Heteroseksuaalista Journalismia Lappiin!

Lapin Kansan patriarkaalinen journalistinen linja pakottaa miettimään bloggaajien seksuaalista suuntautumista. Pitäisikö myös Kauppalehden bloggaajilta vaatia tarkempia tietoja kumppaneiden poliittisesta suuntautumisesta?

Mediakonserni Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne ei aio erota tehtävästään Johanna Korhosen potkuista nousseen kohun vuoksi.

Alma Median rooliin suomalaisen journalismin kentässä en ota kantaa. Sen sijaan on tärkeää selvittää, mikä merkitys on lappalaisessa todellisuudessa uskonnon ja politiikan symbioosilla. Etelässä monet julkkislestadiolaiset ja umpikepulaiset olisivat herättäneet vastalauseiden myrskyn.

Lähetyssaarnaaja-asentoon jämähtäneet puskaseksuaalit olisivat joutuneet vastahankaan etelän metroseksuaalien kanssa. Etelän vetelät korostavat seksuaalisuuden viihteellistä arvoa (big brother yms.), mutta pohjoisessa idean lienee edelleen naisten käyttäminen lapsentekokoneina (vertaa muslimimaat).

Olen tänään tutkinut omia asenteita heteronäkökulmasta. Huomasin viimeaikaisen jupakan vaikuttaneen bloggamiseeni. Hakki47 kanssa keskustelimme kirkkoveneestä kunnallisvaaliäänestyslipussa. Oletan, että Aku Ankan arvo äänestyskupongeissa on saanut kolhuja USA:n finanssikriisin takia.

Muuten olen sitä mieltä, että vaimojen poliittinen suuntaus ja „aktiivisuus“ on kerrottava bloggaajien henkilötiedoissa, mikäli tiedot ovat tallella ja ajantasaiset. Omista naissuhteistani rohkenen sanoa, että osalla saattaa olla Lapin Kansan näkökulmasta katsottuna kumouksellisia piirteitä.

Epäilen, että eräällä naapurin muijalla on mieltymystä ulkoavaruudellisiin suhteisiin. Havaintoni perustuvat empiirisiin tutkimuksiin aurinkorannoilla (auringonpalvonta on mielestäni erittäin epätervettä puuhaa).

Extraterresteriaalisesta metroseksuaalisuudesta varoittaisin erityisesti Alma Mediassa päättävissä asemissa olevia. Hallitukseen ja rekrytointiporukoihin kannattaisi kutsua freudilaisia ja muita kallonporaajia.

Olen huolissani lehdistön tilasta. Akkavalta, heterovallan mureneminen on uhka, jonka poistamiseksi Alma Median parhaimmisto tekee uraa aukovaa ja tyhmänrohkeaa työtä. Tätä tarvitaan: Valehtelijat viedään saunan taa lopetettavaksi. Joku tolkkuhan oikeusvaltiossa on oltava. Heil! Missä sä oot Aatu?

Naurettavalta ja epätoivoiseltahan tämä tuntuu, mutta lestadiolaisen päätoimittajan saamista Jalluun pitäisin tämän jupakan jatkeean tervetulleena. Samaa suosittelen Seiskalle! Haluan, että joku näistä tulee vaginaalisesti Lapin Kansan suunnuntainliitteenä. Anteeksi tarkoitin „vakituisesti“.

Kuuntelen Sari Essajalta selventäviä kommentteja telkkarissa. Hänessä on ainesta, mutta lesbosuhteen kannattajaksi vakiintuneet asenteet eivät anna sijaa.

Tämä uutinen päättyy tähän, koska muuten solahdan „pimeyden ytimeen“. Vain tunnustukselliset lähetyssaarnaaja-asennon hallitsijat voivat kommentoida. Muut jätän tietenkin asiattomina julkaisematta.

Jumalan rauhaa!

Grüss Gott! sanoo saksalainen.

God bless You! päättää George W. Bush (häneltä sain näkökulman puskaseksualsiuuteen).

