Sakkoja asiakkaan nännin imemisestä

september16_2010 064Joku lääkäri innostui testaamaan potilaansa nännien toimintaa ja imeskeli niitä osana diagnoosia tai harkittua terapia; sai toimintatutkimuksestaan sakkorangaistuksen sekä runsaasti palstatilaa keltaisissa lehdistössä.

Missä muissa ammateissa ryntäitten tarkempaa oraalinen tutkiminen olisi mahdollista sakotta ja vaivatta?

Uusi vuosi ja uudet kujeet, onko Kauppalehden blogaajilla harkittuja vastauksia vakavaan kysymykseen?

Hyvää uutta vuotta kaikille ja eihän sitten kiihkoilla ja uhkailla pääministereitä ja valtionvarainministereitä. Eduskunnan räjäyttämisestä ei poliisimestari Paateron mukaan saa nettiin kirjoittaa. Ymmärtääkseni eduskunnan lisäosan rakentajat tekevät maanalaisia räjäytyksiä ja lähinaapureiden taulut tipahtavat seiniltä ja porsliinit hajoavat tyylittömissä kaapeissa.

Eletään taas vuosi siivosti ja toivotaan, että kansa jättää eduskunnan valitsematta, jolloin uhkaajille ei jää kohdetta. Niinistö siirretään puhemiehen paikalta Suomen Pankkiin, presidentin virka lakkautetaan. Tehdään Suomesta poliisivaltio. Sen olemme ansainneet. Blogaajat pannaan linnaan ja jokaiselle lahjoitetaan kosmoskynä ja ruutuvihko.

Onko muita uuden vuoden toiveita tai toivotuksia? Nämä minulla tulivat tänä aamuna mieleen ja odotan hetkeä, jolloin “piiska” ajaa pihaan.

11 Kommentare zu „Sakkoja asiakkaan nännin imemisestä

 1. Heguli

  Mens sana in corpore sano = Terhakka nänni terhakoissa rinnosssa.

  Ritirinnoin samoilla asioilla meistä kumpikin! Pojanlopit.
  Hyvää loppiaista ja rinnakasta uutta vuotta!

 2. Paatero on ihan oikeassa omassa asiassaan, mutta laajemmassa kuvassa hän on täysin ulalla.
  On selvää ettei medialla ja muodolla ole väliä jos viharikoksia tehdään.Se tuskin kuitenkaan on se suuri yhteiskunnallinen ongelma.
  Meillä on virkamiesten ja poliittisten päättäjien osalta totuttu siihen , että kerran neljässä vuodessa hieman ukkoja vaihdetaan ja se on sitten taas siinä.Maailma muuttui hieman jo 70 luvulla kun media ryhtyi meilläkin kriittiseksi.Mediaa oli kuitenkin aika helppo hallita kun toimittaja aika pian huomasi ettei ura urkene jos urputtaa jatkuvasti.Nyt niitä toimittajia on muutama miljoona ja kaikilla oma mielipide.Kaikilla meillä on oikeus sanoa kantamme ja puhua asiamme kunhan teemme sen lain puitteissa.Jossain toriparlamentisssa käytetään varmasti karkeitakin äänenpainoja ja kukaan ei ole tarkkailemassa kuka sanoi ja mitä.Lain koura ei siis tavoita vaikkapa vihaisen sanoman julistajaa.Jos yksi nettikeskustelija tuomitaan tapahtuu oikeusmurha, jollei viranomainen saa kiinni kaikkia vastaavia.Paateroilla ei ole siihen resursseja.Ei ole-ei tule.Jäljelle jää vain toivo sivistyneeestä kansasta joka kykenee puhumaan vihaamatta.Lopuksi tunnustan:“Pienet ja pystyt ovat todella kauniit!“

 3. Oijoi, Hikkaij, Tobe, kiitos toivotuksista, paateroiden pallit loppiaispuristukseen ja nännit nöpöttämään, eiköhän tässä ole blogaavien äijien päiväunia kerrakseen. Voikaa pulleasta ja huolehtikaa lähimmäisistä, eduskunnasta ja hallituksesta en huolta kantaisi, koska niillä on otsaa ja valtaa huolehtia omista eduista muutenkin 😉

 4. Helge

  tuossapa tapa toivottaa onnea ja menestystä. Sitä samaa myös sinne Loviisaan. Vaiko Sotkamoon. No, minne vaan.

