Nimeni on Räkättirastas ja Minua vainotaan

Tavoittelen nukkuvien puolueen ääniharavana pääministerin paikkaa. Olen aloittanut yksinpuheluideni äänittämisen ja ongelmani on, etten oikein kehtaa verrata itseäni Jeesukseen tai Tanja Karpelaan. Kaksikymmentätuhatta ääntä seuraavissa vaaleissa pitäisi riittää voittoisaan taistoon johtavista ministeriposteista ja jos paikkaa ei tarjota sovinnolla, siirryn seuraavissa vaaleissa takaisin perinteisen puolueen rivijäseneksi.

Olen suivaantunut siitä, että ministeriehdokkailta vaaditaan rehellistä mielenlaatua ja henkistä tasapainoa, jos äänestäjät haluavat johtaville paikoille itserakkaita ja mieleltään kieroutuneita, on vaalikarjan ääntä kuultava. Rehellinen suomalainen maksaa nurisematta sotavelkansa, kun muut maat ottavat vastaan Marshall-apua. Meidän on hyväksyttävä valehtelijoita, totuuden väärentäjiä ja ideakeskusten rakentajia kansakunnan kaapin päälle, koska muuten maksamme kreikkalaisten velat ja ostamme espanjalaisten ylimääräasunnot. Rehellisyys on p-seestä.

Suomi tarvitsee variksia, räkättirastaita, tiuroja, paskaharakoita ja kaikenkarvaisia kottaraisia. EU:ssa kukaan ei olisi tajunnut pätkääkään sohvakalustoministerimme aivoituksista. Pelkästä myötähäpeästä meille olisi tarjottu EU-tukea kahden miljoonan tyylisohvakaluston hankintaan ja lisäksi ilmaiset lennot konsulttitoimiston piikkiin Phuketiin ja takaisin. Näillä keinoilla Suomessa olis maailman suurin sohvatehdas ja Finnair olisi pelastunut. Pekkarisesta olisi tullut Picassoon vertautuva taulukauppias.

Lopettakaa Marja Tiuran kiusaaminen. Hän on rotunainen  eikä mikään salarakas blondi: rotunsako syytä on tää? Jeesus roikkui ristillä mikroskooppisen ajan Marjan Via Dolorosaan verrattuna. Hävetkää, te jumalattomat poliitikkojen parjaajat ja valkoisten valheiden kieltäjät. Onko teidän puheluja nauhoitettu ja matkakuitteja kaiveltu? Onko yhdelläkään teistä puhtaat jauhot 20 000 euron pesukoineissa? En usko, ja siksi on aika kuunnalla yli seitsemäätoista tuhatta valitsijaa.

Kyllä jokainen heistä tiesi, että Pirkanmaan prinsessan hennot kädet olisivat kantaneet asuntoministerin salkkua tyylikkäämmin designmekossaan Linnan juhliin kuin tämä Vapaavuori, joka ei salli uutta ideaparkkipaikkaa Nurmijärven pelloille.Joutuuko Sukari rakentamaan sen Kiiminkiin tai Pieksämäelle? Eihän siinä mitään järkeä ole!

Edesmenneen Helge Heralan valehtelijoiden klubissa on paikka vapaana. Tiukkapipoisilta totuuden torvilta pääsy kielletty. Ilman Tiruaa iltapäivälehdet eivät olisi selvinneet tämän laman yli. Hän on ylivertainen, ei häntä pidä tulkita normikansanedustajien mittaristolla.

 

 

 

10 Kommentare zu „Nimeni on Räkättirastas ja Minua vainotaan

 1. joo, se kysyy itseluottamusta, itsensä vertaaminen Jeesukseen. Täytyy myöntää, että oikein hätkähdytti kun Tiuran blogia luin. Mutta onhan se hyvä asia, itseluottamus.

 2. marko, minusta „vaatimattomuus kaunistaa“ on väärä viesti suomalaisille. Tiura on oikeassa. Häntä vainotaan ja Ben Z. torjuu väitteen. Marja roikkui pääsiäsisen ristillä ja vertausta ilkutaan iltapäivälehdissä. Hän vertasi itseään Tanja Karpelaan, vaikka en saa hänestä samanlaista otetta ja sitäpaitsi Tanja on blondi. Mutta ehkä Marja on oikeasti Tanjan kaltainen ja jättää eduskunnan. Eli kyllä hän minusta on aivan perustuslaillisen uskottava ihmisenä, äitinä, kokoomuslaisena, melkeinen kepulaisena ja valitettavasti hänestä ei tullut asuntoministeriä, koska silloin Sukari olisi vähintään vuorineuvos ja Kakkosen firma ei sekään olisi taloudellisesti ahtaalla. Ostetaan Merisalon nauhuriin uusia nauhoja ettei tartte nauhoittaa poliisilta palautettujen päälle.

 3. Helge, vaatimukset vähenevät, kun pyrkii pressaksi, jolla tosin on vähän valtaa. Presssan tulee ainoastaan olla syntyperäinen Suomen kansalainen, joka säädös diskriminoivana varmaan kohta poistetaan. Uusi säädös voisi olla, että on ylipäänsä syntynyt.

