Asuntoministeri bloggaa Pekkarista

Asuntoministeri Vapaavuori kirjoitti kanisteri Pekkarisesta blogissaan. Mielestäni Mauri ei ole mikään lahjuksia vastaanottava rikollinen vaan taiteilija, jonka taiteen tasoa nostaa silmissäni Suoma Soffasta nouseva Taantuvien Maakuntien Suomi -ryhmittymä. Kateellisia ja heikkolahjaisempia töhertäjiä taiteilija-ministerin saama sponsori-tuki tietenkin kismittää.

„Kepu Pettää Aina“ on urbaani-legendaa, jonka totuusarvon harva kieltää. Pääministeri Vanhanen on kuitenkin miehekkäästi toista mieltä, vaikka ei vaalirahoitussotkun osallistujat eivät tahdo tulla mieleen vuosienkaan muistelemisen jälkeen. Missä maailmoissa hänen ajatuksensa viipyilevät?

Pätkämuistiministeriöstä kerrotaan, että muutoksia maakuntakaavaan voi ostaa vain muutaman seminaariosallistumisen hinnalla. Lahjoitusten tilittämisestä on olemassa lista puoluetoimistossa.

Elämänkokemukseensa – ei eläinkokeisiin – vetoava asuntoministeri arvioi eilen telkkarissa, että kepulaiset eivät ole lahjoittavissa. Heitä ei sovi epäillä mistään. Uutisten mukaan taiteilija Pekkarinen on tyrmistynyt Janin viittauksista. Olen Pekkarisen kanssa samaa mieltä.

Kepulaiset eivät ole tehneet mitään väärää. Ei huonomuistisuus tai taiteellinen lahjattomuus ole mikään rikos. Eivät nämä tyypit mitään pahaa tarkoita, maanomistajilla on vain ylimääräisiä peltotilkkuja, joilla ei enää voi kasvattaa edes pajunköyttä, joten rakennettan ostosparatiiseja tilalle.

Rakkaat kesäblogilukijat, olemme jälleen keskellä kansallista hätätilaa. Moraalia, etiikkaa ja oikeudenmukaisuutta vedetään nyt kölin alta mennen tullen. Iranissa väki marssii kaduilla ja vaatii muutosta. Pääministerimme istuu tukevasti pallillaan ja sirkus jatkuu.

Kyllä meidän on saatava ideapuisto Pieksämäelle ja Vihtiin, joka niemeen ja notkelmaan. Ympäristösyihin vetoaminen on hesalaiselta Janilta kotiin päin vetämistä. Saihan Eurajokikin atomivoimalaitoksen. On mahdollista, ettei Pieksämäen ideapuistokaan tulisi koskaan valmiiksi.

Tuskin ministerimme edes muistavat mitkä kaavat pitää muuttaa, koska ehdotuksia on pilvin pimein. Kekkosen muisti pätki pitkään ennen sairaslomalle jäämistä. Ehkä tämä on enne?

2 Kommentare zu „Asuntoministeri bloggaa Pekkarista

 1. Terve – pitkästä aikaa!
  Olen pitänyt passiivista, yhden miehen boikottia järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan. Hyvällä menestyksellä. Kunto on noussut kohisten. Lenkki päivässä – parhaina kaksi, pitää miehen virkeänä – ja vitutuksen horisontissa – sumun takana, takanapäin.

  Onhan tämä Suomi Neito melkoiseen maineeseen maailmalla joutunut. Tulee mieleen se tarina entisestä pankkivirkailijasta – joka työskenteli foorumin pankin kassalla ja karjalaisakka – naapuri joensuusta äkkäsi hänet siellä. Tyttö purskahti itkuun -ja totesi, „elä kehtoo kellee kertoa, jotta pankissa näit“ johon akka, jotta mikäs nyt on? „no, kun kaikille kotona olen sanonna jotta hampurissa huorana. kuka sitä kehtoo pankissa olla“ – no – joo. Oli vähän mauton veto, mutta sanoisin että ei tähän hetkeen fiksumpaa juuri löydy. Tekisi mieli tehdä nykäset ja muuttaa Köpikseen ja hakea ruottin kansalaisuutta.

  Hyvää kesää ja sitä oikiaa Juhannusta!

  t. Reijo

  Ps. Pukkaa se sun osoite mulle meilinä reijo.lahtonen(hässäkkä)metsakoneet.fi – niin laitan sulle HPP-kirjani, kesälukemista….

 2. Mielenkiintoista sanoisin.Pekkarinen=Pekkarointi…..Väyrynen=Väyrystely….Vanhanen=Unohtelu….Jäätteenmäki=Valehtelu…..erikoinen puolue tuo kepu joka ei petä omiaan koskaan.Vaikka oma mies jäisi koplauksesta kiinni ja tuomitaan valtakunnan oikeudessa niin eikös se kenttä väännä senkin pelkäksi ansioksi.Anneli taas jäi kiinni valtiosalaisuuksien faksailusta ja vaikka kuinka jäi kiinni niin eikös se Kepun kenttä antanut 150.000 ääntä ikäänkuin muikkarina, ettei meidän tyttöä saa suututtaa ja haukkua valehtelusta. Odotan jännityksellä milloin saamme jotain vastaavaa jonkun muun puolueen tyypeistä ettei Kepu omi kaikkia adjektiiveja+verbejä itselleen.Saisiko sanasepot jotain aikaiseksi vaikka asuntoministeri Vapaavuoresta?
  Ei minulta ainakaan irtoa mitään kun mies on niin kunnollinen, että kyselee kansalaisten puolesta mihin rahaa hukataan?Hiukan samanlainen kuin kamreeri puhemies Niinistö…keksi siitä sitten jotain…Niinistö=NuukaNiinistö…aika heikko.Halonen=Kiukku…sekin vain toisen käden tietoa.
  Arhinmäki=Sinnemäki…sinne mäki – minne säki.Hauskaa kesää..keksikää lisää.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s