  Noista toiveistasi. Eikö sittenkin olisi parempi ensin luopua presidentin virasta, se maksaa per kapita meille enemmän kuin Elisabet II hovi engelsmanneille. Sitten Niinistö Suomen Pankkiin ja lopetetaan sekin virka tuiki tarpeettomana. Se kun ei olisi edes uhraus, kun katsoo Liikasen toimia, tuota ilmeistä työpaikkakiusaajaa.

  Valtiontalouden säästöt aloitetaan sitten Eduskunnasta. Tämän jälkeen täysistunto koostuu ainoastaan puolueiden puheenjohtajista, joista kukin äänestää tarvittaessa ao. puolueen saavuttamalla kokonaispaikkamäärällä. Tavis kansanedustajista tehdään vallattomia edustajia h.c. He varautuvat ottamaan puheenjohtajansa vallan tämän joutuessa valtionoikeuteen. Saamien ääniensä määrittämässä järjestyksessä. Valiokunnat lakkautetaan tarpeettomina ja tilalle kootaan tarvittaessa etujärjestöjen lobbareiden neuvosto.

  Niin ja sitten tämä nimimerkkikirjoittelu. Se on saatava loppumaan. Menköön samalla vaalisalaisuus, sananvapaus ja toimittajien lähdesuoja.

  Joten ei kun toivomaan vuoden 2011 edistystä näissä asioissa.

 5. hakki, nimenomaan, kirjoittelusta rankaistava teko. Meillä on syvällinen sensuuriperinne Kekkosen ja Bobrikovin ajoilta. Siitä ei sovi suinkaan luopua. Ajatella, että suuren venäjän toisella laidalla on Pohjois-Korea ja täällä lännessä piskuinen Suomi.

  Sotkamosta kirjoittelen, olemme muuttaneet lopullisesti (Endlösung) tänne likemmäs Suomi-Soffaa ja Talvivaaraa, irti rannikon pakkoruotishurrilandiasta ja kepulaisen pimeyden ytimeen. Kaunista ja lumista täällä on. Naapureita eli ryssiä on Sotkamossa tällä hetkellä tuhansia; veikkaan että 5 000 – 7 000. Perussotkamolaisia (jotka eivät välttämättä ole persuja) on rapiat kymmenentuhatta. Matkailupitäjässä suunnitellaan petipaikkojen määrän lisäämistä yli kymmenen tuhannen. Kohta joka toinen on ulkopaikkakuntalainen ja se toinen on todennäköisesti kepulainen – paitsi mä.

  Tässä taisi tulla vaalisalaisuuskin melkein avoimesti selitettynä. Voihan sinäkin pulleasti loppiaisena. Jatketaan herrojen ja narrien herjaamista kunnes häkki heilahtaa.

