Päämisteriainesta, jollen muista väärin

050420101298Minä en muista mitään, vaikka luen sähköpostini päivittäin. Postien joukossa on runsaasti terveysalan tarjouksia. Kestoteemaan on useita vuosia ollut sukuelimen pidentäminen. Toisena ovat siniset pillerit, joilla saadan potkua palleroihin. Kolmantena joukossa ovat linkit typykkäsivustoille, joilla ilmeisesti noita edellisiä tarjouksia olisi mahdollisuus testata.

Voin vahvistaa pääministeri Matti Vanhasen näkemyksen siitä, ettei aina tule ajateltua tai muisteltua, mitä kaikkea sähköpostilaatikkoon tulee. Puolustautuisin Vanhasta vahvemmin, etten yleensä vastaa roskaposteihin, koska siirrän ne suoraan ja sumeilematta roskakoriin.

Jos talousrikolliset ja lahjusten lähettäjät olisivat ottaneet minuun yhteyttä ja tarjonneet kymmeniä tai satoja tuhansia euroja, olisin oitis tarttunut KMS-yrittäjien ehdotuksiin Vanhasen tavoin. Eihän kaupan suuryksiköiden rakentaminen joka niemeen ja notkelmaan voi olla täysin järjenvastaista. Nurmijärvi ei suinkaan ole kaukana maailman navasta. Ministeri Vapaavuoren käsitys siitä, että Nurmijärven pellot eivät sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa perustuu todennäköisesti GPS-virheeseen tai Google Mapsin virhenäyttöön.

Uskon edelleen vakaasti kansanedustaja Marja Tiuran vilpittömyyteen. Yrityselämän edistämisessä ei käsitykseni mukaan ole mitään väärää. Keskittyisin Marjan tavoin omassa edustajatyössäni mieluusti rahanpesukoneisiin, sohvakalustoihin ja kaukomatkailuun. Jos joku maksaisi “kiljuen” seksimatkani, en panisi lainkaan hanttiin.

Kolmekymppisen sutturan kuskaaminen Bang-cockiin tuntuu kuitenkin hätävarjelun liioittelulta, koska lähitavaraa olisi  sielläkin, siis paikan päällä, edullisesti tarjolla. Puhemies Sauli Niinistön moitteet tuntuvat tässä kontekstissa käsittämättömiltä: “pojat ovat poikia” ja onhan sosiaalisesti ajattelevien kotirouvien hyvinvoinnistakin pidettävä huolta.

Deamreiden kärkikaartilla on näet taipumusta nuoriin ja vereviin naisiin ja “suosi suomalaista” –iskulause on saattanut jäädä tinnittämään päähän onnistuneiden vappubileiden jälkeen. Puolikommarimme ovat isänmaallisia ja sille nostan kunnioittaen hattuani. Evan ja EK:n herrojen kansallissosialistisista ajatuksista en menisi sata lasissa takuuseen.

Pitäkää huolta toisistanne. Jokainen lahjontaan taipuvainen voi milloin tahansa kilauttaa 050 309 2021 numerooni ja lähetän mielihyvin käyttötilini tiedot erityisesti niille, joilla eurot polttavat taskujen pohjassa. Takaan, ettei puheluitamme äänitetä! Rahan peseminen kunniaan, hygieniasyistä. Ylimäärät sijoittajisin upeaan sohvakalustoon ja lopuilla ostaisin taidetta Pekkariselta.

2 Kommentare zu „Päämisteriainesta, jollen muista väärin

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s