Rakkaat vaalirahoittajat, kaipaamme teitä

Maakuntien kehittyvä Suomi tulee ulos kaapista. Keltanokkajournalistit saavat Tokmannin „vuorineuvokselta“ nasevat haukut. Entinen pääministeri Lipponen ei pidä bloggaajia minkään arvoisina, mutta MKS keskittyi vasta-argumentoinnissaan Hesariin ja opintonsa keskeyttänäisiin journalisteihin.

MKS älä jätä meitä! Paikallispoliitikot tarvitsevat teitä. Bloggaajatkin kaipaavat verta poliittisista ruumiista. Poliittiset jännitteet ja hölmöilyt antavat meille energiaa. Kaikki komiikasta kommelluksiin kiinnostaa meitä.

Maskun ja Ideaparkin omistaja-johtaja on ilmoittanut, että poliitikkojen tukeminen ei enää kiinnosta pätkääkään. Tokmannin ykköspomo ei tv-uutisten mukaan ole vielä läimäyttänyt lompsaansa täysin kiinni, mutta silti MKS avautuu YLE uutisten kautta kertoen halustaan vaikuttaa suomalaisen demokratian toteutumiseen.

Epäpoliittisena hälläväliä ihmisenä viis välitän paikallispoliitikkojen ilmoitusmaksujen sponsoroinnista. Mutta aistin MKS:n panostuksessa mediaan menevän aukon, jonka hyödyntämättä jättäminen heikentäisi maamme henkistä kehitystä kohti taloudellista taantumaa.

Olemme kohta taloudellisen kasvun osalta nollan tuntumassa ja ilman uusia ostosparatiiseja kulutus lähtee hätiköidysti laskuun. Rakentakaa, rakentakaa, rakentakaa lisää ideapuistoja, ilman niitä Suomi ei lähde nousuun.

12 Kommentare zu „Rakkaat vaalirahoittajat, kaipaamme teitä

 1. Helge hyvä

  Eihän Kakkonen, Sukari eikä se kolmaskaan tehneet mitään väärää. Väärin menettelivät poliitikkomme, jotka eivät julkistaneet saamiaan tukia itse laatimansa lain mukaisesti.

  Sitä paitsi, Demokratiasta kannattaa maksaa.

  Se, että Ideaparkit ovat perseestä, ei yllä mainittua totuutta muuta.

 2. hakki47, olet oikeassa, minä kaipaan mehukkaita blogikirjoitusten aiheita. Poliitikkojen väärästä toiminnasta olen samaa mieltä. En ole valmis vieläkään päästämään heitä löysästä hirrestä.

 3. hakki47, kiitos rakkaudentunnustuksesta! Sitä me ihmiset tarvitsemme. Amerikkalaisen oikeiston näkökulmia myötäillen ajattelen, että „kovat rangaistukset voimaan“. Mikä tarkoittaa tässä tapauksessa narun kiristämistä. Liberalismi on heikkoutta! Elämme kovia aikoja. Paljonko atomivoimaa sähkötuoli vaatii? Loviisasta sitä saa: he,he,he!

 4. Olen usein todennut, että eduskunnassa hyväksytään huonosti laadittuja lakeja. Jos tarkkoja ollaan, niin tähänkin kyseiseen lakiin pääsi pujahtamaan epätarkkuus, joka pelastaa poliitikot löysästä hirrestä. 🙂

  Ja sitten Lipposen heittoon. Mikäs hänen on ollessa, hänellähän on kolumnipalstoja siellä ja täällä. Mutta nykymenosta hän on jo pahasti pihalla.

 5. Lipponen on… no en sano mistä. Muistaakseni rouvansa oli näitä tukien saajia, joten helppo haukkua blogin kirjoittajat. Tämähän on nimittäin ILMAISTA! Ja jos tällä joku ääniä saa, ne on saatu ilmaiseksi! Toisin kuin jotkut, jotka ovat myyneet sielunsa ideaparkille, ja saaneet siitä rahaa! (Vastustan ideaparkeja mutta kannatan kohtuullisia kauppakeskuksia). Missä tuo Lipposen kommentti on, voisin sanoa muutamana sanana vastaan?

  Poliitikoista. En ole, mutta pyrin. Avasin toivorikkaasti tilin, ajatuksella, että siitä vain tutkimaan tiliotetta, jos kiinnostaa tulot. Saldo on 0,00 euroa. 10 euroa käteistä tienattua. Sillä muuten oikein revitellään isoa kampanjaa. Mutta jos HHH Helanes, Hakki ja Helge haluaa kehittää Vantaata, niin tänne vain lahjoituksia. Kaikki julkaistaan!

 6. marilla, hakki47, vanhnaikainen, helanes, nyt meillä olisi oiva tilaisuus hankkia julkisuutta. Meillä on rahoituskohde. Saisimme nimemme julki ja istuisimme samassa veneessä KMS:n kanssa. Nimeksi ehdottaisin Maakuntasarjan Kehittyvät Bloggaajat! Mitä mieltä olette? marilla, lähetä tilinumero. olisiko kympin sijoituksesta apua? Saisko sillä tussikynät vaalijulisteeseen? Onko puolue jo tiedossa? Sillä ei ole väliä, koska MKB voinee rahoitta mitä tahansa toimintaa.

 7. marilla, olet muutamassa poliittisen taidekaupan sääntöjä. Saisin vastineeksi kirjan eli taulujen sijasta treidaisit kirjahyllyn aarteita. Hyvä idea. Miten transaktio toteutetaan? Kirjaehdotuksesi on hyvä!

 8. Siltä varalta että olet tosissasi 🙂 niin mietitäänpä. Mukavinta tietenkin olisi ottaa hyödystä huvi irti. Joten julkinen kirjojenmyyntikahvit jossain määrätyssä paikassa kuten vantaalaisessa kahvilassa. Kulmakonditoria Tikkurissa leipoo hyviä pullia. Toisaalta jos piffaan sinulle ja muille innokkaille (Hakki! Vanhis! Hikkaj, sinäkin käyt täällä seudulla vähän päästä?) kahvit, mitä tietenkin mielelläni teen, jään pakkaselle…

  Jatkan pohdintaa ja palaan!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s