7 Kommentare zu „Heteroseksuaalista Journalismia Lappiin!

 1. Haluamatta nyt millään tavalla kammeta maailmankaikkeutta toiseen suuntaan ihmettelen, miksi Kai Telannen pitäisi erota tehtävästään. Eihän eroaminen meillä ole tapana. Ainakaan virasta.

  Ei lähtenyt Vanhanen, ei Katainen, ei Holmlund. Ei Risikko, vaikka ilmeisesti Tehy-tilanteessa ainoa tolkullinen olikin. Halonen on presidentti edelleen. Pekkarinen myy taulujaan missä milloinkin. Miksi helvetissä pitäisi – ainakaan tämän vuoksi – Telannen lähteä?

  Vainko sen vuoksi, että ei halunnut lesboa alaista päätoimittajaksi yhteen lehdistään?

  Olen toiminut alalla, joka on ollut ja on edelleen täynnä hinttejä/lesboja, lähinnä hinttejä. Olen asunnut hinttien alivuokralaisena noin vuoden, samassa kämpässä. Ulkomailla. Eivät he koskaan ole minua häirinneet. Minun puolestani – olkoon mitä ovat.

  Mutta jos minä en hinttiä tai lesboa alaisekseni halua, miksi minun pitäisi? Ei Lapin Kansa sen paremmin kuin Alma Mediakaan ole „Julkinen palvelu“.

 2. kirkkovene, mitää tehdään julkisesti heteroiksi tunnustautuneille? Pitäisikö tähän kehittää joku filtteri?

  Kommentoisin tuota julkista palvelua. Ehkä lehtiä tehdään omistajien ja oikeamielisen päätoimittajan tarpeisiin. Suosittelen tietenkin tuolta pohjalta tilausten peruuttamista.

  Lehdet eivät tarvitse lukijoita! Tulkitsenko oikein?

 3. Tulen kaapista. Homoseksuaali asui asunnossani 7 vuotta. En ole kertonut tästä Almalle mitään, mutta eivät ole tosin kysyneetkään.

  … Niin, kyseessä oli homouteen taipuvainen häkkilintu. Kun sillä ei ollut kuitenkaan samanhenkistä partneria, katsoisin olevani sopiva Ägläjärven Sanomien päätoimittajaksi.

 4. vanhanaikainen, tunnustan suhteeni julkisesti heteroseksuaaliseen naiseen, jonka poliittinen aktiivisuus on minulle täyttää hepreaa. Erottaako oikean vasemmasta? Hän on nähnyt unta Sauli Niinistöstä ja kommentoi aikoinaan Matti Vanhasen uusia silmälaseja. Mutta, onko tässä pelissä piilotajuista homoerotiikkaa, joka kääntyy sairaissa mielissämme haluksi lähestyä naista sillee? Pitäisikö hakeutua hoitoon? Ottavatko polilla vastaan paranoidisia heteroja?

  Kysyn vaan…

  – Epätietoinen mies metroseksuaalisuuden puristuksessa.

  PS: Kaipaan kepulaislestaadiolaistaturvaseksiä heterogeenisessä ympäristössä ja taatusti lähetyssaarnaaja-asentoon taipuvaisessa yhteydessä.

 5. Janne S:lle jo viittasin Paavaliin (Saulus tarsolaiseeen), joka suunnilleen kehotti olemaan kokonaan ilman. Ilkeämieliset ihmiset tosin väittävät, että Rooman kirkon pappien selibaatti houkuttelee puoleensa tietynsorttisia miehiä. Päädyn vanhaan kepulaiseen sananparteen: suo siellä ja Alaveteli täällä.

 6. „Lähetyssaarnaaja-asentoon jämähtäneet puskaseksuaalit olisivat joutuneet vastahankaan etelän metroseksuaalien kanssa“.

  Näin hienosti asian voi ilmaista vain asiantuntija. En usko, että tarvitset hoitoa. Kyllä se siitä.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s