Nokipatit ja Ipatit tulevat Muatiin

nokipattiApple toi ensimmäisen menestyksellisen ipatin kauppoihin, mutta Nokialla oli aikoja sitten oma tapletti. iPad2 tulee myyntiin helmi-maaliskuussa 2011 ja siihen mennessä tarjolla on lukuisia muitakin laadukkaita vaihtoehtoja. Nokian Meego-tabletin eli sähköisen muistivihkon lanseeraus tapahtunee vuoden 2011 toisella neljänneksellä.

Nokian pitää ekaksi myydä N8 ja E7 puhelimia mahdollisimman paljon. Meegoo-okipatit tuodaan tarjolle, kun lätysköjen kysyntä voimistuu. Peliä ei ole menetetty, Nokia lönkyttelee markkinoille omalla aikataulullaan. Sen voima on massatuotannossa ja volyymibisneksessä.

Nokian peli ei ole pelattu. Apple koukkasi puskan takaa mobiilipuolelle kymmeniä vuosia Nokian jälkeen. High-tech trendit heittelevät häränpyllyä ja johtajuus voi siirtyä mantereelta toiselle. Ehkä suurimpana uhkana on Aasian aikaisempaa tietointensiivisempi tuotanto.

7 Kommentare zu „Nokipatit ja Ipatit tulevat Muatiin

 1. Niin tulevat, in time.

  Toimistoista vapautuu pöytiä ja tuoleja- kierrätykseen päätyy 2/3 piuhakoneista ja lehtemme luemme taustavalaistujen lednäyttöjen pinnalta. Ennennäkemättömän suureksi ongelmaksi isolla Oo:lla muodostuu riittämätön polttopuun tuki myyjille, hakkaajille ja kuljetuksiin.

  Elämä on kokonaisuus ja nyt kaikin katsomme kuka työntekijöistä on työkalukseen tabletin väärti vai onko jo ottanut tabletin piristeenä josta uutiset kertovat.

 2. Oijoi, sinähän näet suuri muutoksia „arkitehtuurissa“. Piuhakoneet joutavat kaatikselle. Meilläkin nurkat notkuvat niitä. Varastossa Viirilässä on lisää, kun ei kehtaa leluistaan luopua. Tuota polttopuutukea saat selventää 😉

  Tänään kuulin, että työelämän toopinki on yleistynyt. Tablettia on sekä ulkoiseen että sisäiseen käyttöön. 700 000 suomalaista popsii Kelan korvaamia mielialalääkkeitä. Ei ihme, että politiikoille ei löydy häpyä tai kontrollia.

  Totuus lähtee pilleristä ja tabletista.

 3. No katos.

  Kun puolet päivälehdista nautitaan taustavalaistulta lediltä säästyy toinen puoli paperista ja n. 25 % markkinahakkuista jää suorittämatta. Ne ovat nyt helppoa ja halpaa 17,3 tuumaiselta viestin ilmasta nappaavalta vehkeeltä luettavissa.

  Puoleen hintaan ja allekin.

  Kun myyt puuta vaikka poltettavaksi niin ostaja maksaa lisää alveja ostoksen päälle 23 % (ensivuonna 24 % jos riittää. Kun ostaja polttaa puut vaikka kaukolämmöksi jota myy loppukäyttääjälle hän lisää laskuun 23 (24) %.

  Ostetun lämmön kustannukset loppukäyttäjälle nousevat roimasti arvonlisän vuoksi.

  Jos kunnalla on vanhainkoti, sairaala, hulppeet toimistorakennukset, liikuntahalleja ym. ym. omassa käytössä jää arvolisävero joka puun lisääntyvän polton vuoksi kerätään valtiolle kuntalaisten verokertymästä maksettavaksi.

  Kuntatalouden ei siis kannata pitää baaria joka on tarkoitettu omalle väelle.

  – ja sitten ryhdymme katsomaan kenelle kunnissa ostetaan langaton tabletti..

  Selviskö yhtään ?

 4. Oijoi, Uusiutuva energia on tapa lisätä puun käyttöä, mutta onko puolet vielä keksimättä. Osa metsistä voisi palauttaa puolukka- ja sienimaastoiksi ja tuoda jumbokuormittain italialaisia herkkusuita metsiemme aliskasvillisuuttamme poimimaan. Ipateissa on geepeeässät ja muut sienitutkat, joita 5 000 suomalaista ohjelmistofirmaa väkertää hyperpaikallisiin tarpeisiin. Näin varmistamme kymmenien tuhansien luonto-oppaan työllistymisen. Metsien korvettumisen myötä edellytykset korpikuusen kyyneleen tuotantoon lisääntyy. Minusta tätä yritteliäisyyttä ei tarvitse TEM-rahoilla tukea. Puistokemistit eivät yrittäjäkursseja tai bisnesplänejä kaipaa. Ruostumattoman teräksen hitsareita pitää kouluttaa lisää. Brändityöryhmä ehkä auttaa paikallisten Uusi Suomi -lajikkeiden logojen suunnittelussa. Luomutuotantona lisää kotimaista viljaa, sokeriruokoa ja perunaa ja kohta olemme täystyöllistettyjä ja seilissä aamusta iltaan. Aika entinen vielä palaa.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s