Naiset rulettaa johtajina!

08042009568Ovatko naiset parempia johtajia? Niillä on enemmän empatiaa ja sosiaalisia taitoja. Muijat osaa myös pitää jöötä ja järjestystä. Sen tietää jokainen, joka on joskus joutunut olemaan tossun alla tai siivouspäivänä komentokeskuksen kohteena. Johtajuutta on tutkittu ja naisyrittäjät toimivat varovaisemmin, riskejä ei oteta, porukasta kannetaan huolta.

Mutta, onko näin? Millaisia kokemuksia teillä on? Nyt äijät esiin varmoilla mielipiteillä ja toki naisetkin saavat kommentoida.

Suomalaisnaisen kanssa naimisiin mennyt ulkomaalainen tietää, millaista on yhteiselo ja arki täkäläisen niskanvuoren emännän kanssa.

Onko johtamisessa sukupuolisidonnaisia juttuja ja voisimmeko oppia toisiltamme? Missä naiset ovat parempia? Koska mies on paikallaan?

Maailmantalouden merkit viittaavat siihen, että johtajien vaihtoviikot ovat kuumimmillaan ja uuden pomon valinta on aina kinkkinen tehtävä. Hyvät neuvot ovat tarpeen.

55 Kommentare zu „Naiset rulettaa johtajina!

 1. Naiset rulettaa….

  Helga and Jutta….

  As I understand it Karl has been giving me more credit than he should for expertise I may have regarding Australian wines. I know what I like to drink and where they are grown but that’s where the knowledge ends. The closest wine growing area to where we live is the Hunter Valley, approximately 300 kms away. A lot of the best known winegrowers, and some of the oldest, have vineyards and wineries there. These include McGuigans, Rothberry, Tyrells, Draytons, Wyndham Estate, Penfold, and lots of newer wineries are springing up all the time. These companies produce a variety of red and white wine. Other wine producing areas are in Victoria, South Australia and Western Australia. Unfortunately, these areas are thousands of kilometres away from us. It is extremely easy to visit the wineries in the Hunter Valley as most of them have cellar door sales rooms and are only too happy to have visitors. We could certainly help you to visit this area as we can drive there comfortably in a day. In fact, some of the these wineries do not sell their wine to liquor outlets and are only available at the “cellar door”. Karl says ‘Happy dreaming about Australian wines’, which I might add he does not drink. Perhaps your dreaming can be fulfilled by a visit to us at a time convenient to you. We are here all the time, so just let us know your planning.
  Regards Fay and Karl……..

 2. Ei se ole itsestään selvää että naisilla olisi enemmän empatiaa kuin miehillä, uskon ainakin että niillä naisilla joka menestyvät johtajina on sitä vähempääkin kuin miehillä..

 3. Naiset rulettaa johtajina

  Kalle Svensson

  on tehnyt havaintoja, kuten me muutkin ja tullut samalla tavoin havaintojensa tuloksena, kuten me muutkin, erinaisiin johtopaatoksiin miehen ja naisen „henkisiin“ eroavaisuuksiin… ja…kykyihin nahden,joita olemme „harkiten“ tuoneet esille Helge V. Keitel’in blogissa. Kuten todennakoisesti olet itsekin havainnut, eroja on paljonkin, mutta ne ovat mielipiteisiin rakentuneita ja kehittyneet oman taustamme tuloksena. Toisin sanoen, jaljennoksia kokemustemme mukaisista elamyksista ja niista syntyneista arvioinnista „mitattaessa“ ihmisia ja heidan ominaisuuksia. Eika kovinkaan paljon eroa markkina torin „hevoskaupoista“. Hyvaksymme hyvan ystavan paljon samankaltaisilla mitoilla. Toiset kaytamme loppuun ja toiset „vaihdamme parempiin“, jos sattuisivat olemaan sopivampia meidan mielipide „valjaisiin“. Menestymiseen, mika useinkin on meidan“markkinahintojen“ arvoasteikosta ja halutavoitteista riippuvainen syntyy rajoittava tekija ja siita on vaikea luopua. Etenkin vanhentuessamme sellainen eroitteleva toiminto on melkein mahdottomuus olla tulematta ihmissuhteisiin.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s