Kasvavien PK-yritysten sarja jatkuu

Uskon sarjayrittäjyyden nousuun. Merkkejä tästä näkyy maassamme. Menestyneet yrittäjät eivät välttämättä vetäydy eläkkeelle tai aurinkorannoille yrityskauppojen jälkeen. Monet lähtevät uusiin hankkeisiin, sijoittavat sekä osaamistaan että pääomiaan uusiin innovatiivisiin hankkeisiin.

Tämä on mielestäni uutta maassamme. Sanon näin, vaikka tiedän syyllistyväni yleistykseen. Ehkä samalla haluan korostaa uskoani suomalaisten pk-yritysten menestymisen mahdollisuuteen, kun osaavia ja rahakkaita sarjayrittäjiä saadaan kehiin.

Menestyksen polttopuuksi, näinä bioenergian korkeasuhdanteen aikoina, tarvitaan viisaasti toteutettuja pääomasijoituksia ja asiantuntijapanoksia.

Keskustelemme näistä asioista mm. tällä sivustolla, josta on myös linkkejä kansainvälisille keskustelukäytäville.

Uusinta uutta rahamaailmassa on trendinomainen siirtyminen pk-yritysten suuntaan. Rahoituslaitokset tarvitsevat kiinteistörakentamisen rinnalle nopeasti kasvavaa ja tuottoisaa liiketoimintaa.

PK-yritykset tarjoavat mahdollisuuden uuden suomalaisen nousun rakentamiseen. On vain tehtävä oivaltavia temppuja, jotka johtavat seisovasta vedestä kannattavaan kasvuun.

Kasvuyrityksiä tarvitaan lisää. Olen tänään Helsingissä Kalastajatorpalla, jossa tarkastelukohteena vuodesta 1999 suomalais-brittiläisenä yhteistyönä kehitetty rannekanavaoireyhtymän hoitomalli yhden pysähdyksen klinikalla (Mediracer Oy ja One Stop Clinic). Tapahtuman nimi: Scandinavian Hand Surgery Days 3. – 5.9.2009.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s