Ruki Vverh! Venäjä on Hollanti

august18_2010 113 Ruki Vverh! Venäjä on Hollannin kokoinen, sanoo valtionvarainministeri Jyrki Katainen. Venäjä, Venäjä, Venäjä, jankutti puolustusministerimme. Entinen ulkoministeri vertaa Venäjää Espanjaan. Asiantuntijan mielestä Venäjän kansantalous on Ison Britannian kokoinen. Ulkopolitiikan tikanheitto osuu kohtuullisen hyvin kohteeseensa.

Kokoomuslaiset etsivät oikotietä Natoon. Perussuomalaisten herravihan vastavoimaksi kelpaa ryssällä pelottelu. Vallan kammareihin ei päästä ilman riskinottoa.

Putinin puutullit ja viime aikojen elintarvikevientikiellot, rekkajonot Vaalimaalla, sekä kaikki Venäjään liittyvä kaivetaan vanhoista arkistoista. Suomessa on kohta vaalit ja siihen mennessä puolueemme joutuvat profiloimaan itsensä uskottaviksi äänestäjien silmissä.

Venäjään ei voi luotta, eihän? Venäjään pitää suhtautua pelon sekaisin tuntein, eikö niin? Natoon on mentävä ennen kuin itäinen karhu raapaisee käpälällään Suomi-neidon herkkää hipiää. Olemme hukassa, jos naapuri kasvu vauhdittuu öljyn ja energian hinnan nousun myötä.

Energia-asioissa olemme viimeisellä rannalla, ydinvoimaloiden vetoapu auttaa meitä vasta kymmenen vuoden kuluttua. Siihen mennessä Suomi ankkuroidaan läntisen Euroopan struktuureihin. Afganistanissa olemme eka kertaa Naton apupoikina ja hävettää, kun sotilaamme eivät voi ampua talibaneja estottomasti rynnäreillään. Ruotsalaisillakin on paremmat oikeudet.

Vain ja ainoastaan Nato, Nato ja Nato voi pelastaa meidät. Nyt tarvitaan uhoa ja uskottavuuden tuhoa, koska oikeistolaisen työväenpuolueen uskottavuus on trendinä laskusuunnassa.

Pääministeriksi on hirveä hinku. Kekkonen käytti neukkukorttia toistuvasti. Kokoomus harjoittelee natoestetiikalla.

Saas nähdä, miten äijien käy! Lähteekö Niinistö pressaksi? Saako Stubb maanvyörymävoiton? Tuleeko Kataisesta pääministeri? Uskokaa tai älkää, hinkua on, mutta mitä sanoo hiljainen enemmistö?

 

5 Kommentare zu „Ruki Vverh! Venäjä on Hollanti

  1. Kokkareitten uhoa. Muuten menis, mutta on epäreilua kaivaa verta suomalaisten nenästä. Pitäisi olla sen verran sivistystä, ettei kaikkea sano mitä muut ovat tienneet jo kauan. No, eipä siinä mitään. Pojilla on ihan siistit puvut. Kunhan nyt vielä varttuvat.

  2. No enpä tiedä mitä haittaa siitä on jos joku kertoo joskus totuuden. – Varmaan Venäjällä naurekellaan, kun Eurooppa vieläkin sitä pelkää. – Toki Venäjä on viime vuosina alkanut käyttää sitä pelkoa hyväkseen; ei toki yksin Suomen suuntaan.
    Mutta uhittelu ja „rämistely“ johtuu vain siitä, että Nykyinen puolue-eliitti+ kaverit tietää , että heillä on vain n. 10v aikaa löytää uusi rahoituslähde, koska öljy ja kaasu loppuu n. 10-15 v kuluttua. Tai oikeammin sitä ei enää riitä vientiin. Asian kertoi minulle jo v.1992 Boris Nemtsov ja saman asian nyt sitten Suomen Pankki vahvisti alkuvuonna tutkimusraportissaan! – Olisi kiva tietää, mitä Venäjällä tapahtuu 10-15 v:n kuluttua, ellei uusia vientituotteita saada käyttöön siihen mennessä.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s