Vaalirahoitustehtaalle Sikaflunssarokotetta

Reilu peli nostaa päätään vaalirahoituskeskustelussa. Toivon laajenevaa avoimuutta puolueita rahoittavilta tehtailta ja yrityksiltä. Suomi-Soffaan perustaisin erillisen poliittisen osaston, jossa tuotetaan KES-KUSTA nimisiä kulmasohvia. Puolueen logo painetaan kankaisiin puolen metrin kokoisilla kirjaimilla.

Vaihtoehtona on Pekkarisen pärstä pakaroiden alla. Sampo-Pankki puolestaan tarjoaa KOKO-MUSTA sirukorttisarjan, jossa taustakuvana on Naton panssarit aavikkosodassa ja Stubb hilluu hulluna Pattonina.

SAK:n ja vasemmistopuolueiden kannattajien on pakko pukeutua kirkuvanpunaisen tuulipukuun, jossa selässä ja reidessä on tekstinä VASURI. Kommareille lisävaateena sirppi ja vasara perusuksissa.

SDP:n tiedot julkaistaan, kertoo jakkupuku-demari-Urpilainen. Onkohan firmoja matkassa? Kalustekauppiaita? Pankkiireja? Rahanpesijöitä? Telaketju-betoni-hyvinvointi-sosialismiin luottavia pienyrittäjiä?

Tulevaa hallituskokoonpanoa kunnioittavat liimaavat asusteisiinsa PUNAMULTA tai PATAVANHOILLINEN -tarran. Kolmatta linjaa edustavat ilmoittavat no-logo-ratkaisullaan „ei ikinä hallitukseen“.

Tulevan puoluerahoitustehtaan toimialaksi ehdotan sian-, lehmän- ja elukkapaskan kuskaamista city- ja maaseutupuutarhureiden takapihoille. Näitä Tamiflu-rokotettuja puoluetoimistovirkailijoita ei kuitenkaan tule päästää kahta metriä lähemmäs ja heidän pitää aivastaa kainaloonsa eettisen ja moraalisen turmeltumisen estämiseksi.

4 Kommentare zu „Vaalirahoitustehtaalle Sikaflunssarokotetta

  1. Tämä vaalirahajupakka on saanut aivan liian suuret mittasuhteet.Jostain sen vaalirahan on jatkossakin tultava ja ne kytkökset eivät katoa rahan mukana.Kun homma viedään tarpeeksi pitkälle on jokaisen virkamiehen pystyttävä todistamaan ettei jäsenyys, kaveruus tms. seikka ole vaikuttanut hänen urakehitykseensä tai valintaansa ylipäätään.
    Ammattiliittojen on kysytävä jokaiselta jäseneltä erikseen saako hänen rahojaan käyttää vaalitukeen jne.Homma menee ns. ympärisoikeaksi ja muistuttaa kovasti näilläkin sivuilla esiintyvää perinne venettä.Jumppahuiti koko diskusioonille!

  2. Tobe, kyllästymisen mahdollisuutta en kiellä, mutta näen, että maailma siirtyy vähitellen täysin avoimeen toimintaan. On pakko, koska ongelmat ovat sitä luokkaa, ettei niistä selvitä edustuksellisen demokratian keinoin. Sama pätee yrityselämään. Omaan mobiiliuuteensa umpioitunut Nokia ei näe oman toimintakenttänsä muutosta. Metsäyhtiömme eivät oivaltaneet paperin kulutuksen vähenemistä. Puutullit oli sopiva keppihevonen, kunnes siitäkin piti luopua tarpeettomana. Maailma muuttuu. Umpimielisyys on eilisen heiniä.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s