Keitelit Maahanmuuttajia!

Heikintori, 02100 EspooSynkkä varjo on langennut sukuni ylle. Nimen ja taustatietojen perusteella emme ole juuriltamme suomalaisia, joten odotan tässä sydän syrjällä sitä päivää, jolloin maahanmuuttajien jälkeläisiäkin ryhdytään siirtelemään lentokonekuormittain takaisin kotimaihinsa. Olen blogiavaruudesta ymmärtänyt, että tällaisia ajatuksia ja ideologioita leijuu ilmassa.

Ulkosuomalaisten oikeudesta oleskeluun Suomessa taitetaan peistä, mutta meidän on päästävä asiassa pintaa syvemmälle. Kenelle tämä kolkka on tarkoitettu?

Ongelmaksi nousee äkkiä, jos haluamme olla johdonmukaisia, mihin kylään tätä periferiaa  nyt asuttavat  suomalaiset siirretään? Odottaako Uralin takana vielä se entinen Onnela, jota lappalaisilta tämä maan ryöstäneet (tai vallanneet) lähtevät jalkapatikassa etsimään?

Hurrit sullotaan ilmeisesti ketsuppilaivoihin, jotta alkuperäiskansat saisivat kotomaansa hallintaansa. Muutta, kenelle tämä maa kuuluu? Onko alkuperäisestä omistajasta olemassa tietoa? Mihin tietokantaan tai rekisteriin on piirretty niiden nimet, joilla on aito omistajuus tähän tuhansien järvien maahan? Miekallako nämä rajat on piirretty? Vääryydellä ja viekkaudella olemme tätä maata asuttaneet ja hallinneet? Voi meitä sydämettömiä…

Miten kauaksi historian lehdillä pitää edetä, että saa luvan ja oikeutuksen suomalaisuuteen? Kenellä on oikeus rajanvetoon?

Historiattomuus on vaarallinen tauti. Jos emme tunne taustojamme, saatamme joutua paluumuuttajina takaisin joko Saksaan tai Siperiaan.

Anna-Liisalle äitienpäivätoivotukset ja myös Otolle terveisiä taivasten valtakuntaan. Mahtaako siellä olla eri osastoja kansakuntien edustajille?

12 Kommentare zu „Keitelit Maahanmuuttajia!

 1. Sama juttu tiettävästi äidin puolelta, isän puolelta en ole varma. Mutta moni Nuutajärven lasitehtaan työläissuku on lähtöisin Belgiasta, Tanskasta jne. Maahanmuuttokeskustelu on paikallaan, mutta se lähti heti alkuun liikaa vihalinjalta, ja Thors sai sontaa niskaansa myös ruåtsalaisuuttaan.
  Olen ollut koko ajan sitä mieltä, että meillä on yhä mahdollisuudet välttää pahimmat karikot. Mutta se edellyttää humaanisuuden ohella viisautta.

 2. Rauhoitu Helge.

  Kuulut enemmistöön, uskoisin. Siis niihin joiden veren noin 5 litrasta pisara tulee Uralin tulta puolen. Tai kauempaan. Survival of the fittest se taisi olla?

  Vaikka ononkin aivan ilmeistä, että juuri sinä olet perisuomalaista sukua. Jo Kalevalaa tarkemmin tutkien löytyvät ensimmäiset v. Keitelit Pohjan periltä, historian aamuruskossa.

  Ja tarkemmassa kuulustelussa voit aina vedota viimeiseen jääkauteen. Se tuhosi kaikki jäljet maamme alkuperäisistä asuttajista.

 3. helanes ja hakki47, kiitos henkisestä tuesta. Olen jo pidemmän aikaa pelännyt, että mustiin pukeutuneet miehet verikoirineen tulee ja Taking Me Away Hahaa! Vieläkö saan viettää tämä äitienpäivän rakkaassa siniristilippujen koristamassa Suomen-maassa? Jos „ne tulee“, viettekö minut varjoon suojaan jonkun kirkon ehtoollisviinikellariin? Vetoan humaanisuuteenne.

 4. They are coming to take me away hahaa tuskin sopii lähtölauluksesi perunakellariin. (Vai vielä viinikellariin. Pah.) Miten olisi; But my Papa ain´t my Papa, but my Papa don´t know? 🙂

 5. hakki47, perunakellarista en välitä, mutta tuo papa asia on vaikea tarkistaa, kun molemmat ovat mullan alla. Sad, but true. Mutta toivoa on, jos vain sukunimeni on väärä. Puolustukseni vetoaa tähän. Kiitos neuvosta 😉 Milloin „ne“ tulee? Onko niitä näkynyt? Entä jos se Googlen kamera-auto onkin niitten kätyrinä? Tekee intelligenziä ja me hölmöt emme tajua, mistä on kyse.

 6. Mitsä suomalaisuudella on välijä, jos asuu Venäjän alueella. Vanhasuomen raja meni kyminjoen läntisimmässä haarassa ja koko Kymenlaakso on jo aikojen alusta vanhaa Venäjää.
  Mutta mistä se Pähkinäsaaren rauhan raja siellä kaukana idässä kulkikaan.