 6. Veljet.Ette ilmeisesti tiedä, että minut on koulutettu vakoilijaksi aikanaan Suomen puolustusvoimissa Riihimäellä.
  Olen allekirjoittanut paperin missä en kerro asiasta julkisesti.N-liiton romahtaminen vapautti minut tuosta paperista.
  Olen täällä vain ärsyttämässä ja katsomassa miten kuhunkin kalikka kajahtaa.Useilla nimimerkeillä voin osallistua erilaisiin keskusteluihin jopa itseni kanssa. Jakautunut persoonani mahdollistaa debatin jopa aidan molemmilta puolilta tai sen päältä, paitsi jos aita on piikkilankaa.
  Lopulta teen raportin kaikista bloggaajista.Raportti toimitetaan kaikille puolueille ja erikseen kirjallisena Supolle ja pääesikunnalle.
  Saatua informaatiota ei käytetä kenenkään pahaksi tai hyväksi.Materiaali kootaan tutkimusmuodossa ulkovalloille esimerkkinä vapaasta tiedonkulusta ja demokratian huippumaasta.Raportti on osa brandityöryhmän kansainvälistä infopakettia.
  Sellainen journalisti minä olen myös vuonna 2011.
  Vaaleissa en kuitenkaan saa kuin yhden äänen , joka on ilman muuta minulle liian vähän.Yhdellä äänellä äänestää nimittäin aina hiukan väärin.Kun on monta ääntä saa keskimäärin yhden oikein.Vaalisalaisuutena kerron etten ole koskaan äänestänyt Keskustapuoluetta.Syitä on monia ja luettelo liian pitkä.Tylsäkin?.
  Lopuksi toivotan veljille oikein hyvää uutta vuotta ja toivon paljon uusi naamoja eduskuntaan.
  Ps.Pettymykseni on suuri kun eniten varoja jakaneet ja varastaneet palkitaan uurnilla äänivyöryllä.Äänet eivät Kaikkone vaan päinvastoin.Pääasia että puhutaan sanoisi nykyinen poliitikko.

 7. hakki, oishan se komeeta, jos Tobe julkaisisi parinkymmenen vuoden kuluttua „Toben listan“ (viittaus Tiitisen vastaavaan), jossa kansakunnan pahimmat viholliset, avoimuuden ja sananvapuden kannattajat julkaistaisiin sen ajan seiskalehdessä ja me tärisevät, muistikatkoiset ja harhaiset ukot ja ämmät (blogaajat) saisimme 15 seconds of fame sen ajan A-studiossa. Oishan se hienoa olla vakoilun kohteena ja kansakunnan mustalla listalla. Tobe, Keep on Digging!

  Lopullista ratkaisua (paljastumista) toivoen kaikille kanssarikollisille ja totuuden paljastajille 😉

  Helge

  PS: Loppiaista (End…)

 8. Pysykää terävinä niin pääsette mukaan tulevaan julkistukseen. Toki pelkään etten pääni kirkkaus säily riittävän pitkään.Lääkitykseni on puutteellinen ja kontaktiverkkoni vanhentuvat.Tapahtuu ns yliaikaistuminen jossa puhelinmuistiossa on jäljellä vain kuolleiden numeroita.
  Luulen jo nyt salaliittoteoriani mukaan, että saatan keskustella itseni kanssa päivittäin.En ole aivan varma olenko sittenkin nimimerkkini vai olenko joku muu.To Be or Not to be.Harmittaa olla liian usein itsensä kanssa erimieltä.
  Muutama tosikko ystäväni ei ymmärrä halua miten sama ihminen voi olla itsensä kanssa erimieltä.Minusta se on kaiken ajattelun pohja.Kyky ajatella toisen ihmisen aivoilla.Katsokaamme vaikka poliitikkoja.Kuka tahansa nokkela Norman oppii ne papukaijamaiset lauseet ja pelleilyt.Ihan oikeasti voi sitten olla mitä mieltä tahansa.Roolini mukaan joudun nyt lopettamaan etten avaudu teille liikaa ja anna siten liikaa tietoa itsestäni.Olenhan vakooja…myyrä…no way…My way.

 9. Meni huumorin puolelle. Kyllähän itsensä kanssa keskustella voi, mutta tiedän miehen joka oli niin nopea, että homoili itsensä kanssa. Tuosta tuli mieleeni kevään vaalit. IkeKanerva on nähty kahdessa huru-ukkojen voimisteluporukassa Turussa. Taitaa olla pojalla äänet tiukassa kun kävi pikavisiitillä avantouimareissakin. Kummasteleva aasinsilta, vai nännejä imeskellään. Olisi käväissyt asiakkaansa avannossa pulahtamassa niin kukaan ei olisi asiasta ollut moksiskaan. Niinhän ne lääkärit tapaavat tehdä kun diagnoosi menee oikein hankalaksi.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s