Bush tarjoaa finansilaitoksille "more governement" hoitoa

Nyt sijoittajilla on mansikkapaikkoja tarjolla. Osakkeet ovat halpoja ja pelimiehet / naiset haluaisivat nyt pedata tulevaisuuden voittoja. Me säntäämme kuitenkin huomenna sienimetsään. Täältä löytyy hyvissä bekkerelleissä ryöpättyjä kantarelleja ja suppilovahveroita. Paikoitellen on myös mukavasti puolukoita.

Ei ole aikomusta ostaa lainarahalla osakkeita. ”Blanda mera bark i brödet”, on ohjeeni, koska naapurin maihin iski viime yönä halla…

Presidentti Bush on muuttanut linjaansa. Köyhille ei apua riitä, mutta rikkaiden köyhtymisen estäminen on tietenkin hyväksyttävää politiikkaa. Roskapankin perustaminen tarjoaa raharikkaille rauhallisen viikonlopun. Golfkentällä voi hioa seuraavaa Smart Financing Innovaatiota. Rahaa on palannut hirveästi, mutta alan miehet ovat tietenkin yhteydessä toisiinsa. Seuraavaa soppaa keitetään.

Amerikkalaiset saavat nyt kaaoskapitalismin pelastamiseksi keskuspankin ja valtion tukea (More Governement). USA muuttuu tällä menolla kepustaniademokratiaksi, jossa tukea jaetaan kaikille bioetanolista oikealle oleville asioille. Matka kohti kansandemokratiaa on alkanut. Suomi luottaa venäläisen riistokapitalismin voittoon, koska sieltä löytyy saumapaikkoja myös meikäläisille.

Terveydenhoitoon ja sosiaalimenoihin senttejä ei tietenkään sielläkään enää riitä. Miltä tilanne näyttää suomalaisten näkövinkkelistä? Eilisen vaalikeskustelun perusteella rohkenen väittää, että täkäläisen demokratian edustajilla ei ole ainakaan television vaalitentin mukaan mitään tarjottavaa. En tietenkään odotakaan mitään, joten tarjonnan ja saannon suhde on tasapainossa.

Maailmantalouteen on lisätty melamiinia siinä määrin, että kohta kiinalaislasten lisäksi tiputuksessa ovat amerikkalaisten ja eurooppalaisten huippupankit. Letkuissa olevien instituutioiden hengissä selviämisestä en kanna huolta, mutta pienet kiinalaisbeibit minua huolettavaa.

Ministeri Pekkarinen kaipaa turpeelle uusiutuvan energian statusta. Satu Hassi heittää Brysselissä meppinä kapuloita rattaisiin. Satu Hassi suojelee Suomen soita suojelevilla puheillaan, omasta mielestään, Indonesian soita ja sademetsiä. Kepulaiset tietenkin kaipaavat jyrsitylle suopellolle ideapuiston, jossa olisi makoisa ostella Kiinassa valmistettuja halpatuotteita.

2 Kommentare zu „Bush tarjoaa finansilaitoksille "more governement" hoitoa

  1. vanhanaikainen, rikkaitten rahoillla Bush sai homman, mutta McCain oli haparoiden sitä mieltä, että USA:n talous on solidilla pohjalla. Obama joutuu Clintonin tavoin siivoamaan edeltäjänsä sotkut. Reaganomics oli samoilla linjoilla. Mutta eihän tämä Suomeen vaikuta — paitsi tietenkin vaalien jälkeen. Silloin muuttuu ääni kellossa.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s