 4. Juha, en minä vallasta välitä, mutta hyväpalkkainen duuni, autonkuljettaja, ilmainen asunto, oma keittiö, sopivasti ulkomaanmatkoja jänniin maihin, Ruotsin ja Venäjän jättäisin väliin ja matkustaisin paikkoihin, joissa voisin tutkia aurinkoenergiaa ja puhtaita vesilätäköitä. Keräisin kunniatohtoruuksia ja Okay, Zaika Venäjältä eläkepäiven varalta. En käyttäisi valtaani väärin, kotimaan politiikkaan en puuttuisi, keskittyisin maailmanparantamiseen, jotta saisin monta sivua kukakukinon kirjastosta. Reissu-Helge sopisi haukkumanimeksi, koska en minä viitsisi aikaani kotinurkissa viettää. Ahtisaaren kaltaiset maakuntamatkat jättäisin väliin, koska ei niillä saa kuin jotain paikallista rössypottuvelliä. Koiraa tai kissaa en hankkisi Mäntyniemen nurkkiin kuseskelmaan. Joku simpsakka sihteerikkö saattaisi olla lehdistöpäällikkönä, että olisi silmäniloa kotona ja matkoilla. Jätän tässä Clintonin mainitsematta esikuvana, koska „I didn’t have Sex with that woman“. Sikaria ei polta, joten järjestäisin konjakkki ja kahvikekkereitä akkaväell. Monica toi Pillille Pizzaa, minä ottaisin katukeittiöstä mieluummin Chatubriandia. Tämä on poliittinen lupaukseni, joten kannatusyhdistys vain pystyyn ja vaalibudjetille ei rajoja.

 5. helanes, kun minä tästä puheluiden äänityksestä voimaannun, aion kysyä sinultakin, että olenko uskottava Tiurana, Jeesuksena, Karpelana, potentiaalisena ministerinä, vainottuna ja vainoharhaisena? Haluaisin roikkua Marjan kanssa rinnakkain ristillä, että meidät muistettaisiin suoraselkäisinä suomalaisina, joilla on sanoma tälle kansalle. Tarvitsemme ideaparkin jokaisen maalaiskunnan risteykseen ja 60-luvun kioskien tillalle rakennetaan ainakin Tokmanni tai joku muu halpahalli. Olen pettynyt perinteisiin puolueisiin, jotka eivät tajua, että Marja, Jeesus ja Minä… hmm totanoin, mitä se Jeesus on sanonut markkinapaikoista? Tähän tarvitaan kirkolliskokuksen kannanotto. Jeesus ei kannattanut markkinapaikkoja kirkon pihoille. Vapaavuori on ehdottomasti väärillä jäljillä. Nasaretilaista tulkitsen näin, että markkinatorien oikea paikka on kaupungin muurin ulkopuolella. Jos Jeesus Kristus olisi ehtinyt sandaaleissaan tarpoa Nurmijärvelle asti, hän olisi ilman muuta tokaissut: tässä on ideaparkin kokoinen paikka.

  PS: Minusta keskustelusta puuttuu kirkkohistoriallinen ote ja tuijotamme lyhytaikaisesti pesukoneen pyörivää rumpua. Suomi tarvitsee valehtiljoita ja valheen paljastajia. Kirkoissa on kerättävä roposia poliitikkojen puhteitten nauhoittamiseen. Tiuran tie olkoon jokaisen poliitikon tie. Hän on meistä kaikista suurin ja tärkein! En koskaan voisi pukeutua yhtä upeaan mekkoon. Marja, sinä ja minä olemme yhdestä puusta. Ainut ongelma: kukaan ei ymmärrä meitä. Jeesuksen puheita on tulkittu 2010 vuotta. Aikamme tulee vielä… joskus. Aamen!

 6. Helge, vähän on petrattava puhetapaasi ennenkuin ääniä tulee. Sanot: „Marja, Jeesus ja Minä“

  Oikea poliitikko sanoo: Minä ja kannattajani.

 7. Juha, tavoittelin vaatimattomuuttani historiallista totuutta. Ajattelin, että sinä alan miehenä näkisit siinä suuruuteni, mutta näinhän tässä käy, lähimmätkin tukijat myyvät periaatteensa muutamalla hopeataalerilla. Voi tätä vääryyttä, jonka joudumme kollektiivisesti (siis me kolme) kokemaan. Tästä tuli nyt myös minun Golgatani, Juha, että sinäkin… (Brutus tuli kuvaan vähän myöhemmin). Tei kaikki jätätätte meideät oman onnemme nojaan. Toivon, että Nova Group nousee tuhkasta ja että oikeus ja kohtuus voittaa. Ilman rahoitusta emme tästä selviä.

 8. „Toivon, että Nova Group nousee tuhkasta ja että oikeus ja kohtuus voittaa.“

  Eiköhän tämä toteudu. Lopussa paha saa aina palkkansa, mutta hyvälle ei jää mitään.

 9. Juha, pahan pyörityksessä maailma menee eteenpäin. Ehkä Jumala loi maailman, mutta perkele tätä pyörittää. Pääsisäisestäkö johtuu, että uskonnollista liturgiaa tulvii teksiin tässä määrin, mutta en voi heittäytyä Marjaa heikommaksi. Nova Group nousee varmuudella tuhkasta jossain muodossa. Kavereilla on näkyvä kampanjan ja näitä „plumbereita“ tarvitaan (vrt. Scunk works ja Nixon „the cruck“ = roisto!).

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s