Applet tulloo, Applet tulloo ja antennit paukkuu

Perjantai on toivoa täynnä. Moni jonottaja saa silloin iPhone 4:sen. Pakettihinta ei ole mahdoton, mutta kyllähän laitteesta saa vuosien mittaan maksaa sievoisen summan. Amerikassa on tutkittu, että Applen käyttäjät ovat koulutettuja ja hyvätuloisia. iPhone 4 hankkiminen antaisi täten meikäläisellekin imagoetua. Jos antennivika estää puhelujen soittamisen, säästyy siinä sopivasti rahaa. Tärkeintä olisi nyt hiplata uutta vehjettä, jotta kaverit olisivat kateudesta kankeina.

Mutta elämä jatkuu alempien sosiaaliluokkien Nokia E71 kanssa. Kommentoikaa nyt vaikkapa säälistä 😉

iPhonen kuukausimaksun pystyisi pulittamaan keveästi jättämällä kaksi visikipulloa ostamatta ja olisihan se kansanterveydellisesti hyväksyttävää. Heikon kentän ansiona ehkä olisi vielä sekin, että aivot eivät pehmenisi yhtä nopeasti kuin sellaisella phonella joka pukkaa täysillä palkeilla signaalia korvan juuresta kiehumispisteessä olevaan pääkoppaan.

Veljeni kertoi hankkineensa iPhone 3 ja iPadin hiljattain ja arventenkin hän kehui molempia maasta taivaaseen. Saatan herkistyä vuoden loppuun mennessä iPadin käyttäjäksi, mutta Nokiastani en vielä luovu, koska olen sillä päässyt OVI-palveluun saranapuolelta. Luuseri-imagosta en piittaa, koska onhan meitä maailmassa eniten.

Mutta nyt takaisin muuttohommin. Hiki virtaa ja kilot haihtuvat. Lämmintä kesää sekä nokialaisille ja iPhone bättre folketille. Elämä on!

 

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s