Kassavirta 2.0 – Cash-Flow 2.0

Web 2.0 on kokoelma käyttökelpoisia työkaluja, joita käyttäen voimme rakentaa kassavirtakakkosia. Kun kakkosnelosen kauppa tökkii ja lautakin jää liiteriin odotamaan rakentamisen kääntymistä nousuun vähän ennen 2015. Kassavirta on nyt ykkönen, mutta nimitämme sen muodikkaasti kakkoseksi.

Ekaksi tarjotaan parasta palvelua ja sen seurauksena asiakkaat palkitsevat kassavirralla.

Yrittäjät perustavat kriisiryhmiä, joissa käsitellään pelottavia tulevaisuudenkuvia. Valmiina on sellainen odottamassa Jaikussa.

  • Myötäelämistä
  • Vertaistukea
  • Ymmärrystä yrittämiseen
  • Ideoita ja oivalluksia
  • Terapiaa
  • Lamamielen torjuntaa

@Pe3 Läpän Laajentaja on oiva plugin, lisuke, optio, whatever. Loistava termi Language Cross-overia varten. Monikieliadapteri imuroisi jengiä suurilta kielialueilta mukaan keskusteluun. Viime päivinä olemme lähentyneet mikrobubblaamalla ns. Cash-Flow 2.0 teemaa. Mikrobubbling is a Cash-Flow generator!

Että tota noin, tällaista meininikä suomalaisen yrittäjyyden pelastamiseksi. Sama teema pyörii Twitterissä, ja Bloggy.Se:ssä. Tulkaa sankoin joukoin messiin maailmaa parantamaan. Ettei totuus unohtuisi: on myös Junttiklubi.
Sivilisaation kehityksestä oiva kuvasarja.

Sivilisaatio

2 Kommentare zu „Kassavirta 2.0 – Cash-Flow 2.0

  1. Vaikka tässä olisikin aivan vähäinen mahdollisuus keskinäiseen kehumiseen, minua itseäni viehättää junttiklubissa mahdollisuus esittää asiaa viihteen kyljessä. Ihmisen esihistoria todella on hämärän peitossa („Was Neanderthalenis the First Redneck in History“). Luen juuri mainiota kirjaa USA:n sis.sodasta. Luettuani tarpeeksi kenraali (ja myöh. pres.) U.S. Grantista, keksin hänen sopivan Junttiklubiin. Grantissa ei ole mitään mielikuvitusta, mitä Neanderthaleniksessa toki oli. Tuo ylläoleva valokuvakokoelma on mainio filosofian tiivistelmä. C. S. Lewis ei tainnut olla filosofi ja tuosta alimmaisesta en viitsinyt ottaa selvää 😉

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s