100 000 uutta työpaikkaa veroja nostamalla

october26_2010 076Jutta Urpilainen lupaa satatuhatta uutta työpaikkaa veronkorotuksilla ja julkisilla menoleikkauksilla. Äkkinäiselle lupaus tuntuu pyramidihuijaukselta. Mutta onneksi Paavi rientää apuun salliessaan kondomin käytön. Turvetuotannon ja kaivostoiminnalle rinnalle tarvitsemme valtiollisen kondomitehtaan. Kumisuojille olisi nyt katolisissa maissa kysyntää.

Onko demareiden tarkoituksena rahoittaa yrittämistä valtion kassasta? Kepulaiset ovat risupaketoineet bioenergian ja tuulivoiman, leikanneet metsäverotusta ja jakaneet maataloustukea.

Demarit eivät kerro, minne ne työpaikat luodaan? Nostetaanko julkisen sektorin osuus niin suureksi, ettei muuta enää tarvita? Yksityinen sektori lakkautetaan tarpeettomana ja työtä tehdään kunnan ja valtion piikkiin.

Satatuhatta uutta työpaikkaa tarkoittaa, että joka viides tai kymmenes työtön tai vajaatyöllistetty saa uuden duunin. Jäljelle jää vielä puolisen miljoonaa. Kenellä persut kestää tarjota näille jotain omaperäistä?

 

9 Kommentare zu „100 000 uutta työpaikkaa veroja nostamalla

 1. Noinhan tuo menee.

  „Yksityinen sektori lakkautetaan tarpeettomana ja työtä tehdään kunnan ja valtion piikkiin.“

  Risunkeruuseen yksityis – ja valtion metsistä pääsevät kohta kaikki rodusta, iästä ja tutkinnosta riipumatta. Seuraavaksi avustetaan uutta risunajokalusto ja innovoidaan avustuksin uudet hakkurit kuntien lämpö – ja sähkölaitoksiin.

  Lopuksi demarien, persujen ja vihreiden päätöksin sosialisoidaan kaikki yksityismetsät valtion varannoksi joita koko maassa hallitsee ja omistelee ns. yhteis Metsähallinto.

  Aatteleppa, kantojen nosto poltettavaksi ymmärretään jo kieltää, 2000 metsänhoitajaa ja 6000 metsäinsinööriä pääsee (saa uuden duunin)johtaa melkoista ( 500 000 ) persuja äänestänyttä risukerääjien, risunkuljettajien, -jalostajien ja -polttajien joukkoa.

  Bisnes vaatii uuden viran johon varmaankin MTK junttaa oman miehensä jonka nimeä jo arvaillaan.

  Pääministerin henkilön saa jokainen arvata, Väyrysestä ulkoministeri, Hoskosesta ympäristöministeri ja Korhosesta työministeri.

  – ja tästä Blondi Jutasta koko porukan halhoama valtionvarainministeri jolta kielletään stressitestit ja -lääkkeet.

  Lehtomäki valittanee tutkitun jääviyden perusteella säteilyturvalaitoksen tai Talvivaarana kaivoksen siivoojaksi. Niin, tai toisin – määrätään tutkimaan Kainuun käpykankailla asuvien leskien jätevesiä tai tarhaporojen sotkemien Lapin jokien tilaa.

 2. VVM:stä ministeri Käteinen on kertonut tilanteen olevan vakavan eikä brittein saarille punnan rojahduksen vuoksi saada aikaan puukauppaa sillä heillä riittää poltettavaksi punta nimistä roskapaperia. Jutan holhoajaksi hätätilahallintoon valittanee joko tämä uusis tai sitten persuihin siirtynyt tiettävästi maailman viimeinen kommunisti ja kapitalismin vastavoima tämä E.J Tennilä.

 3. Uskoni suomalaisen sosialismin voittokulkuun ei välttämättä kanna vaalikoppiin asti. Elämme vaikeita aikoja. Velkaa tulee, sataa, ropisee. Halu valtaan pakottaa poliitikot epätoivoisiin tekoihin. Yhdenkin työpaikan luominen on hatunnoston arvoinen teko, mutta satatuhatta on pakko nostaa suoraan hatusta tai jakkupuvun sivutaskusta. Jutalla on siisti kampaus ja hänestä kehittyy oiva blondivitsien kohde, mutta uusien urakoiden tuunaajaksi en usko ainuttakaan poliitikkoa. Vasemmalta äärioikeaan on kaikilla sormi suussa. Ehkä mekin asetumme Islanti, Kreikka, Irlanti, Portugali, Espanja, Italia, Ranska jne ruotuun ja kohta velkamme ovat saatavia EU:n ja maailmanpankin hyväntahtoisilta. Hyvänä muistutuksena käyntini Chilessä 1978. Siellä oli silloin sotilasjuntta vallassa ja kadulla oli paljon aidosti sokeita ihmisiä. Meillä niitä sokeita on valmiiksi ennen juntan (ei Jutan) valtaan nousua. Jungner lausui, ettei SDP halua kylvää epätoivoa kansakunnan keskuuteen. Poliitikkomme vievät työpaikkoja viihdetaiteilijoilta. Olisipa Oliver Hawk voimissaan. Nyt tarvitaan politiikanlumoajan taitoja. Vaivut syvään uneen, lasken 123 ja vaivut syvään rauhalliseen uneen, heräät vuonna 2020 ja sinulle tarjotaan hoivaseteliä eutanasiaosastolle, jotta Suomi-neidon huoltosuhde saadaan kuntoon. Vaivut syvään rauhalliseen uneen.

