Ilkka Suomen Tuetuin Mies

Harva suomalainen mies saa yhtä paljon tukiaisia kuin ulkoministerimme. Valtionvarainministeri Katainen antaa Kanervalle „täyden tukensa“. Pääministeri Vanhasen tuki on „jakamaton ja ehdoton“.

Tukijoiden joukosta puuttuu enää Ruususen unta nukkuvan pellevaltakunnan presidentin „varaukseton“ tuki.

Gallup-tutkimusten valossa „70 prosenttia suomalaisista“ tukee Kanervaa.

Hyvä-veli verkostot eivät „alapään tekstareista“ häiriinny. Pojat on poikia ja Kanervalla nyt vain sattuu olemaan tällainen ongelma.

Ahti Karjalaisesta kaavailtiin „henkilökohtaisesta ongelmasta“ huolimatta presidenttiä maallemme. Hänelläkin oli runsain mitoin ylätason tukijoita.

Karjalaisen ryyppäämistä ei paheksuttu. Nyt „seksuaalinen häirintä“ nostetaan alkoholismin rinnalle hyväksyttäväksi toiminnaksi, jolle on johtavien hallituspuolueiden jakamaton tuki.

6 Kommentare zu „Ilkka Suomen Tuetuin Mies

 1. jutta, hyvä pointti. Ristiinnaulitun ja syntipukin kohtalo on sama vuonna nolla ja 2008. Ihmiskunta ei ole muuttunut. Tässä jutussa on tietenkin „yksityinen“ ja „poliittinen“ ulottuvuus. Mutta ihminen lienee kokonaisuus. Jing ja Jang.

 2. Niin tukea tarvitaan, jos ei muuten seiso. „Jälkimaailma, seiso tässä omilla jaloillasi, äläkä luota vieraan tukeen“. Tämän arvoituksellisen ja moneen aikakauteen sopivan aforismin lausui oman aikansa monilahjakkuus Agustin Ehrensvärd 1700-luvulla.

  Turkulaisena minulla tietysti on suuri LUOTTAMUS (toinen tärkeä pol. sana) tämän aikakauden monilahjaiseen Ikeen. Miehellä seisoo ainakin järki.

 3. Muutokset ovat vaikeinta, syitten ja seurausten tunnistaminen voi olla päättävässä asemassa olevalle vaikeaa. Oletan, että tämän jupakan jälkeen löydetään uusi syyllinen. Ilman mediaa ongelma ei olisi koskaan paisunut 200 tekstiviestiä suuremmaksi episodiksi.

  Tutkijat oivaltavat muutaman kuukauden kuluttua „iltapäivälehtien armottomuuden“ ja toivotaan „vanhoja hyviä aikoja“, jolloin „yksityiset asiat jätettiin rauhaan“.

  Lehdistöltä toivotaan „paluuta asiakysymyksiin“, joihin ei tietenkään kuulu Kemijärven massaliikkeet ja muut orastavat vastavirtaa uivat kansalaisryhmät.

  Pitäisi laatia lista ns. Ei-asiakysymyksistä, joiden julkisesta käsittelystä pitää luopua. Tähän projektiin ehdottaisin konsulttiapua Pohjois-Koreasta. Kimi tietää! Siellä ei paperi haaskata tukiaisjuttuihin.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s