Suvi Lindén riisuu meidät

Lex Nokiaan on tullut uusi näkökulma. Suvi vaatii meiltä vaatteet pois ja ilmeisesti tikkuja etsitään tietoduunareitten intiimikohteista. Yritän sieluni silmillä visioida, miltä duunipäivän päätös näyttää Nokian ulko-ovella, kun 16 000 henkilöä pyllistelee tikkusulkeisissa. Aihe on niin arkaluonteinen, että jätän toimenpiteen selittelyn sikseen.

Huomasin äsken – 16.2.2009 kello 10:11 – että otsikossa oli sana „risuu“ vaikka pitää olla „riisuu“. Kielivirhe korjattu. Löytyykö lisää?
Sääliksi käy vahtimestareita, koska Suvi-ressukan visioimassa tehtävässä ihminen turtuu. Firman johtoko lopulta urkkii vahtimestareiden ja vahtimestarittarien intiimionkalot? Laki ennen meitä syntynyt keskittyy nyt siihen, mitä meillä on „peeseessä“.

Tästä löytyy mainio linkki, joka kiinnostaa kaikkia, joiden ahteri vaatii Lex Nokian voimaan astumisen jälkeen sieviestelyä. Bottom Clinic eri takapuolen korjauspalvelua tarjolla: The Viva Centre for Modern Mayr Medicine is a marvellous Austrian detox centre, known in my house as the Bottom Clinic. The Austrian and German clientele don’t seem to find the rectal focus of Viva remotely entertaining, as I suppose you wouldn’t if you were raised on suppositories and the family first-aid box contained an enema kit.

17 Kommentare zu „Suvi Lindén riisuu meidät

 1. hikkaj

  Aikoinaan suomalaiset lainsäätäjät seurasivat Ruotsin esimerkkiä. Lähettäkäämme parlamentaarinen delegaatio Afriikkaan tohtori Livingstonea etsimään. Parasta kuitenkin, että annamme vain menolipun.

 2. jvahe,
  Ilman näitä kärki-, tähti- ja hupipoliitikkoja ei olisi mistä blogata. Talous on syvältä ja suomalaiset nykyinnovaatiot eivät taida kiinnostaa ketään. Lakeja säädetään olemattomiin tarpeisiin.

 3. Vähän tuntuu siltä, että Suvi-tyttönen kuuluu samaan lahkoon kuin Cheneyt, Rovet, Wolfowixit, Rumsfeltit ja mitä muita niitä nyt joskus vallassa olikaan.

  Ongelmat poistetaan keskittymällä niiden seurauksiin. Se on tämän lahkon mantra. Syistä viis.

  Lisää lakeja, rangaistuksia, kieltoja, hallinnon voiman näytteitä ja vankeja. Kun se kerran onnistui lännen kultamaassa, onnistuu se täälläkin.

  Sitä kautta kun luodaan uutta, uljasta yhteiskuntaa.

 4. hakki47, minä uskon tähän uuden ajan Internet-yhteiskuntaan, jossa tirkistely, urkinta ja peeceestä ennustaminen on korkeassa kurssissa. Sairastahan se on, mutta ehkä tämä tarkoittaa sitä avointa yhteiskuntaa, jossa duunarit pyllistävät vartijoille. Suvi systeemin ylipapittarena; siistiä.

 5. mallipoisto, keksintösi mullistaa ahteritarkastuksen. Kerro, milloin SuPo kolkuttaa ovellasi. Ajatuksesi ovat tietenkin yhteiskunnallisesti vaarallisia. Oletko sielultasi hakkeri, avoimen koodin ystävä ja Linux-fani? Hauskaa viikonloppua! Hieno oivallus. Tekareissa voisi olla kymmeniä muistitikkuja. Ei kerrota kellekkään!

 6. Jos tämä olisi uutisvuoto. Suvi Lindenistä, Lex Nokiasta ja rikkeistä saa jo jonkunmoisen kyhäelmän. Nythän on niin, että „nokia“ oli käsite ennen kännyköitä. Ei vähiten nuoriso-ohjaajastaan. Tuosta monikäyttöisestä patukasta ennen Stefan Lindforsin suunnittelemia vastaavia. Mikäli työntekijä tekee rikkeen vaikka varastamalla tietoa niin onhan hänet toki saatava riisua. Herää vaan kysymys miten tuo riisuuntuminen tulikin Suville mieleen nokiayhteydessä.

 7. HvK
  Ei Supo taida olla minusta kiinnostunut, koska olen jo muutaman poliisin vanha tuttu, tavallaan.

  Tekarimuistisarja olisi hiukan siistimpi tarkastettavaksi noin manuaalisestikin kuin ahteripuikkonen.

  Tekarit olisivat myös parempi vaihtoehto kuin implantit, koska niitä voisi kätevästi jokainen emäntä vaihdella ihan sarjatuotantona joka päivä, jos ei ehtisi välillä siirtää muistitietoa paremmille apajille 🙂 .

 8. mallipoisto, kehitys kehittyy, kohta Lex Suvi Nokia Lindénin alapäätarkastus on tarpeeton. Hevoskauppiaita palkataan vahtimestareiksi. Nyt on Mannella tuhannen taalan paikka pääkonttorin portilla.

 9. mallipoisto, minä olen lukihäiriö lukenut nimeäsi usein „malliopisto“ ja mieleeni tulee tämän tarjolla olevan lain tarkistusjärjestys:

  1. housut pois ja hoitojonoon
  2. takapää tarkastus
  3. etupää tarkistus
  4. oraalinen tarkastus

  Ystäväni mikrobiologit eivät tule innostumaan tästä toimintamallista. Onko ideoita paremmasta suoritustavasta?

 10. H von K
  1. Nappi otsaan
  2. Tilintarkastus
  3. Pesänjakopään tiivistys tietovuotojen estämiseksi
  4. Lappu luukulle
  5. Ratsastetaan vihellellen kohti auringonlaskua hevoskauppiaan järkkäämällä konilla

 11. Se nappi on tehty luusta. Suorastaan napaksi vuoltu.

  Luuhan jäi vetävän käteen (vai oliko se vetonarun polttohankausjälki vaiko pilkkakirveen naksauttaman ja rivien väliin haudatun koiran korealainen keittoaines)?

  Lähinnä olen lakimiehen- enkä lain- tahi sen vastaisuuden valmisteluryhmässä, eikä minua piiriin viedä 🙂

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s