Onko vaalit tulossa?

Poliitikot nostavat profiiliaan? Vanhanen yrittää terävöittää rooliaan hallituksessa ja puolueen puheenjohtajana. Presidenttigallupeissa on yksi yli kaiken muun, mutta uusia nimiä tyrkytetään keltaisen lehdistön gallupeissa.

Puhemiehen entinen tyttöystävä on raskaana. Vaalivauvasta on aina ollut apua. Pienokainen pehmentää profiilia ja seurauksena on muutama ääni lisää. Ehkä se takaa paikan eduskunnassa.

EU-vaalit eivät kuulema kiinnosta, koska tarjolla ei ole ns. kärkiehdokkaita. Dinosaurusten hautausmaakin tarvitsisi uuden imagon, kun uusi palkkausjärjestelmä tekee eu-parlamentaristeista pienituloisia.

Elvytyispaketin rakentamisen helppous hirvittää. Mistä ihmeestä ne kymmenen miljardit löytyivä yhtäkkiää? Mistä löytyy kaksinkertainen määrä, kun velat korkoinen joskus maksetaan takaisin?

Mutta vielä vaaleista. Demareiden kaapeista ei näytä löytyvän ainuttakaan sosialismin luurankoa, jonka voisi  tyrkätä vaalikarjan ihmeteltäväksi. Onko jakkupukuinen Jutta SDP:n valttina myös pressavaaleissa 2012?

5 Kommentare zu „Onko vaalit tulossa?

 1. „tarjolla ei ole ns. kärkiehdokkaita.“

  Mikä mahtaa olla kärkiehdokas? Sellainenko joka osaa? Vaiko sellainen, joka saa ääniä? Sellaiset, joilla olisi kumpikin ominaisuus, ovat hyvin harvassa.

  Jollain tavalla tulee ns. „paha mieli“. Olemme jäsenenä EU:ssa, jonka päätöksistä kuulemma riippuu 70 – 80 % kaiksesta siitä mikä aikuisen oikeasti määrittää elämisemme ja toimeentulemisemme edellytykset täällä Suomessa. Siitä huolimatta, meiltä ei löydy „kärkiehdokkaita“ päättämään puolestamme 70 – 80 %:sta asioista jotka meihin vaikuttaa.

  Voisiko olla niin, että „kärkiehdokkaat“ katsovat saavansa liian vähän rahaa?

 2. Eiköhän eurovaaleihin aleta muutenkin valmistautua ja etenkin tilanteessa, jossa SDP:n ja kepun kannatus on alle 20 % ja perussuomalaiset ovat ohittaneet vasemmistoliiton. – Ja velat maksaa pois toinen hallitus.

 3. „Eurot“ valitaan, maa elvytetään entistä velkaisemmaksi, sinähän jvahe olet kirjoittanut velkavivun turmiollisuudesta. Nyt me saadaan sitä miljardiavoimalla.

  hakki47, poliitikot kehtaavat vielä valitella palkoista, kun koko Suomi on pakko- tai muulla lomalla.

  Poliitikot eivät ole lamaantuneet. He kulkevat jälkjunassa ja ravintolavaunussa tarjotaan vielä sampanjaaa.

  Rakkaat läheiset, millaista kuohuviiniä litkitte tänään leipäjonossa?

 4. hakki47, painotukseni oli poliitikkojen „ravintolavaunussa tarjotaan vielä sampanjaa“. Oikeastaan en tiedä, meneekö yrittäjillä huonosti. Suuryritykset väkeä ovat vähentäneet. Pitänee kysellä. Mutta kupin kiertoon laittaminen on hyvä idea. Kuohuviinirahasto.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s