Mihin rahat katosivat?

Muistan aikoja, jolloin todettiin, että kaikki hyvä ideat saavat rahoitusta. Mutta silti, olemme palanneet siltarumpujen aikaan. Tarpeettomien teiden ja kiinteistöjen rakentamiseen löytyy valtion pohjattomasta kirstusta rahaa, mutta innovaattoreiden on syytä pysyä kaukana valtion lihapadoista.

Poliitikkojen aika menee Lex Nokia lakien laadintaan!

Porvoon kaupungin yhteisöverotuksen menetykset ovat jo 30 – 50 miljoonaa euroa. Ongelmasta selvitään, jos kunnallisvero nostetaan 24 prosenttiin. Realistisempana vaihtoehtona on Porvoon liittäminen pääkaupunkiseutuun eli Helsinkiin.

Muistan, että aikoinaan maailmassa oli liian paljon rahaa ja tolkuttoman vähän hyviä ideoita. Nyt tuntuu siltä, että ideoita toki riittää, mutta pankkiireilla ei ole luottoa ja vain poliitikot lupaavat parempia aikoja velkavivulla. Kuka maksaa viulut, kun Vanhanen ja Katainen siirretään syrjään vallan kahvasta.

Nyt nämä herrat jakavat miljardeja oikealla ja mahdollisesti jopa vasemmalle. Mistä helkutista he ovat löytäneet riihikuivaa, jota pankeilla ei ole tarjolla? Systeemissä on virhe. Millä ilveellä hallituksen jäsenet voivat siirtää kymmeniä miljardeja ”elvytykseen”? Eikö heiltä vaadita vakuuksia ja kiinteistön nurkkaa pantiksi? Alistummeko lampaiden lailla toisen aallon huijaukseen?

Oletammeko, että Vanhasen ja Kataisen lainoja ei tarvitse maksaa takaisin? Velkavipu veti pankit polvilleen, nyt todistamme poliitikkojen uskoa omaan osaamiseensa. He eivät koskaan maksa takaisin ottamiansa velkoja.

Hurjaa menoa! Älä luota pankkiriin ja ei koskaan poliittisiin pelureihin. Pitäkää huolta kassavirrasta.

2 Kommentare zu „Mihin rahat katosivat?

  1. hakki47,
    Ei kukaan ehdi auttamaan rivimiehiä ja -naisia. Yksillöllisyyden aika tarkoittaa itsevastuuta. Naiset tietävät, että sukanvarsi pelastaa, ehkä miehet puhuvat kassavirrasta. Pitäkäämme huolta lompakoistamme. Kukaan kaunopuhuja ei tule pelastamaan rivikansalaisia, jokaisen on pärjättävä omillaan. Vain hyvää kuvaa maalaavat esitteet ja poliittiset artikkelit luppaavat parempia aikoja niille, joiden elämä on ihan pihalla. Älä luota kehenkään yli 30-kymppiseen, oli hyvä neuvo aikanaan. Nuorilla ei onneksi ei ole valtaa, joka turmelee. Sinnemäki ja demareiden pomo ovat molemat yli kolkyt!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s