Junailemme Avointa Innvointikiertuetta

Sosiaalisen Median ja Web 2.0 hyödyntäminen avoimessa innovoinnissa on kiinnostuksen kohteena nyt myös Suomessa. Innovaatiojunassa keskitymme uusien palvelujen ja liiketoimintamallien kehittämiseen julkisuudessa. Tavoitteena on pureutua hevimetalliyritysten, heikkovirtafirmojen ja hyvinvointipalvelutuottajien tarpeisiin. Jos aiheet tuntuvat kiinnostavilta, tervetuloa mukaan.


SoMe-aktivisteille tiedoksi, että Junailemme Innovaatiokiertuetta Ouluun ja sieltä takaisiin marraskuun puolivälin paikkeilla. Toivomme kiertueelle maksimaalista julkisuutta. Junaretkua tahtoo olla isänmaan asialla. Haluamme myös kuulla avoimuuden epäilyä ja kritiikkiä, että pystymme vastaamaan pelkääjien ja epäilijöiden argumentteihin.

Aiheesta käytävää Qaiku-keskustelua voi seurata täällä. SoMe-uskovaiset saattavat tarkastella avointa innovointia liian sinisilmäisesti. Kaipaamme avoimesti eri mieltä olevia mukaan vuoropuheluun.

Facebookissa on ryhmäkeskustelu, jossa tapahtuu lopullinen ilmoittautuminen. Nyt keskiössä on operaation organisoiminen ja sponsoreiden etsintä.

Englanninkielinen keskustelu tapahtuu OpenFinnovation -kanavalla.

Lähtöajankohdasta voi äänestää Doodlessa.

Innovaatiojunan työmaablogiin kerään aineistoa Sponsoreille. Lupaamme avoimuutta myös sponsoreille. Jos emme saa pennin hyrrää, julkaisemme myös sen.

Tervetuloa mukaan mahdollisen ja mahdottoman mahdollistajiksi!

4 Kommentare zu „Junailemme Avointa Innvointikiertuetta

  1. No kysymykseni oli tietysti puoliksi leikillinen.
    Miss Universum 1952 Armi Kuusela ja sulhonsa filippiiniläinen Gil Hilario tekivät suurta huomiota herättäneen ja kansanjoukkoja joka asemalle keränneen junakiertomatkan ympäri Suomea.

    Toivotan vähintään samanlaista menestystä tulevalle innovointijunalle ! 😉

  2. Vox Populi,

    Kiitos selvennykseksi. Päädyin samaan ajatukseen yön yli nukuttuani. Toisaalta nostit riman melko korkealle. Kun tuohon yllämme, on muisteltavaa keinutuolissa. Paljon pitää vielä esteitä raivata, ennen kuin sanomamme uppoaa reaalitodellisuuteen. He-he-he. Yritykset ovat vielä kaukana sosiaalisesta mediasta ja avointa innovointia tarjoavat yrityksistä. Digitaalinen tai sosiaalinen kuilu avautuu railona…

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s