Miksi Madonna Myy?

Sirkushuvia kansalle, jolle sataa lopputilejä ja lomautuksia. Madonna saatiin lopulta Suomeen ja lipunmyyntijärjestelmä sekosi hetkessä, kun myynti avattiin. Mikä selittää ikääntyvän artistin suuren suosion? Sellu ei myy, paperi ei mene kaupaksi, lautaa ja kakkosnelosta ei tarvita, teräksen kysyntä on alamaissa, mutta Madonna senkun porskuttaa.

Nokia vähentää väkeä, Jyväskylästä lähtee koko toiminta. Yritys ilmoitti tänään uusista tehostamistoimista. „Nokia lopettaa toimintansa Jyväskylässä ja lomauttaa työntekijöitään Salossa. Toimet ovat osa tammikuussa julkistettua maailmanlaajuista säästökuuria, jolla tavoitellaan yli 700 miljoonan euron vähennystä yhtiön toimintakulutasoon vuoden alussa“, kertoo Kauppalehti.

Mitä muuta maailmassa tapahtuu? Obaman elvytyspaketti hyväksyttäneen tällä viikolla. Kohta näemme, onko siitä apua.

Olen ollut kiireinen, arjen pyörityksessä, uutisten seuraamiseen ei ole ollut aikaa. Loviisanseudulle pukkaa kahta ydinvoimalaa ja toinen  niistä lupaa kaukolämpöä Helsinkiin. Tässä päällimmäiset tapahtumat. Muuta ei tälle päivälle mieleen juolahda.

2 Kommentare zu „Miksi Madonna Myy?

  1. Madonna taitaa olla liian vanha meikäläisten makuun. „Kun nainen täyttää 40, hänet pitäisi saada vaihtaa kahteen 20-vuotiaaseen“, kirjoitti jo Väinö Linna Pohjantähdessä. Vielä kehtaavat väittää, ettei Linnalla olisi ollut naisnäkökulmaa 😉

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s