Luovassa tilassa julkisen palvelun vuosimaksulla

Hitlerin vesivärimaalauksista maksettiin Lontoossa 100 000 euroa, vaikka hän ei päässyt opiskelemaan taiteita Wienissä. Mies siirtyi katutaiteilijasta Public Service tehtävään. Valtakunnan kanslerin kirjallinen teos Mein Kampf ponkaisi sen jälkeen vahvaan myyntimenestykseen. Taiteilija Aatu äityi tästä myös kokeilemaan, miten hän onnistuisi sotastrategina ja työleirien rakentajana.

Nyt puhutaan 1930-laman kakkosversiosta. Saksasta ilmoitettiin eilen, että talouselämän olosuhteet ovat verrattavissa 1929 tasoon. Pikku-hitlereitä kannattaa pitää silmällä. Rappiotaiteilijoita liikkuu keskuudessamme. Pitäkää silmät ja korvat auki. Ilmiantoja kaivataan.
Mielestäni taidealojen pääsyvaatimuksia tulee alentaa, jotta luovat ihmiset eivät pääse tuhon konsepteillaan ohjaamaan kansakuntia sotiin tai pankkikriiseihin.

Toisaalta toivoisin, että metsäteollisuus olisi palkannut muita kuin johtajia ja insinöörejä, koska ala tarvitsisi nyt muun muassa taivaanrannan maalareita. Karvosen mukaan nyt olisi tarvetta kehittää Kemijärvi 2.0 -liike, joka kansallistaisi suomalaisten metsät. Kantohinta nolla euroon plus arvonlisävero. Metsäteollisuuden ratkaisuilla on kiire. Siitä olen Karvosen kanssa samaa mieltä.
Pääministeri Vanhanen epäili tänä aamuna, että Suomen lamasta tulee pitkä ja vähäluminen. Tilauskirjat eivät enää ole pullollaan. Hups! Miten tässä näin kävi?
Oikealla olevassa kuvassa on esimerkkejä aamupalan valmistukseen sopivista tarvikkeista. Mikä niistä ei kuulu joukkoon?

Kannustan luovaan hulluuteen, koska kohta sitä tarvitaan. Public Service tulee ja kansalaispalkan lisäksi saamme lisätuloja YLE:n nettisössijöinä. Tulevaisuus on meidän.

2 Kommentare zu „Luovassa tilassa julkisen palvelun vuosimaksulla

 1. Karvisen karmea ennustus, joka onkin totta.Uneksi moni luulee.Karvisen onneksi ihmiset eivät usko faktoja vaan jatkavat innokkaasti elämäänsä kuin ennenkin.Katsovat Jouko Ahoseen päin ja sanovat josko Jouko mennään ilman hattua Karvista katsomaan ja samalla sinne portaille kertomaan että on paha olo.Mielenkiintoista jos kansakunnan perusteollisuus ei tarvitse enää ketään.Muuttaa sen mikä on kaukaisille sopimusmaille.Jättää tänne vain pääkonttorin isänmaallisista syistä.Menemmekö japanin tietä jossa ei nousta enäää ollenkaan.
  Tarttee tehrä ns. jottain ihan muuta ja ihan muilla ehdoilla kuin nykyään.Mielenkiintoiset eduskuntavaalit aikanaan.Argumentit ja lupaukset tulevat jostain historiasta(=ennnen v. 2008) ja voittajan osaksi jää lopullisen tuhon kertominen kansalle.Käy kuin Unkarissa, missä Demari pääministeri vahingossa kertoi koko homman menevän harakoille ja maksajaa eei ole.Juuri näissä oloissa Hitlerit ottavat komennon.Sitä on nyt syytä tarkkailla.Meillähän kansa on tyytyväinen jos joku „presidentti“ voisi kuurmuuttaa vaikkapa tuota Karvista oikein olan takaa.Tai ottaa Härmälältä eläke pois.Verenhimoinen kansa täällä pohjolan perillä.Publicservices….Yle HmmH?
  Ihan loogisuuden vuoksi olisi Kirkollisvero tehtävä pakolliseksi kaikille, koska uskonnon levitys on levinnyt kaikkiin medioihin ja teknologioihin.Autovero myös , koska ainahan sitä jossain autossa istuu.Omassa tai vieraassa.Aviovero tai erovero…no kyllä demarit tai viherhiipijät veroja keksii…ei tässä tavallisen tarvitse.

 2. Tobe,
  „Jos kansakunnan perusteollisuus ei tarvitse ketään…“ on rankka havainto „Suomi elää metsästä“ -ihmisille.

  Karvinen on vain kirvesmies, joka tekee käskystä, mikä nähdään oikeaksi. Ongelmat on tiedetty pitkään, mutta toimenpiteisiin ryhdytään ehkä aina liian myöhään. Mielestäni Karvinen on rehellinen, vaikka ei kerro koko totuutta.

  Härmälä on jo poistettu.

  Tuo kirkollisveroehdotus pakolliseksi kaikille „uskontojen levittäjille“ on raikas ajatus, mutta silloin maksujen pitäisi kohdistua niihin, jotka sumuverhoa levittävät, joko tietoisesti tai tiedostamatta [olemme vaaravyöhykkeessä].

  „Public Service“ uskontokunnalle maksetaan seuraavaa kirkollisveroa.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s