Kähvelsin Ehdokas No 57 Nina Suomalaisen Kuvan

Nina SuomalainenJuha Vahe yllytti minut tähän tekoon, koska tänään alkaa Numero 57 ennakkoäänestys. Oikealla olevasta kuvasta on linkki Ninan sivuille, joilla on lisää tietoa hänen ehdokkuudesta ja poliittisista kannanotoista.

Tunnen Ninan ahkerana KL-blogaajana ja Junttiklubin naispuolisena jäsenenä.  Poliitikko, joka uskaltautuu Sven Tufva Akatemiaa kehittävien äijien kanssa samaan sossumediaan avoimeen keskusteluun kelpaa tulla valituksi Europarlamenttiin.

Nina on kotoisin Anjalankoskelta eli Kymijoen naapurista, joten olemme lähestulkoon naapureita.

Nina Suomalaisella on kansainvälistä taustaa ja kokemusta vaikeiden asioiden hoidosta,  hän on kielitaitoinen ja sanavalmis.  Olen seurannut hänen määrätietoista kampanjointia useita vuosia, joten tunnistan Ninassa tahtonaisen. Hänessä on kestävyyttä pitkäjänteiseen politikointiin.

Nina Suomalainen ei ole lööpeistä tuttu turhake, vaan ahkera politiikan duunari, joita tarvitsemme etujemme ajajiksi. EU:ssa onnistuvat ne, jotka osaavat asiansa ja jaksavat puurtaa paremman maailman puolesta. Kannatan Nina yksinkertaisesti sen takia, että tiedän hänestä paljon enemmän kuin muista ehdokkaista.
Kipin kapin äänestämään!

2 Kommentare zu „Kähvelsin Ehdokas No 57 Nina Suomalaisen Kuvan

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s