 7. Välillä ihan vakavasti.

  Oletko bongannut Google-auton? Meillä täällä Heinolan syrjäkylillä, sellainen huristeli viime viikon lopulla tuota, pian yksityiseksi muutettavaa valtion tietä pitkin. Toivottavasti oli vain siirtymäetapilla. Eihän täällä edes enää juurikaan ketään ympärivuotisesti asu. Kuvattavana, siis jos kuvia ottivat, oli ainoastaan sakeaa metsää.

 8. hakki47, „ne“ ovat nyt sinunkin jäljillä. Liity heti sukututkimusseuraan ja selvitä juuresi. „Niillä“ on jotain vihiä. Mitä siellä kirkkoveneessä oikein tapahtui?

  Satunnainen kävijä, mistä tiesit, että olen SYNTYNYT Ruotsinpyhtäällä, Kymijoki rajana ja toisella puolella RYSSÄNPYHTÄÄ. Hyvänen aika, nyt polttaa.

  Googlaavat minut ja lähettävät takaisin Saksaan…Ruotsin kautta, jossa suuri osa sukulaisista asuu. Tai Amerikkaan, koska sielläkin on. Australiassa. Jumalani, mitä jos fasistit saavat tämän tiedon; olen hukassa.

 9. satun naiselle

  Ei nyt sentään Kymenlaakso ollut aikojen alusta vanhaa Venäjää. Enneminkin voisi väittää, että vähintään Moskovan länsipuolinen osa oli Vanhaa, mutta ah! niin vanhaa Suomea.

  Helgelle

  Minun juureni ovat selvät. Minulla ei ole hätää. Australiaan ja Antarktikselle asti en pääse. Muut mantereet ovat kyllä kiitettävästi edustettuina.

 10. Se on sitten menoa Keitelin akanpoika… 😉

  Varsinais-Suomessa kun on omat sukujuuret tuonne 1600-luvulle saakka dokumentoituna, niin tietää tyhmempikin, että varsinaisia suomalaisia ollaan. 😉

  Syntyperän päälle kun sitten vielä lätkäistään seuraava „puhdistusaalto“ eli ne joiden sukulaisia oli 1918 tapahtumissa siellä toisella puolella tai joiden sukulaiset jättivät 1939-1944 osallistumatta ja sen jälkeen rakentelivat suhteita silloiseen Neuvostoliittoon, niin avot. Sitten onkin enää uskonto, silmien väri, hiusten väri, sukupuolinen suuntautuminen ja vammaisuus, niin ollaan lähellä puhtaina suomalaisuutta.

  Vieläköhän ehtisi tuhoamaan kirkonkirjoja vai joko mormoonit ovat skannanneet ne kaikki?

  Kyllä nyt pitäisi selvittää meidän kaikkien juuret, tuli vaan mieleen, että jos löytyisi joku perimäoikeus suvusta jurtan paikalle Uralin takaa ja jospa se sattuisi olemaan vielä öljykenttä… Sitten pitäisi varmaan perustaa joku yhdistys nimeltä „Alkusuomalaisten aluepalautus ry.“

  Helge: Sinähän voit väittää, että sukusi nimi perustuu Keitele-järveen, jonka rannoilla sukusi on asunut vuosituhansia. Se taitaa jäädä rajanvedoissakin sille oikealle puolelle eli osaksi Ruotsi-nimisen valtion itäistä maakuntaa nimeltä Suomi, vai mikä se oli… tietty rippuu siitä mikä etnisen puhdistuksen alkuvuodeksi valitaan.

  Väität vaan, että kaikkea ei jaksettu kantaa tai matkalla piti myydä vokaali joten nimestä on jäänyt yksi kirjan pois kun suku siirtyi etelään.

 11. maavaanjaairee, kiitos hyvistä neuvoista. Olen muistaakseni yöpynyt muutaman kerran Keitele-hotellissa, joka, herra paratkoon, voi olla esi-isieni perustama. Keitele sijaitsee metsäteollisuuden yläpuolella ja onhan siellä se Keiteleen sahakonsernikin. Veljeni suunnittelee yhä ravintolan perustamista. Sen nimeksi hän kaavailee KEITTELI JA PAISTELI.

  Ehkä joku kirkonmies on epähuomiossa jättänyt sukunimestäni yhden t-kirjaimen pois.

  Moni haluaisi spontaanisti kirjoittaa sukunimeni KEITELL, mutta sekään ei auta mitään näissä rasisti-fasisti-kahinoissa. Loppuosa riimaa pelottavasti HELL-sanan kanssa. Sinnekö?

  Mieleeni tulee vielä kirje, jonka sain ulkomailta snail-mail postissa, jossa nimekseni laitettiin Mrs. Helga Reitel…eli tuo vielä tuosta sukupuolisesta suuntautumisesta. Elämme pimeitä aikoja, ja kuten totesit, iso veli valvoo ja kaikki koodit ovat jo valmiiksi tallella.

  Jos sinä saat Uralin takana olevan öljykentän käyttöösi, voisin tulla rahastonhoitajaksi tai viininmaistajaksi. Haluatko, että toimitan CV:n nyt vai viidestoista yö?

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s