 4. Esim. silottelemalla teitä toisaalta ja laittamalla kuoppia (hidasteita) toisaalta lapiotyönä saadaan 100.000 ihmistä helposti työllistettyä. Ja näitten ihmisten hallinnoimiseen tarvitaan varmaan miljoona ihmistä, että työvoimapulahan siitä tulee.

 5. Konsultilla, kriitikolla ja paavilla on yhteistä; arvioivat sellaista lausuvat sellaisesta mihin eivät itse pysty.

  Konsultin ja Paavin sarjassa kondomien kera meillä askartelee tämä sixten korkman..

  Uusis kertoi jo olennaisen – kotimainen velananto on katettu vajaasti n. 60 % kotimaisin säästöin.. dvs. Tämä Käteinen on peloissaan syystä, että ennen vaaleja joutuu ontheroad ja kerjäämään velkaa ulkoa..voidakseen pitää julkisen sektorin pystyssä.

  Katsomme sitten kuka ja millä meillä nostaa kantoja ja millä nämä kuvitteelliset kerätyt risut kunnissa sytytetään.

 6. On hyvä, että SDP sanoi mitä aikovat tehdä ja millä sen rahoittaa.
  Nyt ainakin jokainen yrittäjä ja itsellinen työntekijä löytää vihollisensa. Jokainen joka on säästänyt ja saanut aikaan tuloja joita edelleen sijoittaa varokoon SDP:tä. Demarit ovat nyt tulossa kukkarollesi ja auta armias jos siellä jotain on se on nyt vaarassa.
  Vihreät jo kuppaavat sieltä vihreysverot ja nyt Urpilainen jatkaa linjakkaalla SDP linjalla.Rahat pois ihmisiltä yhteiskunnan käyttöön.Kaikki tuo tapahtuu reilun pelin ja oikeudenmukaisuuden nimissä.Kansahan ei itse tiedä mitä rahoillaan tekisi-eikö niin?
  Odotan innolla sitä listaa millä ne 100.000 työpaikkaa luodaan….samalla kai oli tarkoitus purkaa liiat kuntapaikat ja byrokratia valtion viroissa.Taitaa olla nollasummapeli ja valinta tapahtukoon niiden kesken ketä jaksaa mediassa a) katsoa b) kuunnella.
  Katsotko mieluimmin hymyilevää Alexander Stubbia vai pää kallellaan olevaa, masentuneen oloista Heinäluomaa vai kuunteletko mieluimmin matalan miehekästä Jii Kataista vai kimittävää Juu Urpilaista. Jälkimmäinen käy korvaan tässä iässä.
  Onhan se tutkittu juttu että matalalla äänellä menestyy paremmin…..niin…onhan niitä kaikenlaisia leikkauksia?Nykyään?

 7. Tuntuisi uskottavammalta, jos poliitikot lupaisivat, että kuntien ja valtion viroista vähennetään 100 000 henkilöä ja nämä ryhtyisivät kehittämään uusia duuneja yksityispuolelle. En keksi pätevää listaa, mutta jos kuntien määrä supistettaisiin tulevalla vaalikaudella 100, pääsisimme sataan tuhanteen siten, että 100 x 1000 = 100 000! Eli jokaisesta kuntaliitospaketista vähennettäisiin 1 000 henkilöä. Kääntäen tuo sama tarkoittaa, että sataan kuntaan pitäisi synnyttää 1 000 uutta työpaikkaa. Sadan kunnan versiossa kuntalaisia on keskimäärin 100 x 50 000 = 5 000 000. Miten esim. Porvoon kokoiseen pitäjään tuodaan 1 000 uutta työpaikkaa? Ja Lahteen 2 000? En mää vaan tiedä.

 8. Olisiko jossain Aurejärven tyyppistä juristia, joka pystyisi haastamaan poliitikon lupauksistaan.
  Media varmasti rakastaisi casea Urpilainen vs. Suomen kansa.
  Urpilaista ei voi haastaa, koska hän on mileikuvitusolento ja samaa sukua kuin Fantomas ja Mustanaamio.
  Ihmetekoja täytyy odotella ennenkuin ne 100.000 lisäarvoa tuottavaa työpaikkaa on luotu.
  Ihmeteko olisi myös minun ääneni Urpilaiselle.
  Valitsen Mustanaamion….sillä kun on se sormus.

 9. Tobe, Taika-Jim olisi mies paikallaan. Pikkuskidinä uskoin sarjakuvasankariin ja harjoittelin peilin edessä kädenheilautuksia, mutta temput eivät vielä silloin onnistuneet. Siksi pidin Taika-Jimiä mainiona ja slippattuna tyyppinä. Pitäisköhän jatkaa harjoitusta ja jos onnistun ilmoitan tästä oitis Taika-Jim blogipostauksessa. Urpilaiseen ei usko, vaikka stailaus on onnistunut hyvin ja tukkakin on hyvin. Puhetyyliä pitäisi muuttaa. En minä usko muidenkaan puheenjohtajien puheisiin, mutta Soinin huulenheittoa on kiva kunnella. Vastuu on kuitenkin kuuntelijalla.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s