Ilkka Kanerva 60 Nova Group Kiinteistö

Paljon Onnea vaan, 60, ex. ministeri ja ulkopolitiikan asiantuntija, joka kompastui Johanna Tukiaiseen tekstiviesteillään. Kanerva ei käsitä, miksi hänen Nova Group orkestroinnista tehdään melua tässä vaiheessa ja turhaan, koska juhlat on juhlittu ja ylijäämärahat „hän“ on lahjoittanut huumeiden vastaiseen toimintaan.

Ei näin vähäisestä aiheesta pitäisi iltapäivälehtiin kirjoittaa. Blogaajallekin aihe on niin mitätön, että tähän tarttuu vain pitkin hampain ja ilmeisesti kateudesta.

Tiedämme, ettei Ilkka K. paskoja välitä kiinteistöalasta. Turkulaisen paikallispoliitikon mielenkiinto suuntautuu maailmoja syleileviin aiheisiin ja urheiluun.

Syntymäpäiväjuhlarahoittajat eivät koskaan ole käyneet Ilkalta erikseen pyytämässä etuuksia tai myönteistä suhtautumista. Lahjasummatkin ovat niin mitättömiä, ettei niillä pysty kaavoja siirtelemään tai lakeja muuttamaan. Näin on näreet!

Miksi yksityishenkilöt eivät lahjoita hääkustannuksia huumeiden vastaiseen työhön ja hyväntekijäistyölle? Kyllä riittää, että käy maistraatissa kahden todistajan kera. Käsittämätöntä tuhlaustahan se on, kun muutaman vuoden kuluttua kuitenkin erotaan. Ilkka on oikeassa, suhteetonta vanhojen ja mitättömien asioiden kaivelua, tämä ajojahti.

Keskittykää ihmiset omiin asioihinne, antakaa poliitikkojen ja liikemiesten olla rauhassa. Kansakunnan parastahan he vain pyyteettömästi ajavat. Ettekö pöljät tajua?

Reilu satatuhatta euroa synttärijuhliin ei ole mikään kauppakeskuksia edistävä summa. Miksi mediat eivät tutki tavallisten ihmisten ylioppilasjuhlia tai kesähäitä? Niissähän pyörii valtakunnan tasolla paljon suuremmat rahat. Keskivertohäät nykäisevät appivanhemmilta 30 000 euroa ja parhaimmillaan yhtä paljon kuin Ilkan 60 v. Niiden rahoituksen penkomiseen ei kukaan pane rikkaakaan ristiin. Hävytöntä pilkun nilkuttamista!

Tämmöiset ajojahdit pitäisi lopettaa, koska oikeusoppineetkaan eivät ole yksimielisiä, onko kyseessä lahjonnan yritys tai pelkkä liikemiesten hyväntahtoisuus. Yleistä mielipidettä yritetään johtaa harhaan. Ilkka on juhlansa ansainnut ja kuten muistamme siinnehän sen Tukiaisenkin piti tulla typyköitten kanssa tanssimaan.

Pahantahtoisten blogaajien pitäisi keskittyä puutarhanhoitoon! Sanokaa minun sanoneen, että tämä on kohtuutonta.

5 Kommentare zu „Ilkka Kanerva 60 Nova Group Kiinteistö

  1. Juha, meidän pitäisi perustaa persaukisten suomalaisten tukiaisrahasto, joka lahjoittaisi velkoihinsa nähden merkittäviä summia poliitikoille. Saisimme sillä tavalla kansallista julkisuutta ja enemmän lukijoita blogeillemme. Mielen köyhyyttähän tämä on jälkikäteen rääpiä toisten asioita. On hakeuduttava lahjonnan ytimeen, koska seuraavissa vaaleissa rahoitukset kätketään viimeisen päälle ja niistä ei ota selvää pirukaan. Juha, kuvittele moraalisesti ja eettisesti eheää suomalaista poliittista näyttämöä. Me joudumme heittämään läppärimme Aurajokeen tai Loviisan lahteen. Ei hyvältä näytä.

  2. Juu, miten se vanha viisaus menikään. Kaikki muu on turhaa paitsi “ puutarhan hoito „. Vai oliko se purjehdus?

  3. Kenen hoito on mielenkiintoisinta? Naisistahan myös sanotaan, että hän on sen miehen „hoito“:). Puutarhassako voi olla panopuukin…(en vittsi enää jatkaa, kun menee jutut levottomiksi).

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s