Mä en muista mittään!

Kekkonen joutui luopumaan ikiaikaisesta virastaan muistinmenetyksen takia. Anneli pantiin pois virasta valehdeltuaan fakseista. Puoluesihteeri Korhosen hätyyttelijöitä uhkaillaan tekstiviesteillä, pääministerimme ei muista mitään muutaman vuoden takaisista tapaamisista. Soppa on valmis, miltä se maistuu?

Tätä surkean periferian johtamiseen tarvitaan aika ajoin muistinsa ja lanttunsa hallinnan menettäneitä miehiä ja naisia. Olemme sen ansainneet. Toisaalta toivoisin, ettei tällaisille tyypeille enää myönnettäisi paluulippua Suomeen.

Vuosi takaperin Vanhanen katosi Kiinaan. Tällä kertaa hän lienee Kreikassa. Toivottavasti valkoisia valheita levittelevä pelkuri ei enää koskaan palaa työpaikalleen.

Vanhanen, Korhonen, Kaikkonen, Sukari, vuorineuvosehdokas jne. tapasivat pääministerin kaksi kertaa. Häntä kiinnosti, onko vaalituki „puhtaaksi pestyä“, koska kunnian mies ei voi ottaa vastaan lahjuksia vierailta valloilta.

Matille vakuutettiin, että tuki on taatusti suomalaista ja siihen ei liittynyt mitään laitonta tai edes kunniatonta.

Oikeuskanslerin toivotaan selvittävän, onko pääministeri toiminut lainvastaisesti tai virheellisesti esimerkiksi Kesärannassa tammikuussa 2007 pidetyssä kokouksessa, valistaa Iltalehti tänään 22.6.2009.

Ehdotan vaalirahoituksen vastuulliselle kaartille parkkipaikan hoitajan virkaa Ideaparkissa. He voisivat huolehtia siitä, että roskikset tyhjennetään aikanaan tavallisten ihmisten pikaruokajätöksistä. Muuta kelvollista virkaa en näille suhareille tähän hätään keksi. Kortistoon niitä ei saa päästää, koska rahaa tarvitaan kunniallisten työttömien korvausten maksamiseen.

8 Kommentare zu „Mä en muista mittään!

 1. „Ehdotan vaalirahoituksen vastuulliselle kaartille parkkipaikan hoitajan virkaa Ideaparkissa.“

  En kannata. 1) Ympäristökysymykset yhä tärkeämpiä ja 2) ko. alalla runsaasti väärinkäytöksiä.

  Ehdotus: Kääriäinen vei aikanaan Moskovaan Lepikon torpan multaa „parasta mitä Suomella on annettavana“. Laitetaan nämä kaverit hakemaan turvapaikkaa Somaliasta, Zimbabwesta tai Ruandasta perusteella „huonointa, mitä Suomella on tarjottavanaan“ Tällainen aliarvostus todistaa turvapaikan myöntämisen tarpeellisuudesta ja ko. maitten poliittinen kulttuuri on jo ennestään tuttua, mikä edistää kotoutumista

 2. Juha, Valehtelijoiden Klubi on näille huijareille liian ylevä ja televisionomainen. Ennen muinoin käytettiin häpeäpaalua kirkon edessä. Kesällä Pohjanmaan viljelijät voisivat tuoda ilmaisia tomaatteja pääkaupunkiin, joita käyttäisimme esimerkiksi valtioneuvoston pihalla – siinä suurkirkon alla kansalaisten ruohonjuurisirkushuvituksena. Hyväksytkö tämän?

 3. Oikeastaan suosisin näillä satotiedoilla mansikkasatoa, joka mennee paljolti pilalle. Tomaattisadosta ei tietoa.

  Ja onhan tässä sekin vakava valtio-opillinnen näkökulma, että mansikasta tullee sottaisempi jälki.

 4. Siinäpä olisi uusperinnettä juhannuksen viettoon.
  Närpiön ja Suonenjoen väki rahtaisi EU-tuella tuotetut tomaatit ja mansikat Senaatintorille Helsinkiin. Kiillemoreenin prinsessa Tarja toivottaisi tervetulleeksi tilaisuuteen Suomen viimeisen miinan, Miina Loivan ( ent. Äkkijyrkkä ), jonka kyytöt kiertäisivät kunniakierroksen juhlatorilla. Torin keskelle taitaviksi ja rehellisiksi tunnetut poliittiset johtajamme kokoontuisivat karkelon keskushahmoiksi. Tuoreet lehmänpaskat muodostaisivat juhla-areenan ympärille EU-tähdistöä markkeeraavan kehän. Maaseutu kohtaisi kaupungin. Tomaatti- ja mansikkaneidot suorittaisivat rituaaliin kuuluvan maataloustuotteiden voimaripottelun johtajiemme niskaan. Muut poliittiset johtajat ryvettyisivät, mutta KMS-Vanhasen pinnasta EU-tuetut maataloushedelmät valuisivat kuin vesi hanhen selästä.
  Lopuksi puhtoinen Teflon-Vanhanen kohottaisi Zero-Cokis-maljan yöttömälle yölle ja työttömälle työlle ! Suurelle Johtajalle ikuisesti kiitollinen Putin-asuinen kansa ääntelisi moniäänisesti Nälkämaan laulun.

  Seuraavana vuonna ohjelmaan voisi sitten jo kehitellä jotakin ideaakin.

 5. Suopo on antanut ymmärtää tulevasta vaarasta, jossa politiikkaan esiintyy pyrkyä rikollismaailmasta. Politiikka ja rikollinen hämäräraha on avoin tie syövän lailla vakiintuneeseen rikollisuuteen. Näyttää silta, että kokeileva siedätyshoito on jo laboratorioasteella. Italiassa tiettävästi 30% bruttokansantuotteesta on yhteiskunnan ulkopuolisia rahavirtoja.

 6. Taitaa olla niin, että poliittinen kulttuuri niin Italiassa kuin Suomessakin kulkevat samanlaista tietänsä kohti tuhoaan. Mutta en todellakaan toivo Berlusconista uutta Mussolinia enkä Vanhasesta uutta Kosolaa.

  Päätellen siitä innosta, jota tämäkin hallitus on osoittanut harmaan rahan kitkemiseen esimerkiksi rakennusteollisuudessa ja kaikessa muussa mikä siihen liittyy, en yhtään ihmettelisi jos meidän BKTsta jopa yli kolmannes olisi yhteiskunnan ulkopuolisia rahavirtoja. Alkaa yhä enemmän vaikuttaa jopa siltä, että kyseessä on tietoinen poliittinen valinta.

 7. Julkinen „tomanttiminen“ tai „mansikkaminen“ kivittämisen sijasta olisi kristillinen tapa reagoida valehteleviin vallanpitäjiin, mutta mikä on oikea tuomio sellaiselle hyypiölle, joka ei muista tekemisiään?

 8. Helge V !

  Asiat voivat muistua mieleen, jos joku muistuttaa !

  Vanhassa vitsissä professori Kulvik, lienee ollut Hanneksen esivanhempia, käveli ajatuksissaan Helsingin katuja. Kovasti pohti, mikä olikaan nimeltään !
  Tuli joku puolituttu vastaan, tervehti : “ Terve Kulvik ! “
  “ Kulvik, Kulvik ?! Ai niin Kulvikhan se olikin ! “

  Olisiko sopiva rangaistus professorin nimi ja arvo ? 😉 Zerologian professori !

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s