Nokian N8 näyttää pitkää nenää Elopille

N8Nokian N8 näyttää pitkää nenää uudelle toimarille ekana työpäivänä. Kännyjätti lupaa, että tuote tulee kauppoihin muutaman viikon kuluttua ja ennakkotilaajat saavat haluamansa.

Hyvä niin, Nokia tarvitsee N95 jälkeen uuden veturituotteen. Ehkä “vaikeuksien kautta voittoon” on parempi aloitus kuin, että uusi CEO saapuisi riemukulkueessa Keilaniemeen.

Jorma Ollilan mukaan uuden johtajan tehtävänä ei ole laatia uutta strategiaa. Puheenjohtajan mielestä strategia on kunnossa ja nyt on käytäntöön viemisen vuoro.

Suomalaiset uutisvälineet ovat leimanneet N8:n lippulaivaksi ja iPod-killeriksi, vaikka kyseessä on väliaikainen torjuntaohjus. Symbian^3 iskukyvystä saamme lisätietoja muutaman viikon kuluttua, kun kuluttajat pääsevät karvaisine käsineen kokeilemaan laitteen kosketusherkkyyttä.

2 Kommentare zu „Nokian N8 näyttää pitkää nenää Elopille

  1. N8 lie kuitenkin laittena teknisesti niin valmis, että siihen voi myöhemmin päivittää uuden Symbian-version, tai Meegon?

  2. Odotamme Nokialta myös helppokäyttöissiä, kauniita ja toimivia puhelimia, itse en kaipaa tippaakaan että puhelimessa on karttapalvelut, kamerat ym. turhaksi luokitellut laitteet. Onkohan yhtiössä koskaan mietitty, mitä ns. tavallinen ihminen puhelimeltaan odottaa, kuin mitä dippainssi puhelimeltaan odottaa ? Jos ei, voin kertoa että aivan eri asioita, siksi vaihdoin toimittajaa…

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s