Transperency Nimisen Moottorikelkkatehtaan Perustaminen

Harkitsen Transperency INTERNATIONAL nimisen moottorikelkkatehtaan perustamista. Liikeideaan liittyy ajatus vaalivankkureiden vetämisestä läpi harmaan talouden. Ongelmana tässä vaiheessa on start-up yrityksen rahoituksen järjestäminen. Oikeus- ja kohtuus järjestö on ehdottanut, että kääntyisin Kevan puoleen, koska organisaatiolla on kokemusta alalta.

Uutisvirta kuulostaa ankealta. Tänä aamuna pääuutiseksi oli nostettu Antiikkia-Antiikkia ja politiikan blogikirjoittelu. Afganistanissa amerikkalaiset astuvat Talebanien miinaan, kun yrittävät puhdistaa huumeviljelmillä rahaa tekevien äärimuslimien sillanpääasemaa.

Talouden uutisoinnissa aiheet ovat täysin lopussa. Jari Sarasvuo on sortunut johonkin hiihtäjäneitoseen  ja 7-lehden pusukuvat ovat kaapanneet koko huomiotalouden itselleen. Lööppilehmät ovat kesälaitumella ja kaiken tämän ankeuden keskellä Nokia julkaisee N97 kännykkänsä. Onko mitään muuta uutta tekeillä?

Lähden pihalle nurmikkoa leikkaamaan.

4 Kommentare zu „Transperency Nimisen Moottorikelkkatehtaan Perustaminen

 1. Helge, nyt kun siella on sellainen tosikesan ilma, niin sina aloitatkin laajakantoisen urakan ja alat rakentamaan moottorikelkkoja? Tee siita sitten kesa-talvi kayttoinen, kesaksi vaihtokelpoiset pyorat ja talvikayttoon sukset. En tieda rakennetaanko sellaisia, mutta siina olisi kovasti mielenkiintoisia aivohommia.

  Itse olen loppuunkuluttanut yhden Hondan, 4wheel drive ja tamanhetkinen Kawasaki 650 cc on lahemmpana viimeisia paiviaan. Jos olisi lunta lahempana, niin ehka alkaisin rakentamaan jotakin multi purposive.

  Joskus nuorna poikana tyoskentelin vanhahkon kaverin kanssa nimeltaan Verner Soderstrom Rovaniemella. Han rakensi ja liikennoi Lapissa monet vuodet „seka-auton“ tapaisella vehkeella jonka han oli varustanut terasrakenteisilla ketjuilla ja meni minne muut autot eivat paasseet lumisina talvina. Se oli yhden miehen itsensa toteuttamista. Sellainen on harvinaista naina paivina.

  Hyvaa kesan jatkumista! Annetaan „ajan ehtia“ silla on paljon uutta, mutta sita ei pida kiirehtia.

 2. Helge V ja Karl F

  Yritän panna vielä paremmaksi !
  Jotta tulevalla kulkuneuvotehtaalla olisi tosivilkkaat markkinat ympäri vuoden, olisi laitteista tehtävä maalla, vedessä ja ilmassa kulkevia. Kesät talvet.

  Vedessähän nämä laitteet kulkevat, kun malttaa pitää kaasun pohjassa. Ja maalla kuin vanhusten pyöräpotkukelkka. Ja vanhuksiahan tulee riittämään. Rahoittaja-Kevalla näitä on. Elleivät rahat lopu.

  Ilmassa liikkumisen malli on ostettava amerikkalaisjoulupukilta. Jalat-irti-maasta-Madoffilta. Ja joulupukilta lienee teknologiakin hankittava ! Onneksi tuli Suomeen hankituksi aikanaan runsaasti arvokasta saksalaisilmaa, jonka kantokyky on vielä kokonaan käyttämättä.

 3. Karl ja Vox,

  Nyt kävi niin köpelösti, että Kevan toimitusjohtaja pyysi eroa tehtävästään ja nämä hahmottamaamme hienot ideat saattavat joutua odotuslistalle. Nova Group on kohta konkasssa ja kepustaniassa mikään ei ole niin kuin ennen „hyvinä aikoina“. Kohta isänmaalliseen yrittämiseen ei löydy muuta kaveria kuin melkein vuorineuvos Kakkonen.

  Kevan Kuppinen erosi tehtävästään:
  http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/07/23883

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s