonnossa tepastelleiden hanhien ja ankkojen rasvainen herkku on jo lähtökohdiltaan riittävän epäterveellinen ja siten suositeltava.

 2. Tobe, suomalaisen propagandan mukaan meillä on Suomessa, kaiken globaalin saasten ja myrkkyvirtojen reunassa, maailman puhtaimmat ruoat, ruodottomimmat kalat, turvallisimmat ydinvoimalat, paras terveydenhuolto, viisaimmat poliitikot ja tyhmimmät kansalaiset. Uskomme painettuun sanaan ja harva meistä eroa kirkosta. Homoja ei ole ollenkaan ja lesbous kiertää meidät kaukaa. Maahanmuuttajiakin on vain kourallinen. EU on meidän pelastuksemme, koska siellä säädetään päänmenoksemme lait ja ukaasit. Autamme Kreikkaa, Irlanti, Portugalia, Espanjaa, Italiaa, Ranskaa ja muita talouden katastrofin partailla keikkuvaa. Se on velvollisuutemme, jotta pääsisimme EU:n ytimeen ja pois pohjoisen pakkasista ja poliittisesta unholasta. Lehdistömme valitsee Lipposen EU:n presidentiksi, missimme ovat maailman kauniimpia, mutta eivät pääse kärkipaikoille. Euroviisuissa meitä ei voita mikään maa. Pärjäämme mainiosti jääkiekossa ja jalkapallossa. Dopingin puutteen takia menestyksemme hiihdossa ja pitkän matkan juoksussa on ollut lievässä alennustilassa 2000-luvulla, mutta nousemme täältä vielä masennus-, piristys- ja mielenterveyslääkkeiden voimalla. On lysti syntyä suomalaiseksi: pari viikkoa takaperin voitimme vaimon kanssa euron lotossa. Päävoittoa ei vielä ole tullut, mutta väliäkö sillä: on lottovoitto syntyä suomalaiseksi.

 3. Meillä on siis kaikki hyvin ja voimme vain kauhistella ameriakan teapartyja joissa kuolee ihmisiä.
  Muistaakseni meillä tapetaan enemmän kuin New Yorkissa per vuosi.Leipähän meillä on maailman parasta koska se säilyy pitkään ja on erittäin hyvää varsinkin kuivana.Tuoreena se olisi kuulemma epäterveellsitä sanoo Jaakko Kolmonen…yms.
  Vain naapurissamme Venäjällä menee vielä paremmin koska sikäläinen limppu säilyy vuosia homehtumatta..näin ainakin jos uskomme vanhoja kommunisteja jotka edelleen muistavat ns. „ryssänlimpun“ erinomaisuutta.Suomi on kova maa, jossa asuu kova ja tyly kansa.Kova itselleen ja armoton muille.Köyhät kyykkyyn on usein kuultu lause ja sen päälle kuuluu nauraa ja ottaa lisää huonoa hanaolutta.Pimeyden keskellä kajahtaa siis voitonriemuinen huuto…“me voitimme lotossa…meidän kujallamme kävi äsken lumiaura!“

 4. Tobe, kello viiden tee ei onneksi maistu meille, vaikka kehitimme siitä teorian vuonna 1987. Lyhykäisyydessään yritysten, yksilöiden menestystä voidaan analysoida tai simuloida seuraavilla avainsanoilla.

  tieto
  tunne
  tahto
  tavoite
  toiminta

  Linkitän tähän sopivan kuvan jossain vaiheessa, kunhan löydän.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s