Suomi Nousuun Kehitysyhtiö – Al-Gaida rahoittaa?

Älä luota ministeriin tai poliitikkoon, jollet ole ostanut itsellesi omaa puudelia. Älä usko kansalaisten tasa-arvoiseen kohteluun, jollet osallistu „kymppitonni ja ääni“ kampanjointiin.

Pääministeri kertoo, ettei tiedä rahojen alkulähdettä. Toisaalla hän esiintyy valtakunnan toimitusjohtajana, joka ei tiedä oman tonttinsa rahavirroista. Ei hän silloin tiedä, vaikka rahoittajina olisivat:

 1. Al Gaida?
 2. Mafia?
 3. Rahanpesijät?
 4. Ydinvoimalobbaajat?
 5. Jne.

Nukkuvien puolueiden rinnalle on noussut uusi kansanliike, joka varaa itselleen „parhaat tontit kymppitonnin voitelurahalla“.

 • Mainonta maksaa
 • Eduskuntaan on päästävä
 • Suurimman puolueen asema on varmistettava
 • Raha ei haise! suomalaisessa politiikassa (tunkiotouhuihin tottuneet pärjäävät)

Venäläinen demokratia ei ole kriisissä, koska siellä korruptiosta sentään puhutaan. Suomi on maailman „korruptiovapain maa“, siksi täällä kansanedustajien ei tarvitse välittää laeista, joita ovat säätäneet, koska teot eivät ole rangaistavia.

Poliitikkotottelemattomuus nostaa päätään, vanhan valtaaminen on historia, kansalaistottelemattomuus on edennyt eduskuntaan.

Olettehan kanssani samaa mieltä, että Pallastunturin kupeeseen kaivataan Hotellia, joka kohoaa 36 kerroksen korkeuteen. Hiukan pitää kaavoja ja luonnonsuojelulakeja veivata, joten poliittista painetta kaivataan, mutta ministeri päättää ja „rahoitus on kunnossa“.
Kohta Suomi nousee rakentamalla korkeuksiin. Kohta Vihdissä käy 10 miljoonaa ostosmatkailijaa.

Samat sanat Pyhätunturille! Onko muita ideoita?

9 Kommentare zu „Suomi Nousuun Kehitysyhtiö – Al-Gaida rahoittaa?

 1. IdeaPark jokaiseen moottoritieliittymään. Tokmanni jokaiselle torille. Terveyskeskukset MediOnelle. Sairaalat Esperille. Vankilat Securitakselle. Kela liitetään IFiin. Kyllähän näitä löytyy. Ai niin pilkotaan TEMi KTM:ksi ja TMksi. Ja yhdistetään MMM ja YM, sitähän ner lähtee ajamaan seuraavaksi.

  Muuten sinuun taitaa päteä sama kuin vanhukseenkin ? 🙂 Mutta kielletään kaikki.

 2. Olen juuri äsken joutunut havaitsemaan, että kirjoitukseni tänään kl0 7.28 aiheena suurin piirtein sama kuin sinulla ja vanhuksella ja otsikolla „Satuja ja tarinoita kaikenikäisille“ on kokonaisuudessaan poistunut blogisivustoltani. Se roikkui siella noin 1,5 – 2 tuntia, juuri ennen tätä sinun kirjoitusta. Nyt se on pois. Sekä näkyvistä, että näkymättömistä osista.

  Ainahan virhe tai sattuma on mahdollinen. Mutta?

 3. hakki 47, isovelikö valvoo? Ollaanko siirtymässä uuteen entistä paremmin toimivaan yhteiskuntaan? Bloggaajat häkkiin ja äkkiä!

  Hei, sehän on siellä. Tarkoitatko minun perässä olevaa juttua?

 4. hakki47, nyt se on todettu, sinä et uhkaa yhteiskuntarauhaa. Älä kuitenkaan avaa ovea, jos kuulet maihinnousukenkien töminää. Siellä voi olla tv-luvan tarkastaja! Vaihtoehtona karhukopla tai muu yhteiskuntaa kehittävän järjestön edustaja. Heil!

 5. hakki47, oletko uudesta tietokoneen käytön ABC-ajokortista? Sellainen vaaditaan tulevaisuudessa kaikilta poliitikkoja irvailevilta ja kusettamista vastustavia kannanottoja kirjoittavilta bloggaajilta. Tarkkaile postiasi. Eduskunta säätää kohta lain, jota pitää noudattaa. Vitsi-vitsi, ei vaiskaan, liity „puolueeseen“ ja saat turvapaikan.
  Hauskaa viikonloppua!

  16.5.1918 valkoiset marssivat Hesaan Mannerheimin johdolla. Tiedätkö 3000 hengen Loviisa-ryhmästä? Kuulin siitä tänään autoradiosta.

 6. Tiesin kyllä niistä 3000 saksalaisesta, jotka nousivat maihin Loviisaan. Mutta tiesitkö sinä, mistä ne tuli? Ahvenanmaalta. Joten ei neukut niin kamalan väärässä olleet kun pitävät Ahvenanmaata Pohjoisen-Itämeren ja Suomen lukkona.

  Viikonloppuja.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s